Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем - неактивна страница

Featured Replies

Имам много странен проблем, поне според мен. Както си правя нещо, каквото и да е, изведнъж страницата ми става неактивна и трябва да щракна вътре, за да се оправи. Много е досадно. Например като пиша нещо (даже и това сега) пиша си и изведнъж виждам че всъщност не пиша, понеже страницата вече не е активна. Като гледам филм също е досадно. Изобщо... много е неприятно. Някой има ли представа от какво може да е? :yanim:

Надявам се, че ме разбрахте :eek:

Мерси :)

Такъв ефект се получава когато някой друг прозорец получи фокуса. Например при програми които имитират движение на мишката. Имаш ли пусната подобна програма ?

Прегледай си списъка на активните процеси и виж дали няма някой необичаен, съмнителен, който не ти е известно какво върши.

• Автор

Ами на мен половината нищо не ми говорят. :huh: Нали от task manager-a? ;)

Да от TaskManager-а. Може да пратиш снимка на екрана със списъка на процесите.

Надявам се, че си сканирал за вируси, троянци и всякакви други натрапници ?

• Автор

Ето снимка:

task.jpg

Не съм проверявала специално за вируси и т.н., защото си имам пусната антивирусна програма непрекъснато (nod32) ;)

Като гледам няма нищо съмнително. Освен да пробваш дали проблема го има при спрян FireFox и YPager друго ня мога да ти предложа засега.

Изтегли и си инсталирай пакета System Mechanic Professional 6.0s

http://www.kaldata.com/comments.php?id=114...system+mechanic

Използвай различните "магъосници" за 4-те категории...

Той си има и иснтрумент за анализ на процесите и услугите и засича нежеланите такива.Почиства регистрите,оптимизира Рам-а и дефрагментита HDD-то...Оптимизира програмките които зареждат с операционната система...

После кажи имало ли е ефект.

И преди да инсталираш Pro версията трябва да де-инсталираш наличния антивирус (НОД32) и защитната стана ако имаш различна от тази на Microsoft Windows XP Firewall SP2

И това че имаш пуснат антивирус не е гаранция че някоя гадина не се е промъкнала:

Пробвай с това:

McAfee Virus Scanner [2006-03-08]

Не е нужно да го инсталираш:

http://codecpack.nl/mcafee_20060308.exe

Можеш да си инсталираш програмка против "замръзване"

CrashDoctor.jpg

Тук може да избереш версия според процесора си...

http://www.intellectualheaven.com/default....CrashDoctor.htm

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

Е, това не може да бъде. Оправи се. От само себе си. ohmy.gif Не бях направила нито едно от нещата. Просто не мога да повярвам. Този проблем го имах няколко седмици и точно като се наканих да пиша то да вземе да се оправи. :sobbing: Има и нещо друго, току-що го забелязах без да искам. Компютъра не влизаше и в stand bay от известно време и сега и това се оправи. ohmy.gif

Свалих си програмите и ще си прегледам все пак компютъра.

Имам още един въпрос. Според вас как все пак се оправи тая чудесия? ohmy.gif

Много ви благодаря за помощта :help:

• Автор

Между другото пак ми се появи проблема, направих горенаписаните неща и... стана страшно. :yanim: Почнаха да ме плюят програмите за какво ли не, не може да се каже, че разбрах всичко, защото английския не ми е най-силната страна, така че махнах всичко с мисълта че този проблем го имам от седмици и щом всичко останало е наред голяма работа, че става така :yanim::) Обаче пак ми писна и си сложих NOD32 и си проверих компютъра, намери ми вирус cfmon.exe, аз го изтрих и всичко е наред biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Благодаря ви още веднъж :yanim:

Това ли си изтрил ... защото със сигурност не е вирус ... а Mcafee StandAlone Scanner-a не го ли засече ...?

http://img316.imageshack.us/my.php?image=s...062045566vf.png

• Автор

Същото. Mcafee го засече също, но не го изтри. И без това като стартирах компютъра ми излизаше грешка в този файл и се затваряше. Аз не разбирам де, ама потърсих в интернет - написах го в google и в първите страници навсякъде пишеше за вирус, та затова не се притесних особено. А какво е като не е вирус? :eek: И може ли да стане някакъв проблем сега като го изтрих? Мога да си го кача пак от друг компютър или не е препоръчително? Мерси :P

Не това както пише и от снимката е средство от Microsoft Office...едва ли ще имаш проблеми...макар странно защо ти е правело проблеми.Аз не го използвам и съм го изтрил от стартиращите с операционната система приложения ,но досега нито една програмка против Malware не го е засякла като вирус - освен ако има вирус който поразява именно този файл и променя CRC-32 стойност...

Не е зле да сканираш за грешки в регистрите.Ето ти безплатен и сравнително ефективен инструмент...

TweakNow RegCleaner Standard 2.6.9

RegCleaner.jpg

http://files1.majorgeeks.com/files/e8760be..._regcleaner.exe

• Автор
...освен ако има вирус който поразява именно този файл и променя CRC-32 стойност...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами явно е нещо такова, защото програмите го засякоха именно като вирус. :P

Важното е, че вече всичко ми е наред :eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.