Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за конфигурация до 700 лв

Featured Replies

Да, но трябва изрично да се разберете за подробностите, когато ти се обадят на заявения от тебе телефон, за потвърждение на заявката.

ASROCK B75M /B75/1155 120лв

I3-2100 3.1GHZ/3MB/LGA1155/BOX 220лв

4GB DDR3 1333 A-DATA 38лв

SAPPHIRE HD6790 1GB GD5 BULK 239лв

Corsair 430W Builder Series CX V2 430W 91лв

CX-5859 /SILVER/NO PSU 28лв

Излиза 735лв!

Със сигурност бих се възползвал от това, че имам хард диск.Ще използвам на първо време него, защото по този начин ще спестя едни 130-140лв, за сметка на които се взима по-мощна видеокарта и по-производителен процесор.След това можеш когато събереш парички и имаш желание да си вземеш друг.Даже бих те помолил да направиш снимка на кутията, с която си, за да видим дали може да се инсталират в нея тези части, за да си спестиш тези 28лв за тази която съм предложил и да си закупиш по-нова след време.Просто за този бюджет да се спретне конфигурация с твойте изисквания не е лесна задача и ще трябва човек да се лиши от някои благинки.Все пак твое е решението, а това е моето мнение, от мен успех!

• Автор

ASROCK B75M /B75/1155 120лв

I3-2100 3.1GHZ/3MB/LGA1155/BOX 220лв

4GB DDR3 1333 A-DATA 38лв

SAPPHIRE HD6790 1GB GD5 BULK 239лв

Corsair 430W Builder Series CX V2 430W 91лв

CX-5859 /SILVER/NO PSU 28лв

Излиза 735лв!

Със сигурност бих се възползвал от това, че имам хард диск.Ще използвам на първо време него, защото по този начин ще спестя едни 130-140лв, за сметка на които се взима по-мощна видеокарта и по-производителен процесор.След това можеш когато събереш парички и имаш желание да си вземеш друг.Даже бих те помолил да направиш снимка на кутията, с която си, за да видим дали може да се инсталират в нея тези части, за да си спестиш тези 28лв за тази която съм предложил и да си закупиш по-нова след време.Просто за този бюджет да се спретне конфигурация с твойте изисквания не е лесна задача и ще трябва човек да се лиши от някои благинки.Все пак твое е решението, а това е моето мнение, от мен успех!

Кутията е като тази http://sky.bg/Details.aspx?ID=2689 но е малко изкривена.И да питам дали ще може по евтино захранване.Например това http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-CM-ELITE-POWER-460W-PFC
  • Автор

Я става твоя хард , я не... взимай всичко ново с гаранция:

ASUS P8H61-M LX - 1 бр. - 84.53 лв.

G850 2.9GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 151.99 лв.

4GB DDR3 1333 A-DATA - 1 бр. - 38.14 лв.

SAPPHIRE HD6770 512M G5 BULK - 1 бр. - 176.28 лв.

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB - 1 бр. - 137.04 лв.

PSU CM ELITE POWER 400W PFC - 1 бр. - 66.74 лв.

CX-2D67 - 1 бр. - 52.89 лв.

Обща стойност - 707.59 лв. с ДДС

Горната конфигурация от поста на @pataran е 720,80лв. и е без хард диск и кутия...

Харда е САТА3 а дъното поддържа само САТА2 ще стане ли.

А да питам нещо(знам че е извън темата).Може ли AMD Sempron 3200+ да се клокне.

Може, но защо? Ако е с образователна и експериментална насока е чудесна идея, иначе.... :)

А да питам нещо(знам че е извън темата).Може ли AMD Sempron 3200+ да се клокне.

Няма смисъл, просто е доста старичък процесорът и по-голяма бързина да го наречем няма да усетиш така както си мислиш.Ако е спорта и ти се занимава, следвай темата за овърклок на АМД!
  • Автор

Няма смисъл, просто е доста старичък процесорът и по-голяма бързина да го наречем няма да усетиш така както си мислиш.Ако е спорта и ти се занимава, следвай темата за овърклок на АМД!

Ок.Благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.