Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: AIMP3 - free audio player

Featured Replies

AIMP3 – една много добра алтернатива на всеизвестния Winamp.

http://aimp.ru/index...o=category&id=4

Страхотен плеър ,потърсих дали някой е публикувал тема за него,не намерих,затова искам да споделя.

AIMP е безплатен аудио плеър, направен от Артем Измайлов - един от първите разработчици на Winamp, но започнал свой собствен проект, базиран на именно на winamp.

AIMP поддържа огромно разнообразие от аудио файлове: MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX...

Голям плюс за AIMP е, че в него има вграден аудио конвертор, редактор на тагове, запис от входовете и изходите на системата и забележете най-хубавото - аудио библиотека. След инсталацията AIMP сканира целия ви хард диск за песни и ви ги изкарва в библиотеката, подредени по азбучен ред.

Българският език е повече от отличен, интегрира се в менюто на десния бутон, много подробни настройки, лесен за използване и дружелюбен интерфейс!

Този плеър има доста добра поддръжка от страна на разработчиците: скинове,плъгини и други допълнения,ако вградените не ви стигат.

http://www.aimp.ru/index.php

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• Автор

Не е неизвестен този плеър, има го в каталога на сайта освен всичко.

Не съм казала ,че е неизвестен. Не го намерих като тема в раздела,а и повечето хора ползват AIMP2 ,аз лично скоро разбрах за 3-ката.Сметнах за добре да публикувам темата.Ако съм се повторила ,извинете ме.
  • 10 месеца по-късно...
AIMP v3.50 Build 1253 Beta 4 

- Fixed: Player - bugs with reading command line switches
- Fixed: Player - Hotkey settings are not saved in some cases
- Fixed: Playlist - An error occurs when trying to execute "Search New Files" dialog
- Fixed: Playlist - no an ability to move selected group inside another even if "Merge with similar categories" option is switched off
- Fixed: Playlist - player add files to playlist too long
- Fixed: Skin Engine - mouse cursor is not recalculated correctly in some cases
- Fixed: Skin Engine - small bugs with providers
- Fixed: Small bugs and defects

Foobar също е добър доста време бях със AIMP2 и 3 но една е разликата foobara се включва по бърз и по добре се чува 

• 9 месеца по-късно...

AIMP според мен е един от най-добрите аудио плеъри - бърз, лек, с качествен звук и приятен интерфейс. 

Преди малко ъпдеитнах AIMP3 до версия  3.55, build 1332 (21.12.2013) и ми изчезна опцията за радио станциите . Преди имаше огромен каталог с световни станции който се вадеше от бутона с цветенцето горе вляво до options бутончето . Някой има ли идея дали са махнали радиата или опцията е забутана някъде другаде ?

Преди малко ъпдеитнах AIMP3 до версия  3.55, build 1332 (21.12.2013) и ми изчезна опцията за радио станциите . Преди имаше огромен каталог с световни станции който се вадеше от бутона с цветенцето горе вляво до options бутончето . Някой има ли идея дали са махнали радиата или опцията е забутана някъде другаде ?

И аз ползвам въпросният аудио плеър.

За съжаление са премахнали Internet Radio station, още в по-старата версия: build 1298.

Справка.

Алтернатива ?

Алтернатива е да си свалите плейлистата със избраното радио от интернет. И да  го зареждате ръчно в програмата.

Или да потърсите плъгин за радио, съвместим със програмата.

Бих препоръчал Winamp, който имаше опция за онлайн радиа. Но поради тежкия интерфейс и неясното бъдеще, и дали в действителност, ще излизат нови версии, ще пропусна.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Алтернатива е да си свалите плейлистата със избраното радио от интернет. И да  го зареждате ръчно в програмата.

Или да потърсите плъгин за радио, съвместим със програмата.

Бих препоръчал Winamp, който имаше опция за онлайн радиа. Но поради тежкия интерфейс и неясното бъдеще, и дали в действителност, ще излизат нови версии, ще пропусна.

Хубавото беше ,че базата с радиа бе огромна , сортираше по жанрове и всеки ден си ги менках . Маи една от алтернативите е връщане към по-стара версия макар ,че има една камара плеъри за радио и тв но кои са читави не се знае .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.