Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung S II - HTC Sensation

Featured Replies

Здравейте много се чуда кой от тези 2 телефона,като че ли клоня повече към с 2-ката :) Нооооооо големият проблем е че не знам от КЪДЕ да го купя който и от двата да е? Намирам ги с цени от 700 до 1000 лева което си е достааа голям диапазон цена... Естествено ми се иска максимално тънко да го взема,че нямам много пари.. ама все пак се чудя :)

Здравейте много се чуда кой от тези 2 телефона,като че ли клоня повече към с 2-ката :)

Нооооооо големият проблем е че не знам от КЪДЕ да го купя който и от двата да е?

Намирам ги с цени от 700 до 1000 лева

което си е достааа голям диапазон цена...

Естествено ми се иска максимално тънко да го взема,че нямам много пари.. ама все пак се чудя :)

Мерак с пари се гаси!

И двата телефона са много добри.

http://www.phonearena.com/reviews/HTC-Sensation-vs-Samsung-Galaxy-S-II_id2766

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

а отностно разликата в цените? а от американския ивей струват 600 лева

• Автор

и точно от тоя сайт предлага сг2 от 703 до 895 лева а пък промоциите в глобъл и мтел започват от 950 до 1000 хахаха!??!?! (като печелиш и договор 2 години си им абонат?!?! ахах)

и точно от тоя сайт предлага сг2 от 703 до 895 лева

а пък промоциите в глобъл и мтел започват от 950 до 1000 хахаха!??!?! (като печелиш и договор 2 години си им абонат?!?! ахах)

Те може да го предлагат и до 2000лв., това не означава че не можеш да вземеш този за 700лв., нали?

• Автор

Те може да го предлагат и до 2000лв., това не означава че не можеш да вземеш този за 700лв., нали?

Идеята ми е да не би да има някаква разлика м/у телефоните

и нещо да бъркам и да не разбирам ?? :)

Идеята ми е да не би да има някаква разлика м/у телефоните

и нещо да бъркам и да не разбирам ?? :)

Да - разлика има и тя е в цената...

и къде е логиката :D

При ценообразуването в България обикновено липсва логика. Почти всичко може да се намери с до 50% разлика в цената - проблема е че се искат нерви и време за да намериш най-изгодното за теб.
  • Автор

ясно :) Еми мерси все пак за отговорите бях решил че има някакви разлики в моделите от сорта по-добри батерии или т.н.т затова се очудих за тези разлики в цените

• Автор

прави ми впечетление че пише че батериата на самсунга издържа 2 пъти повече от тази на htc-то

Помогнете ми...

не мога да се реша

samsung s2 vs htc sensation XE

:(

Не бих се колебал - samsung s2
  • Автор

навсякъде различни мнения ми казват. ( и затова и търся повече и затова толкова спамя и питам) с2 ми е малко дървен и половината хора около мене го имат - факт доволни са. htc е доста интересен като дизайн по ме кефи заради металния корпос - казват че нещо си sense 3.5 дето имало било много яко. ама пък батерията не му е толкова добра като самсунга. апф.

Редактирано от Sobieskimania (преглед на промените)

навсякъде различни мнения ми казват. ( и затова и търся повече и затова толкова спамя и питам)

с2 ми е малко дървен и половината хора около мене го имат - факт доволни са.

htc е доста интересен като дизайн по ме кефи заради металния корпос - казват че нещо си sense 3.5 дето имало било много яко.

ама пък батерията не му е толкова добра като самсунга.

апф.

Еми спри да спамиш и си купи този, който на теб ти харесва. Не виждам смисъл от питането Ви в такъв случай след като са ви казали

до сега съм бил с телефон модел 2007 и затова питам :)

Ето! Това наистина е спам. Аз като съм с модел от 2005 трябва ли да го споделям с целият форум?

до сега съм бил с телефон модел 2007 и затова питам :)

Не знам, дали корпОса е по-хубав на HTC-то, но определено аз залагам на SG2.

Това е сравнение на интерфейсите, между Samsung 4.0 Touch Wiz, HTC Sence 3.0

Определено SGS II. Не случайно беше избран за телефон на 2011год. Не случайно с него Самсунг задминаха iPhone. Аз лично го имам от 2 месеца и нямам абсолючтно нито една забележка към телефона.

прави ми впечетление че пише че батериата на самсунга издържа 2 пъти повече от тази на htc-то

И на практика е почти така

Те шаренийките са достатъчно и в самсунг, май не е от това. Някой познат беше ми споменал че процесора на самсунга се държи по-бавен, но нищо конкретно не знам. Но май бяха с еднаква честота но са на различни производители - твърде вероятно е да са различно бързи. СГ 2 съм нямал, но бая съм си играл с чужди. И да му е по-бавен процесора, не видях да го стресне нещо :) . Може би някоя Супер тежка игра, но всичко друго върви на вода! HTC - също е чудесен , но батериите им вървят с оплаквания по отношение продължителност, дисплея им е по-слаб (според мен) интерфейса е чудесен обаче!

Те шаренийките са достатъчно и в самсунг, май не е от това. Някой познат беше ми споменал че процесора на самсунга се държи по-бавен, но нищо конкретно не знам. Но май бяха с еднаква честота но са на различни производители - твърде вероятно е да са различно бързи. СГ 2 съм нямал, но бая съм си играл с чужди. И да му е по-бавен процесора, не видях да го стресне нещо :) . Може би някоя Супер тежка игра, но всичко друго върви на вода! HTC - също е чудесен , но батериите им вървят с оплаквания по отношение продължителност, дисплея им е по-слаб (според мен) интерфейса е чудесен обаче!

Съществена разлика между процесорите на двата няма и не се забелязва.Че е много привлекателен HTC-то е вярно. Но нали както и вие сте написали за смартфон от тази категория дисплея на телефона се явява като една от най съществените неща? Разлика в батериите е някаде около 120 милиампера и понеже и двата с които съм се позанимавал са все още нови, не ми е направило впечатление. Интересното беше, че HTC-to беше донесено от Англия и като че ли За там хората имат много големи изисквания да се продава на пазара. Телефона беше перфектен. Самсунга - също.Определено Самсунга по ми хареса заради дисплея, но NTC-to има малко по добра визия, което не ме привлича много.Изключително добри са и двата модела.И си казвам. Който му харесват, да си купи и двата. Въпрос на финанси. Аз изрично се спирам на Самсунга.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.