Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с принтер HP officejet all-in-one 4215

Featured Replies

Проблемът,е че старата черна глава я презареждах поне 15 пъти и никога не ми се бе налагало да купувам нова...до днес....тотално здаде багажа старата и вече нямаше на къде... За този принтер ми дава два вида черни глави,които мога да ползвам(написани са на самия принтер) и са 27 или 56(за черна) Цветната си има.. Купих 56 тъй като я дават по опаковка,че снима почти двойно повече страници от "27" Прибирам се,слагам я в принтера и ми иска да направя "Align" ОК! Обаче като направи тази процедура,при която снима веднъж една страница за около 10-15 минути,после казва че тази същата трябвало да мине през скенера,за да се потвърди всичко,слагам я аз в скенера и нищо...като завършва цялата процедура пак ми иска отначало "Аlign" Пускам каквато и да е друга страница за принтване и я изкарва но отново за около 15-ина минути все едно и прави "Align" Казвайте какво да правя,че не знам вече какво да правя.

Къде слагате страницата да се сканира? Добре (правилно) ли я слагате? Изписа ли принтера, че е инсталирана нова глава?

• Автор

Къде слагате страницата да се сканира?

Добре (правилно) ли я слагате?

Изписа ли принтера, че е инсталирана нова глава?

Принтера е All in one-Fax,Printer,Scanner,Copier.

Слагам я както ми показва на принтираната страница.

Накрая ми изписва "Align Complete" обаче явно нещо не е наред...

Редактирано от Bundyt4e (преглед на промените)

Нещото друго е да се отиде на сервиз. Никога не съм харесвал нещата All in One, но това е лично мое мнение и опит.

Другото е вадене на печатаща глава, почистване и слагане обратно. Пише го в същото ръководство. След като извърши първото подравняване - нямате ли възможност да откажете подравняване? Ако да - откажете и се опитайте да отпечатате нещо с прави линии в двете посоки? Другия вариант е напълно изключване на устройството от контакта (преди това го спрете нормално - както е описано в ръководството). След включването вижте дали ще има промяна... Отворете капака и вижте дали отвътре е олято с мастило, ако да - варианта е пълно махане на капаците и почистване, което не е лесна задача. Това са нещата, които могат да се направят. Докъде ще стигнете зависи от вашите възможности и желание - сервиза винаги е вариант, когато има проблем...

• Автор

Оправи се след рестарт от контакта....и още един финален "Align" Благодаря за помощa

Преди смяната на мастилницата (или последния път) не е бил изключен правилно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.