Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дезодоранти с талк

Featured Replies

Преди малко си купих Garnier Men Mineral Extreme с надеждата, че ще ми помогне със потенето, или поне с прикриването на неприятната миризма. Оказа се обаче, че има талк в него и остават бели петна. Язък за хубавия аромат. :D Имам въпрос относно дезодорантите на Right Guard, понеже не съм ги ползвал, а имат хубави аромати, та да питам съдържат ли талк, и ако да - само някои ли съдържат и кои са те? Че с тия бели петна...

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

Този въпрос можеш и трябва да зададеш на продавачката в магазина!!! Понякога се изумявам какви теми се пускат...

• Автор

Този въпрос можеш и трябва да зададеш на продавачката в магазина!!!

Понякога се изумявам какви теми се пускат...

На продавачките не може да се има никакво доверие, предполагам знаеш много добре! Особено за такива неща. Естествено, че ще кажат, че няма, нали трябва си купи продуктът. В нета точно за Райт Гард почти нищо не пише, а на малкото места, в които пише не се споменава нищо. На какво ли не съм се нагледал вече... един въпрос питаш, и почват да се "изумяват" хората! Ами нали за това са форумите, за да питаме! Сещам се за една така да го кажем "интернет-поговорка" - Питаш в американски форум - отговарят ти. Питаш в руски форум - отговарят ти и те питат. Питаш в български форум - почват да ти обясняват колко си прост.

На продавачките не може да се има никакво доверие, предполагам знаеш много добре! Особено за такива неща. Естествено, че ще кажат, че няма, нали трябва си купи продуктът. В нета точно за Райт Гард почти нищо не пише, а на малкото места, в които пише не се споменава нищо. На какво ли не съм се нагледал вече... един въпрос питаш, и почват да се "изумяват" хората! Ами нали за това са форумите, за да питаме! Сещам се за една така да го кажем "интернет-поговорка" - Питаш в американски форум - отговарят ти. Питаш в руски форум - отговарят ти и те питат. Питаш в български форум - почват да ти обясняват колко си прост.

Ако продавачката те излъже, ще направиш рекламация.Ако тук те излъжат, ще останеш с пръст в уста - това е разликата.Извинявай, ако съм те обидил.За мен темата е приключена!
Всички съдържат талк
  • Автор

Ако продавачката те излъже, ще направиш рекламация.Ако тук те излъжат, ще останеш с пръст в уста - това е разликата.Извинявай, ако съм те обидил.За мен темата е приключена!

Оценявам това, че си извиняваш. Истината е, че имаш право, но в моя по-преден пост аз също имам право. Нещата стоят 50:50, за това край на спора. Въпроса е, че тук има повече хора от колкото в магазините, за това сме мнозинство и ще се вслушам в съфорумците.

Всички съдържат талк

Благодаря за отговора.

На продавачките не може да се има никакво доверие, предполагам знаеш много добре! .

Вместо да питаш продавачките -чети етикета.

На него си пише какво се съдържа.

Всички съдържат талк

да -с изключение на тия, дето не съдържат талк.

Ако искаш да нямаш грижи с потенето и миризмата си купи

Публикувано изображение

Много ефикасен..нанасяш три вечери подред, сутрин се миеш и после нямаш грижи няколко седмици..

Но е много агресивен...

да -с изключение на тия, дето не съдържат талк.

говорим за ANTI-PERSPIRANT

във всички такива дезодоранти се съдържа талк

в ролоните не знам дали има, но те не оставят бели петна по дрехите

Ако искаш да нямаш грижи с потенето и миризмата си купи

Много ефикасен..нанасяш три вечери подред, сутрин се миеш и после нямаш грижи няколко седмици..

Но е много агресивен...

Ако един ден, не се потиш, няма да имаш никакви грижи до края на вечността!

говорим за ANTI-PERSPIRANT

във всички такива дезодоранти се съдържа талк

в ролоните не знам дали има, но те не оставят бели петна по дрехите

аааа - ама в предния си пост каза, че "всички дезоранти са с талк".

аз заради това се обърках...

Да не говорим, че най-разпространените съставки в анти-персирантите изобщо не е талкът, ами съвсем други химикали, но няма да ви изнасям лекция посреднощите - имаш гугъл-чети.

p.s. а на кого му е изпила чавка мозъка, та да си пръска дезодорант (независимо с талк или без талк) върху дрехите, та да му останат петна ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Ако един ден, не се потиш, няма да имаш никакви грижи до края на вечността!

Това като пожелание ли да го разбирам?Публикувано изображение

а на кого му е изпила чавка мозъка, та да си пръска дезодорант (независимо с талк или без талк) върху дрехите, та да му останат петна ?

а случайно да знаете че и върху тялото не се пръска отблизо -

затова оставят бели петна после върху дрехите ако не знаете да знаете

:D

• Автор

Май не ме разбрахте. :D То не че бях много ясен де... Ама питам за обикновените спрей-дезодоранти на Right Guard дали съдържат талк?

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Хохоо, пак съм аз. :P Хора да ви попитам относно продуктите на STR8 - аз ли не ги намирам по нашите магазини, или са спрели производството на по-старите им аромати, като например Motion, Oxygen, Adventure, Racing??? Масово по магазините сега са само новите им Sport, Freedom, Discovery, а от старите само Original е останал? Само в Ямбол ли е така или и вие не ги намирате из магазините във вашите градове? :ohmy:

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

:D   може би имаш предвид "антиперспирант", защото "антидепресант" е друго и се продава само с рецепта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.