Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ASUS X54HR-SX057D или Satellite P200-1EE

Featured Replies

http://www.technopolis.bg/b2c/details/511341/P11010101/Laptop-ASUS-X54HR-SX057D http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=137290 http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20PACKARD-11/HP-630-A1E78EA-4GB-%D0%A1-%D0%9F%D0%9E%D0%94%D0%90%D0%A0%D0%AA%D0%9A-%D0%A7%D0%90%D0%9D%D0%A2%D0%90-HP-2817 Кой модел от тези ще ми препоръчате. Асуса е с по хубава видео-карта, но с по слаб процесор от Хп-то. А тошибата е просто за сравнение. Трябва да се лиша или от по- хубав процесор или от видеото ?

Може ли да ни оточниш за какво ще се използва лаптопа,защото зависи и за какво ще го ползваш!!! :)

Редактирано от BAI IVAN (преглед на промените)

Да наистина лаптопа не е за игри,но ако автора смята да играе игри,то спроред мен по-добрия от двата лаптопа е HP-то,защото е с по-добър процесот,а и картата му е прилична(лично мое мнение)Но все пак говорим за игри като Cs 1.6,NFS underground 2 или Most Wanted.Абе изобщо игри с изискания ,близки като тези на споменатите игри,но пък при игра машината ще грее повече!!!Но пък за интернет,филми,музика лаптопа е перфектен(поне аз така мисля)! :) Успех при закопуването на новата машина!!! ;) ПС:Все пак може да напишеш точно за какво ще го използваш,защото все пак всичко изписано от моя страна беше малко на сляпо!!!Поздрави!! :)

• Автор

Абе, че сте прави прави сте, ама квото и да ми приказвате неможете да ме убедите, че лаптопите неставали за игри. Братовчед ми си играе вече 5 год. някои от най- новите заглавия на тошибата ( не напразно съм я сложил и нея ). Така, че е въпрос на късмет и донкъде поддържане !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.