Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за периферия Hama Urage

Featured Replies

Някой имал ли е допир до следната геймърска периферия - мишка: Hama Urage Evo и клавиатура: Hama Urage Exodus. Бих искал да чуя коментари и мнения за следните продукти. Благодаря Ви предварително!

В този ценови диапзаон бих ти препоръчал ето тази клавиатура: http://ardes.bg/acce...AMING PS2-32410 от около полвин година съм със нея първите 2 седмици докато се свикне е леко неудобна,но после е голямо удоволствие да се играе на нея :) перфектна е както за FPS така и за RPG та ;]

Моделът е стар и изисква ps2 конектор !

Работи под уин7,лична гаранция :)

Редактирано от bo4y- (преглед на промените)

За мишка може да погледнеш OSCAR мишка XL-750BH или COOLER MASTER Storm Xornet Game Mouse

Лошо мнение за продуктите на hama - други модели мишки и клавиатури си изкараха гаранцията 3 и 6 месеца и се счупиха (престанаха да работят).

Така е, не са с добра слава като производители...

Не съм притежавал hama, но това за славата е вярно! А иначе често има мишки, слушалки и други неща на промоция в.. Кауфланд :D Явно или ги вземат много евтино или са някаква застояла стока..

Така си е... нямат славата на добра периферия...

има ревю на български за Hama Urage Evo http://pcmania.bg/Мишка:-Hama-uRage/?go=gadjets&p=detail&articleId=6806 от един друг форум за Hama Urage Evo Плюсове: - качествена и много здрава изработка - добре реагиращи бутони без скърцане - прецизен и бръз сензор, няма лаг - тефлонови крачета, изключително мазно движение върху текстилния ми пад. - приятна и ненатоварваща синя светлина - елегантен дизайн - цялата мишка е от гумирана пластмаса с изключение на горната част, което дава изключителен захват, дори и с потни ръце - текстилна оплетка на кабела - няма нужда от драйвери Минуси: - скрола дава усещане за лоша сглобка, леко хлабав и като че ли поставен лошо (тук предполагам е въпрос на кофти бройка) - изисква известно време за свикване, леко стерилна откъм захват, не е универселна като Sensei-a, разбирай оптимизирана за "легнала" ръка - неволни натискания на страничните бутони, което пак произлиза от дизайна, трябва време за свикване - dpi не отговаря на dpi на другите мишки, Sensei-а го ползвам на 1200, което е някъде по средата между 800 и 1200 на Hama-та.

• 2 седмици по-късно...

Аз имам такава мишка на хама ураге еми работи си перфектно 2400 точки само ти трябва 1 седмица да свикнеш с нея и си цар на игрите :D взех я за 20лв от технополис. Мишката е доста удобна за работа обхваща цялата рака колелото е много приятно свети хубаво добра си е мишката за парите си . Самоче тази мишка е с друг чип на 3200 точки а мойта е 2400

има ревю на български за Hama Urage Evo

http://pcmania.bg/Ми...&articleId=6806

от един друг форум за Hama Urage Evo

Плюсове:

- качествена и много здрава изработка

- добре реагиращи бутони без скърцане

- прецизен и бръз сензор, няма лаг

- тефлонови крачета, изключително мазно движение върху текстилния ми пад.

- приятна и ненатоварваща синя светлина

- елегантен дизайн

- цялата мишка е от гумирана пластмаса с изключение на горната част, което дава изключителен захват, дори и с потни ръце

- текстилна оплетка на кабела

- няма нужда от драйвери

Минуси:

- скрола дава усещане за лоша сглобка, леко хлабав и като че ли поставен лошо (тук предполагам е въпрос на кофти бройка)

- изисква известно време за свикване, леко стерилна откъм захват, не е универселна като Sensei-a, разбирай оптимизирана за "легнала" ръка

- неволни натискания на страничните бутони, което пак произлиза от дизайна, трябва време за свикване

- dpi не отговаря на dpi на другите мишки, Sensei-а го ползвам на 1200, което е някъде по средата между 800 и 1200 на Hama-та.

при мен скрола си е наред . това за точките незнам колко си прав предишната ми мишка беше на 800 точки тази като я пусна на 800 пак си е едно и също като старата .

Редактирано от kokata99 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.