Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RPCSS стартира...

Featured Replies

Здравейте на всички !!! Имам един доста досаден проблем и реших да се обърна към вас за съвет защото не искам да преинсталирам компютъра си.В какво се състои проблема: Когато включа компютъра всичко в началото е нормално до момента когато се скрие логото на хп и ми излиза следното нещо : изпълнение c\windows\system32\wlnotify.dll и стой така доста време преди да ме попита за паролата ми.Обърнах се към колеги във форума който казаха че това е вирус и ме посъветваха да сканирам с някоя антивирусна програма за да видя резултата.Проверих с какво ли не Avast Mawarebytes SuperAntiSpyware и нищо не намерих.Сега пробвам с онлайн скенера на Есет и ще пусна лога по надолу.След това влязох под сейф мод намерих файла c\windows\system32\wlnotify.dll и го изтрих като си мислих че с това проблема е решен но уви при стартиране не се появява вече изпълнение c\windows\system32\wlnotify.dll но за сметка на това сега ми изписва rpcss стартира и пак така стои много време преди да ме попита за парола.Интересното е че когато продължа стартирането после компютъра се държи нормално няма никакви признаци за вирус или нещо нередно. Искам да Ви попитам за вашето мнение проблема от вирус ли идва макар че не откривам нищо или е нещо друго.Как да го накарам да стартира нормално и какво според Вас трябва да предприема сега ? Благодаря предварително за оказаното съдействие !!! P.S. За моя изненада Есет откри нещо но едва ли това е причината: ESETSmartInstaller@High as downloader log: all ok # version=7 # OnlineScannerApp.exe=1.0.0.1 # OnlineScanner.ocx=1.0.0.6583 # api_version=3.0.2 # EOSSerial=a8fc19967767a941bb68f96f5954171d # end=finished # remove_checked=true # archives_checked=true # unwanted_checked=true # unsafe_checked=false # antistealth_checked=true # utc_time=2012-08-01 11:09:31 # local_time=2012-08-01 02:09:31 (+0200, FLE Daylight Time) # country="Bulgaria" # lang=1033 # osver=5.1.2600 NT Service Pack 2 # compatibility_mode=8192 67108863 100 0 102 102 0 0 # scanned=47827 # found=1 # cleaned=1 # scan_time=3240 C:\Program Files\Vista Drive Icon\DrvIcon.exe probably unknown NewHeur_PE virus (deleted - quarantined) 00000000000000000000000000000000 C

Както виждам си с ХР SP2, което те прави доста уязвим към вируси и освен това някаква щуротия, вероятно Vista изглед на иконите, който може и да е причината за проблемите ти...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Ако искаш анализ на системата ти за вируси, то прочети Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

c:windowssystem32wlnotify.dll е нормален файл на системата, а вирусът намерен от NOD e C:Program FilesVista Drive IconDrvIcon.exe probably unknown NewHeur_PE virus.

След постване на логовете описано в Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? ще ти съдействат за почистване на системата.

Препоръчително е и обновяване на Windows XP с последният сервизен пакет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.