Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конвертор IDE/SATA

Featured Replies

Здравейте !

Записвачката ми е с IDE оня широкия и дългия кабел кадето събира бая прах и ми унищожава потока в кутията . Та въпроса е това чудо ще ми помогне ли http://elimex.bg/product/26610/converter-ide-sata.html до колкото разбрах как се инсталирва пъхам тази платка в IDE-то на записвачката свързвам Sata кабела в нея и на дъното и както виждате в саита на картинката има някъв молекс за захранване аз имам от захранването такава букса http://store.picbg.net/pubpic/BC/84/2051fd9c0378bc84.jpg така, че ще използвам нея така ли се инсталирва тази карта ?

Виж какво пише това е

CONVERTER IDE/SATA

, тоест боде се в дъното и излиза сата - за хард диск и записвачка

Само да спомена, че опита ми с такива устройства показва, че голяма част от преходниците ИДЕ устройство към САТА интерфейс не поддържат СД/ДВД устройства, но пък работят прекрасно с твърди дискове. Т.е. гаранция дали ще успеете във вашето начинание няма.

Аз съм пробвал едно на приятел точно за двд :) работата е там че на автора му трябва обратното - неговото устройство е иде

http://www.reset.bg/catalog/29/2901/2901100/

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Аз съм пробвал едно на приятел точно за двд :) работата е там че на автора му трябва обратното - неговото устройство е иде

Сигурно не си забелязал, че споменатия от автора преходник е "двупосочен" и има ключе за избор на "посоката" :)

Виж какво пише това е

CONVERTER IDE/SATA

, тоест боде се в дъното и излиза сата - за хард диск и записвачка

записвачката ми е IDE не SATA на дъното имам 4 входа за сата 3 са свободни.

това чудо ще ми свърше ли работа така ли се слага както написах на първия пост

на снимката на кутията пише IDE to SATA or SATA to IDE ADAPTER

Редактирано от kokata99 (преглед на промените)

записвачката ми е IDE не SATA на дъното имам 4 входа за сата 3 са свободни.

това чудо ще ми свърше ли работа така ли се слага както написах на първия пост

на снимката на кутията пише IDE to SATA or SATA to IDE ADAPTER

Мисля, че съм ви отговорил на този въпрос

Само да спомена, че опита ми с такива устройства показва, че голяма част от преходниците ИДЕ устройство към САТА интерфейс не поддържат СД/ДВД устройства, но пък работят прекрасно с твърди дискове. Т.е. гаранция дали ще успеете във вашето начинание няма.

Би трябвало да ти свърши работа , но не е за пренебрегване поста на колегата

Аз съм имал допир до такъв конвертор само че иде а записвачката беше двд лг сата и нямах проблем . Устройството беше еднопосочно - без ключ за обръщане .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.