Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на маратонки

Featured Replies

Здравейте, отново приятели!! Имам малък проблем, с маратонките, почти през месец, си купувам маратонки ''оригинални'' и за един месец ги късам.... искам да си купя някакви реплики,поне да не ме боли след като ги скъсам. Проблема е, че намирам реплики на 'адидас','пума' и 'найк' , но нямат номера... Пък на мен това ми е проблема вече от 2 години. Много трудно си намирам от моя размер. нося 46-ти номер маратонки с 30 см. стелка ... Вече, незнам какво да правя, бихте ли ми каза ли, ако някой продава реплика с този размер. П.с. Извинявайте, ако темата е безмислена, но незнам какво да правя. И се извинявам, ако не съм в правилния раздел. Благодаря,предварително.

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Здравейте, отново приятели!!

Имам малък проблем, с маратонките, почти през месец, си купувам маратонки ''оригинални'' и за един месец ги късам.... искам да си купя някакви реплики,поне да не ме боли след като ги скъсам. Проблема е, че намирам реплики на 'адидас','пума' и 'найк' , но нямат номера... Пък на мен това ми е проблема вече от 2 години. Много трудно си намирам от моя размер. нося 46-ти номер маратонки с 30 см. стелка ... Вече, незнам какво да правя, бихте ли ми каза ли, ако някой продава реплика с този размер.

П.с. Извинявайте, ако темата е безмислена, но незнам какво да правя. И се извинявам, ако не съм в правилния раздел. Благодаря,предварително.

46-ти си е проблем.В този сайт има интересни неща, като голяма част от обувките уж имат твоя номер: http://www.3suisses....1000004082.html

Разгледай ги и направи запитване ;)

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

Не знам какви оригинални маратонки си носил, но аз последно носих Adidas Stan Smith, черна естествена кожа, и съм доста доволен - годинка почти непрекъснато носене и в момента са със все още здрава горна част, само едната подметка се поизтърка и се скъса. Сега съм с Court Lounge и изглежда също има доста хляб в тях. P.S. И от двата модела трябва да има големи номера.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

• Автор

46-ти си е проблем.В този сайт има интересни неща, като голяма част от обувките уж имат твоя номер: http://www.3suisses....1000004082.html

Разгледай ги и направи запитване ;)

На мен ли го казваш .... едвам си намирам обувки...

що не минеш на китайски качествени обувки от естествена кожа? mat star примерно - цените са като маркови маратонки от балатум, но качеството е в пъти по добро... маркови маратонки от балатум се късат точно за 2 месеца - те са си чисти боклуци ама на маркова цена... за маркови обувки от естествена кожа - моделите на найк в магазини дайхман, там има и адидас, но определно не бих дал толкова пари за кецове от балатум със твърда подметка (това важи и за фила)... п.с. щом носиш 46 номер значи си бая тежък и висок - баща ми и той носи 46 номер - трудно се намират обувки дето да издържат толкова килограми...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

що не минеш на китайски качествени обувки от естествена кожа? mat star примерно - цените са като маркови маратонки от балатум, но качеството е в пъти по добро... маркови маратонки от балатум се късат точно за 2 месеца - те са си чисти боклуци ама на маркова цена... за маркови обувки от естествена кожа - моделите на найк в магазини дайхман, там има и адидас, но определно не бих дал толкова пари за кецове от балатум със твърда подметка (това важи и за фила)...

п.с. щом носиш 46 номер значи си бая тежък и висок - баща ми и той носи 46 номер - трудно се намират обувки дето да издържат толкова килограми...

Висок 188 тежа 74 кг. но кракът ми е .....

Висок 188 тежа 74 кг. но кракът ми е .....

тогава не би трябвало да издържат толкова малко обувките - аз помислих че си 100+ килограма... така че съветът ми е вместо маркови боклуци - обувки от естествена кожа с възможно най проста кройка и същиване на малко места - тоест от големи парчета кожа. многото парчета се шият на много места, а обикновено не издържат конците (теория на вероятностите...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

тогава не би трябвало да издържат толкова малко обувките - аз помислих че си 100+ килограма... така че съветът ми е вместо маркови боклуци - обувки от естествена кожа с възможно най проста кройка и същиване на малко места - тоест от големи парчета кожа. многото парчета се шият на много места, а обикновено не издържат конците (теория на вероятностите...)

Ахам. Благодаря ти, само искам да попитам сайта sportsdirect(точка)ком , там как са стоките? просто обукви не съм купувал от там, а само дрехи и др. неща.?

не виждам модели от естествена кожа, още повече изчистени и съшити от малко парчета (поне от моделите на найк) адидас не съм гледал щото за мен те са цифромани и от 15 години не правят качествени обувки...

• Автор

не виждам модели от естествена кожа, още повече изчистени и съшити от малко парчета (поне от моделите на найк) адидас не съм гледал щото за мен те са цифромани и от 15 години не правят качествени обувки...

Пумата? от януари 2011 г. до юли 2012 г. съм сменил над 25 чифта маратонки .... 'оригинални'

за това ти казвам - оригинални е едно, качествени - друго. и колкото и да са оригинални, ако не са от естествена кожа ще се късат...

• Автор

за това ти казвам - оригинални е едно, качествени - друго. и колкото и да са оригинални, ако не са от естествена кожа ще се късат...

Ахам. Ок, тогава благодаря ти много и на всички останали.!

• 3 месеца по-късно...

брат нз кво купуваш ама аз си донесох от САЩ 2 куфара с маратонки 46-47 че и 48 номер от тях до сега нося 4 чифта от който успях да скапя само летните адидаски който са от плат и то по скоро се скапа подметката понеже сам почти 140 кила говедо :P проблема по скоро идва от тва че тия ``оригинални`` маратонки дет идват в булгаристан от азия нямат нищо общо със тези който са за САЩ ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.