Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

влюбен съм до уши

Featured Replies

Вече не знам какжо да правя испитвам големи чувства към едно момиче от доста време,но за съжаление тя не изпитва нищо към мен.От доста време и намеквам разни работи, но без упсех даже и написах смс в който си разкрих чувставата, за съжаление това не даде голям резултат.След това реших, че и досаждам и най-много да тръгне да ме отбягва и стигнах до заключение,че трябва да я забравя и с нея да си останем приятели каквито сме си.Няколко месеца въобще не и писах, не я ангажирвах с нищо свързано с мен и даже мислех че съм я забравил, но на скоро я видях на морето,излязохме заедно на дискотека заедно с др. приятели и от тогава старите ми чувства се върнаха и сега от няколко дни незнам какво да правя в главата ми е само нейният образ. Благодаря ви предварително за помоща!!!

• Отговори 56
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вече не знам какжо да правя испитвам големи чувства към едно момиче от доста време,но за съжаление тя не изпитва нищо към мен.От доста време и намеквам разни работи, но без упсех даже и написах смс в който си разкрих чувставата, за съжаление това не даде голям резултат.След това реших, че и досаждам и най-много да тръгне да ме отбягва и стигнах до заключение,че трябва да я забравя и с нея да си останем приятели каквито сме си.Няколко месеца въобще не и писах, не я ангажирвах с нищо свързано с мен и даже мислех че съм я забравил, но на скоро я видях на морето,излязохме заедно на дискотека заедно с др. приятели и от тогава старите ми чувства се върнаха и сега от няколко дни незнам какво да правя в главата ми е само нейният образ.

Благодаря ви предварително за помоща!!!

Запомни, че колкото повече преследваш една жена, толкова повече се прави на недостъпна!Моят съвет към теб е да си намериш друго гадже и ще видиш как ще спреш да мислиш за ния.Загубено време е да прахосваш чувства към човек, който не ги заслужава ;)

Вече не знам какжо да правя испитвам големи чувства към едно момиче от доста време,но за съжаление тя не изпитва нищо към мен.От доста време и намеквам разни работи, но без упсех даже и написах смс в който си разкрих чувставата, за съжаление това не даде голям резултат.След това реших, че и досаждам и най-много да тръгне да ме отбягва и стигнах до заключение,че трябва да я забравя и с нея да си останем приятели каквито сме си.Няколко месеца въобще не и писах, не я ангажирвах с нищо свързано с мен и даже мислех че съм я забравил, но на скоро я видях на морето,излязохме заедно на дискотека заедно с др. приятели и от тогава старите ми чувства се върнаха и сега от няколко дни незнам какво да правя в главата ми е само нейният образ.

Моят съвет: никога не се разделяй или не разкривай чувствата си пред момиче по скайп или телефон, винаги има по-голяма вероятност да мине по-гладко ако е на живо.

Иначе аз бих ти казал да не се отказваш от нея, възползвай се като ти се отдават възможности, в противен случай, си намери друга!

Почни да се държиш гадно с нея и да видиш как веднага ще довтаса със свалени гащи. Намери си друго гадже и нарочно се натискайте пред оная другата, дори може да я извикате да пази да не дойде някой, докато вие се лашкате. Ей такива неща и после тя сама ще поиска да я изръчкаш ;)

Почни да се държиш гадно с нея и да видиш как веднага ще довтаса със свалени гащи. Намери си друго гадже и нарочно се натискайте пред оная другата, дори може да я извикате да пази да не дойде някой, докато вие се лашкате. Ей такива неща и после тя сама ще поиска да я изръчкаш ;)

Добре добре, харесва ми мисленето ти :D :D

Голям си гений, няма що.. Сигурно и тройка ще поиска да направят, а?

п.п Горното беше сарказъм.

• Автор

Сърце не ми дава да се държа гадно с нея.Обичам я много и просто немога да тръгна да се държа с нея като някой простак,дори и да не се получи с нея винаги ще съм добре настроен към нея

Сърце не ми дава да се държа гадно с нея.Обичам я много и просто немога да тръгна да се държа с нея като някой простак,дори и да не се получи с нея винаги ще съм добре настроен към нея

не го слушай Марто - будалка се :)

Тогава никога няма да я имаш.

не го слушай Марто - будалка се :)

Напротив, напълно сериозен съм.

Брачед виж какво ти написах и да се приключва със темата, че големи драми , голямо нещо, "Листопад" стана.. :D

• Автор

Брачед виж какво ти написах и да се приключва със темата, че големи драми , голямо нещо, "Листопад" стана.. :D

ок мерси много

Тогава никога няма да я имаш.

Напротив, напълно сериозен съм.

Koлко жени си свалил, като се държиш с тях като долни мръсни пачаври? Ако наистина си допаднат, айде нема нужда... Но проблемът е, че това май не е съвсем така?

Здравей, приятел!

Хубаво е, че най-после си осетил (за първи път или отново) чувството "любов". За съжаление обаче, първия път въпросното момиче не е отвърнало на чувствата, може би защото то не изпитва такива към теб или просто обстоятелствата са били такива. Няма как да знаем точната причина. Е, вярно е, сега може чувствата и да са променени, затова моят съвет е опитай да бъдеш себе си пред нея, не се опитвай да се променяш и да заемаш образите на някой непознат Ромео и ако тя все пак изпитва нещо към теб, ще го оцени и може би ще отвърне на чувствата ти.

Поздрави!

...Е, вярно е, сега може чувствата и да са променени...

Може. То нали знаеш в пубертета чувствата се менят всекидневно, а най-сериозните влюбвания са по седмица...

Може. То нали знаеш в пубертета чувствата се менят всекидневно, а най-сериозните влюбвания са по седмица...

Определено е така. То тези чувства подготвят младите именно за голямата им любов, която ще трае повече ...

Младите си мислят, че всяка любов е Голямата, дори и да продължи една седмица. А като порастнеш, разбираш колко смешно е изглеждала отстрани цялата работа и си мислиш колко е хубаво, че си изклатил възможно най-много мацки, когато си имал възможност. Или пък си бил "влюбен" и въобще не си представял как правиш секс с тях и си изпуснал възможностите... В крайна сметка колкото и да е платоническа една любов, пак се налага да се рамножаваме, или поне да репетираме процеса :D

Младите си мислят, че всяка любов е Голямата, дори и да продължи една седмица. А като порастнеш, разбираш колко смешно е изглеждала отстрани цялата работа и си мислиш колко е хубаво, че си изклатил възможно най-много мацки, когато си имал възможност. Или пък си бил "влюбен" и въобще не си представял как правиш секс с тях и си изпуснал възможностите... В крайна сметка колкото и да е платоническа една любов, пак се налага да се рамножаваме, или поне да репетираме процеса :D

Ти няма ли да спреш с глупавите цинизми? Сигурен съм, че на всяка "мацка" й се обясняваш как искаш да правиш най-различни видове секс с нея, ти се връзва и веднага скача в...обятията ти? Мда... Капчица финес не е останала, само вулгарност...

Вече не знам какжо да правя испитвам големи чувства към едно момиче от доста време...

В пубертета всичко е несериозно и в повечето случаи дори и ти да го приемаш сериозно, то осреща се приема несериозно в немалко случаи. Помисли си въобще дали си заслужава усилията или е временно влечение.

Мартине, какви са тези гадни съвети където ръсиш навсякъде? Голям цинизъм, голямо нещо...

П.П Ако смс-а е бил с подобен правопис, разбирам напълно девойката :D

Мартине, какви са тези гадни съвети където ръсиш навсякъде? Голям цинизъм, голямо нещо...

Той человека хубаво си ръси цинизми, но до колко му стига смелостта да ги каже на живо и на жена? То всеки може да е "голям" във форумите, а в действителност? Някак ми намирисва на празнословие.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Той человека хубаво си ръси цинизми, но до колко му стига смелостта да ги каже на живо и на жена? То всеки може да е "голям" във форумите, а в действителност? Някак ми намирисва на празнословие.

Абе, не изглежда такъв циник на живо...Явно е бил под прикритие ;) Иначе, е ясно всеки мъж казал подобно нещо на жена в очите, рискува здравето си сериозно. :D

...Голям цинизъм, голямо нещо...

Нещо невярно ли съм писал? Цинизмът идва от живота, аз просто съм споменал разни факти.

Абе, не изглежда такъв циник на живо...Явно е бил под прикритие ;) Иначе, е ясно всеки мъж казал подобно нещо на жена в очите, рискува здравето си сериозно. :D

Напротив, същият циник съм си и наживо и не го крия.

Стратегията-бъде гаден, върши работа само ако мацката има интерес въобще някакъв. И пак всичко е на кантар или ще се върже, или ще се отврати тотално.

Може би да, а може би-не. Някои хора намират любовта на 16. И си живеят в мир, разбирателство и любов, много повече от други открили я на 29 примерно.

Клатенето на мацки е приоритет само на идиотите. Сексът е най-лесното нещо, което човек може да открие в днешно време. Елементарното мислене, води до елементарни взаимотношения. Рано или късно, всеки иска нещо повече.

Клатенето на мацки е приоритет само на идиотите. Сексът е най-лесното нещо, което човек може да открие в днешно време. Елементарното мислене, води до елементарни взаимотношения. Рано или късно, всеки иска нещо повече.

Елементарното мислене на елементарните хора създава елементарни взаимоотношения. В днешният свят елементарните станаха много, за това и той е циничен и вулгарен. А не знам колко е циничен badsector, но май просто има за цел да пуска провокации, а после да се спотайва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.