Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

влюбен съм до уши

Featured Replies

Любовта на мъжа не минава само през стомаха ами и през *утката на жената... и през още няколко места. Както единият секс не стига - така и без него не може. И то връзки се късат от жени недоволни от секса, или се почва кръшкане... което пак до край води. Мъжете не придиряме толкова.

• Отговори 56
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Любовта на мъжа не минава само през стомаха ами и през *утката на жената... и през още няколко места. Както единият секс не стига - така и без него не може. И то връзки се късат от жени недоволни от секса, или се почва кръшкане... което пак до край води. Мъжете не придиряме толкова.

Разбира се, сексът е много важна и съществена част от една връзка.

Ами тогава не омаловажавайте "цинизма" на секса. "Убива ме рутината, искам нещо по така, да ми го.... до сливиците и да ме обърне с хастаря навънка...." - примерни женски думи на дами отхвърлили Цинизма и чудещи се какво не им достига...

Ами тогава не омаловажавайте "цинизма" на секса. "Убива ме рутината, искам нещо по така, да ми го.... до сливиците и да ме обърне с хастаря навънка...." - примерни женски думи на дами отхвърлили Цинизма и чудещи се какво не им достига...

Ще се повторя-няма формула. Нищо не омаловажавам, ако някой иска да си изпразни топките неангажиращо-ок. Ама, да не мачка по пътя си, щото ти ако решил да го правиш неангажиращо, може пък дамата да се ангажирала.

Когато отношенията са честни - каквито и трябва да са - този въпрос не стои. Дамата ще е наясно какво става - а ако иска друго, си е само неин проблем. Аз се омъжих защото мислех че ще се промени но уви... Аз се ожених защото мислех че тя няма да се промени но уви...

Когато отношенията са честни - каквито и трябва да са - този въпрос не стои. Дамата ще е наясно какво става - а ако иска друго, си е само неин проблем. Аз се омъжих защото мислех че ще се промени но уви... Аз се ожених защото мислех че тя няма да се промени но уви...

Всички лъжем-осъзнато или не. Кофти е когато лъжите ни лъснат. ;)

Глупости. В смисъл - айде съгласен че всички лъжем, въпросът е за какво и в какъв случай. Елементарно правило - правиш това което смяташ за добре - и не правиш това което не искаш да ти направят на теб. Двете не си противоречат, спокойно. И си носиш последиците и от двете. Щото може да е смешно - ама мисля че живота си знае работата и в крайна сметка рано или късно на всеки му се сипва колкото и каквото си е заслужил. Надробил ли си си - ще сърбаш и ще мълчиш. Ама никога не става така и не си ти виновен - все е другия... а твоето - ми грешка, невинна, нищо работа. :mark:

Глупости. В смисъл - айде съгласен че всички лъжем, въпросът е за какво и в какъв случай. Елементарно правило - правиш това което смяташ за добре - и не правиш това което не искаш да ти направят на теб. Двете не си противоречат, спокойно. И си носиш последиците и от двете. Щото може да е смешно - ама мисля че живота си знае работата и в крайна сметка рано или късно на всеки му се сипва колкото и каквото си е заслужил. Надробил ли си си - ще сърбаш и ще мълчиш. Ама никога не става така и не си ти виновен - все е другия... а твоето - ми грешка, невинна, нищо работа. :mark:

Не говоря за тези "лъжи". Говоря за това, че винаги се правим в началото на по-добри, отколкото всъщност сме. Рано или късно, обаче си показваме рогата.

Правилата може да са прости ама понякога много ти се иска да направиш това, което никак не искаш да ти направят на теб :D

Вече не знам какжо да правя испитвам големи чувства към едно момиче от доста време,но за съжаление тя не изпитва нищо към мен.От доста време и намеквам разни работи, но без упсех даже и написах смс в който си разкрих чувставата, за съжаление това не даде голям резултат.След това реших, че и досаждам и най-много да тръгне да ме отбягва и стигнах до заключение,че трябва да я забравя и с нея да си останем приятели каквито сме си.Няколко месеца въобще не и писах, не я ангажирвах с нищо свързано с мен и даже мислех че съм я забравил, но на скоро я видях на морето,излязохме заедно на дискотека заедно с др. приятели и от тогава старите ми чувства се върнаха и сега от няколко дни незнам какво да правя в главата ми е само нейният образ.

Благодаря ви предварително за помоща!!!

Трябва да си по настоятелен, най-добре седнете и поговорете по въпроса.

Редактирано от returned™ (преглед на промените)

Ами нормално - то ако ме знае още отначало какъв съм изруд нали няма да ми върже. Чувала ли си че отношението се заслужава. Не е ли възможно аз да не лъжа - ами просто тя да не предизвиква същото отношение вече? Другото което е - има ли някой уважаващ себе си човек - нормален говорим - който да не се има за добър и готин... - няма. Следователно не е лъжа когато се представяш такъв какъвто се виждаш :D

кофти, кофти -колко да е кофти ?

Много кофти, пет години уча, глупакът да не сервира чорапите си по средата на стаята...Публикувано изображение:D

• Автор

Здравей, приятел!

Хубаво е, че най-после си осетил (за първи път или отново) чувството "любов". За съжаление обаче, първия път въпросното момиче не е отвърнало на чувствата, може би защото то не изпитва такива към теб или просто обстоятелствата са били такива. Няма как да знаем точната причина. Е, вярно е, сега може чувствата и да са променени, затова моят съвет е опитай да бъдеш себе си пред нея, не се опитвай да се променяш и да заемаш образите на някой непознат Ромео и ако тя все пак изпитва нещо към теб, ще го оцени и може би ще отвърне на чувствата ти.

Поздрави!

Мерси много !

Стратегията-бъде гаден, върши работа само ако мацката има интерес въобще някакъв. И пак всичко е на кантар или ще се върже, или ще се отврати тотално...

Когато има интерес, всяка стратегия върши работа. Когато няма интерес, най-лесният начин да спиш с нея е да й платиш. Обаче не може да очакваш нищо друго. Ако се държиш пренебрежително и незаинтересовано към нея, има шанс да й привлечеш интереса. Ако пък й сваляш звезди в краката, със сигурност нищо няма да постигнеш, в най-добрия случай ще те сложи във френдзоната. Но е факт, че ако вече имате някой, с течение на времето той започва да ви става безинтересен. Особено отчетливо е при неизградени характери, но дори и в по-късен етап се обвързвате с такива мъже поради други причини - сигурност, пари и т.н. Затова един мъж ако иска да задържи дадена жена, трябва да я кара да го спечелва постоянно. Обратното също е в сила, но в пъти по-малка степен. Докато ние бихме се задоволили с някоя откъслечна изневяра, то вие директно прекратявате връзката и отивате при следващия.

Може би да, а може би-не. Някои хора намират любовта на 16. И си живеят в мир, разбирателство и любов, много повече от други открили я на 29 примерно.

Колко такива двойки познаваш, които са се хванали на 16 и поне 6-7 години са живели заедно, без значение дали са женени или на семейни начала? И още се обичат и животът им е розов, защото са напълно удовлетворени от връзката си и нищо не им липсва. Хората до около 25-26 години още си изграждат характерите. Дотогава са в непрекъснат процес на промяна. Ако са започнали на 16, то на 20 вече няма да са същите хора, какво остава за 30. Затова и болшинството разводи и прекъснати 8-9 годишни връзки са тези, които са започнали преди 25-тата годишнина. Да, наистина има и такива, които успяват да се синхронизират в развитието си през годините, но те са единици.

Клатенето на мацки е приоритет само на идиотите. Сексът е най-лесното нещо, което човек може да открие в днешно време. Елементарното мислене, води до елементарни взаимотношения. Рано или късно, всеки иска нещо повече.

В пубертета не искаш нещо повече. В пубертета мислиш само за секс.

...Говоря за това, че винаги се правим в началото на по-добри, отколкото всъщност сме...

Защо? Ако очакваш нещо сериозно от дадения човек, подхождаш открито и честно. Ако те хареса, ок, ако не те хареса, има и други хора. Ако се представяш за такъв, какъвто не си, то само ще си изгубите времето взаимно с другия човек. Вече ако искаш само да топнеш чушката, може и за рокфелер да се представиш.

Ако се държиш пренебрежително и незаинтересовано към нея, има шанс да й привлечеш интереса. Ако пък й сваляш звезди в краката, със сигурност нищо няма да постигнеш, в най-добрия случай ще те сложи във френдзоната.

Глупостииии...клишета, извадени от кухи списания.

Когато има интерес, всяка стратегия върши работа.

Когато има интерес няма нужда от стратегии :)

Ако очакваш нещо сериозно от дадения човек, подхождаш открито и честно. Ако те хареса, ок, ако не те хареса, има и други хора. Ако се представяш за такъв, какъвто не си, то само ще си изгубите времето взаимно с другия човек.

Подкрепям.

Много банална тема. Само си губиш времето да чакаш да ти отворят вратата при условие че има толкова други отворени. Един ден без да очакваш и тая врата ще се отвори и като се събудиш до нея една сутрин ще си кажеш "ей за това ли беше всичкия този зор и напъни" ... После няма отърване и ... слушаш "ей всички мъже сте еднакви" и така живота си върви. Аз от много влюбвания и преследване на голямата си любов три деца от три различни майки имам. Ще продължавам да се влюбвам ама повече деца няма да правя (аве не се знае) !

Когато има интерес, всяка стратегия върши работа. Когато няма интерес, най-лесният начин да спиш с нея е да й платиш. Обаче не може да очакваш нищо друго. Ако се държиш пренебрежително и незаинтересовано към нея, има шанс да й привлечеш интереса. Ако пък й сваляш звезди в краката, със сигурност нищо няма да постигнеш, в най-добрия случай ще те сложи във френдзоната. Но е факт, че ако вече имате някой, с течение на времето той започва да ви става безинтересен...

Пак бъркаш, ако един мъж е постоянен би могъл да промени нагласите на девойката. И пак всичко е условно. Това е проблемът на човешките взаимотношения-това, че при един се е получило, не означава, че може да се получи при всяка. Ето защо подобни теми кса безсмислени. Ти не познаваш участниците в цялата драма, на момичето може просто да не и пука. Тогава квото и да прави, както и да се държи -все тая!

Колко такива двойки познаваш, които са се хванали на 16 и поне 6-7 години са живели заедно, без значение дали са женени или на семейни начала?

На първа мисъл около 3-4, някои от които са си и подписали брак и са си много щастливи. Не ме карай да се замислям, със сигурност ще станат повече...

В пубертета мислиш само за секс.

В пубертета мислиш за любов и принцове, по-късно ти става ясно, че принцове-нема. Сексът е вторичен. Дори и авторът е написъл "влюбен съм до уши", а не " *бе ми се до уши"...

Защо? Ако очакваш нещо сериозно от дадения човек, подхождаш открито и честно. Ако те хареса, ок, ако не те хареса, има и други хора. Ако се представяш за такъв, какъвто не си, то само ще си изгубите времето взаимно с другия човек. Вече ако искаш само да топнеш чушката, може и за рокфелер да се представиш.

Написах осъзнато или-не. В началото на връзката, никой не изтъква недостатъците си.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Той человека хубаво си ръси цинизми, но до колко му стига смелостта да ги каже на живо и на жена? То всеки може да е "голям" във форумите, а в действителност? Някак ми намирисва на празнословие.

То много смелост ли се иска да кажеш нещо на една жена ?

Ади да не говорим за реалния живот че ... някой да не се комплексират хептен !

На человека напълно му подкрепям стратегиите и вярвай ми вършат работа.

То много смелост ли се иска да кажеш нещо на една жена ?

Ади да не говорим за реалния живот че ... някой да не се комплексират хептен !

На человека напълно му подкрепям стратегиите и вярвай ми вършат работа.

Ооо, не разбра контекста. Казах, че в действителност малко биха казали директни идиотски вулгаризми на жена, която харесват или обичат. Защото това означава автоотрязване и шансовете ти намаляват практически на нула. Все едно да видиш някой на пътя, да го наречеш идиот, да го наругаеш на майка, да го наплюеш и после да искаш да бъдете приятелчета и да играете карти всяка събота. Какъв е шанса?

Пайде, говори за реалният живот, нека ти чуем мислите гениални... И не, не вярвам. Вярата..то е да мислиш непотвърденото за истина...

Пайде, говори за реалният живот, нека ти чуем мислите гениални... И не, не вярвам. Вярата..то е да мислиш непотвърденото за истина...

То докато съществуват такива като тебе ( вярвай ми не сте хич малко да не кажа мнозинство) ще има и жени които ще си въртят номерата и ще се правят на ценни !

Моята практика показва а вярвай ми хич не е бедна, аз съм маниак де що видя някоя по за пред хора спирам с колата и почвам да приказвам "глупости".

Нормално е по голяма част от жените да не ти обърнат внимание, друга част да си кажат тоя спира на всички и тук ще съм просто поредната ...

обаче аз съм изключително нахален с присъствието си и де що ми се отдаде шанс показвам интерес. Но е нормално да се измориш и да си кажеш тука вече няма смисъл и хвърляш ресурса на друго място. И когато някой е свикнал вече с нахалството ти и вече го няма и не им разбирам логиката ама почва явно да им липсва. И когато най не очакваш ти се отваря парашута баш когато си зает (щото ако си сам не си интересен) и се почва с едни комбинации ....

Многократно ми се е случвало !

Та кажи ми сега кое е непотвърденото че не разбрах добре. Няма начин да убедиш слепеца че съществува светлината. Ти ако си имаш твоя стратегия и си ти работи това не означава че е единствената и че останалите не вършат работа.

Да нормално е ако си млад, красив, с Бентли и вила в Монако да не се налага да влизаш в 1000 филма ама аз вече минах 40г., знаят ме че имам две деца (третото в Бг и не го знаят) а се оглеждам само в 18-20 годишни няма как да мини без театър работата и финансови инвестиции.

...

Разни хора, разни идеали, а? Като гледам твоята практика отива към заглеждането на ученички, а па дори може и към забранени от закона неща да е ходила... Знаели те, че имаш деца и едно, къде не го знаели.. Личи си и колко си сериозен и отговорен, наистина. Това последното изречение си беше сарказъм. Разбирай, с не особено добро впечатление остават хората, като те четат. Оставяш впечатление за вулгарен, а от там правя заключение и простоват типаж с ценности ограничени до "еденье, пиенье и тези три неща", както беше "народният лаф".

Глупостииии...клишета, извадени от кухи списания...

Ето това е необорим довод! Браво!

Когато има интерес няма нужда от стратегии :)...

Тоест директно отиваш при някоя и й казваш "Искаш ли да те извъртя няколко пъти" и тя веднага скача? Да, принципно горе-долу така стоят нещата, но пак трябва да ги поизкривиш така, че уж да не опират само до това. Малко да се почувства специална, да почувства някакъв привиден ангажимент от твоя страна... Общо взето това трябва да имаш предвид с думите си, но да го кажеш по толкова завоалиран начин, че тя сама да си предложи услугите :) Разбира се някои директно биха свалили гащите при репликата "дай та е..а", но те тия не са много интересни :D

Пак бъркаш, ако един мъж е постоянен би могъл да....

...стане чудесен резервен вариант, като първо премине през френдзоната. Когато мъжът е константа, той е последен избор. Когато вече не се приема за даденост, жената започва да го търси. Да, хората не са всички еднакви, но инстинсктите са такива. Особено в пубертета до голяма степен са еднакви децата.

...На първа мисъл около 3-4, някои от които са си и подписали брак и са си много щастливи. Не ме карай да се замислям, със сигурност ще станат повече...

На колко години са? Поне 30 имат ли? В началото всичко е розово, но като ги налегне сивотата на ежедневието и се почва...

...В пубертета мислиш за любов и принцове, по-късно ти става ясно, че принцове-нема. Сексът е вторичен. Дори и авторът е написъл "влюбен съм до уши", а не " *бе ми се до уши"...

Да и с тия принцове си представяш как правиш секс. И тия влюбените до уши пак си представят как правят секс с обекта на желанията си. Неслучайно в тийн темите/форумите всичко е секс, секс, секс. Ако не им се правеше секс, нямаше постоянно да мислят единствено как да се натискат, да се обарат и да го направят. Нормално, интересно им е защото тепърва го изучават, а не може да се отрече, че е приятно :D Влюбването трае кратко, докато дойде следващия принц. Но пък сексът е водещата сила в пубертета (че за някои и след това :D).

Написах осъзнато или-не. В началото на връзката, никой не изтъква недостатъците си.

Напротив. Колкото по-честен си с човека отсреща, толкова по-малка вероятност има да си изгубите времето в безнадеждна връзка. Какъв е смисълът да ги крия, след като все някога ще изскочат наяве и тогава какво? Криеш недостатъците ако не искаш нещо сериозно, или ако си егоист.

...ама аз вече минах 40г....

Забелязъл съм, че трудно може да обясниш нещо на някой, ако не го е изпитал на гърба си. Затова и децата в темата не ни вярват, че с годините нещата се променят. Ама ние дъртаците си го знаем :D

Разни хора, разни идеали, а? Като гледам твоята практика отива към заглеждането на ученички, а па дори може и към забранени от закона неща да е ходила... Знаели те, че имаш деца и едно, къде не го знаели.. Личи си и колко си сериозен и отговорен, наистина. Това последното изречение си беше сарказъм. Разбирай, с не особено добро впечатление остават хората, като те четат. Оставяш впечатление за вулгарен, а от там правя заключение и простоват типаж с ценности ограничени до "еденье, пиенье и тези три неща", както беше "народният лаф".

Ти да не си някой не реализирал се даскал по "морал и право" ?

Ама ме кефи как си правиш заключенията от твоята камбанария.

За сериозен не претендирам ама съм отговорен родител ! Да издържам двете си деца тук ми е над 1200 долара на месец (пауза) да много добре си го прочел включително с квартирите на майки те им ! И за голямата в Бг по 200 лева на месец да има джобни от баща си, не заслужава повече защото само за пари ми се обажда.

Ценностни ограничения ха ха ми аз нито пия нито слушам чалга а ям само от бездействие защото като имам работа може и да не ям и яденето не ми е приоритет.

Хорското мнение дали съм на някой в очите простоват пък ми е без значение, все пак не ми изкарват хора като тебе парите че да се съобразявам.

И вярвай ми по добре да си разделен с някой от колкото да търпиш ад и всекидневни скандали в името на това да си до децата си.

Колкото и да ми се искаше не можах да издържа повече от година последния път.

Забелязъл съм, че трудно може да обясниш нещо на някой, ако не го е изпитал на гърба си. Затова и децата в темата не ни вярват, че с годините нещата се променят. Ама ние дъртаците си го знаем...

Няма какво да се обяснява, всичко е пределно ясно. Още повече, че най-големите специалисти са заети да пишат по форуми, давайки любовни съвети, вместо да "въртят мадами" в което са най-добри. Умря циганката, която ви хвали? Големи ще да сте кавалери... Съжалявам, някак бие на лека елементарност... Сигурно тези, които сте опитвали да оплетете с извинение не са от особено интелигентните...

Колкото и да ми се искаше не можах да издържа повече от година последния път.

Клетият. Но както и да го погледна, заключвам че сам си го заслужил. Отговорност голяма, безспорно. Друго е да зарежеш всичко и да бягаш подир 18годишни ученички. Много сериозно звучи, голяма отговорност е, няма какво да кажа. Чисто и просто сам подриваш авторитета на изказванията ти по въпроса, зададен в темата. За 40години не си успял да се научиш с твоите феноменални умения как да задържиш една жена, а само как да я вкараш в леглото, за което не можем да бъдем сигурни, че не е било просто чист късмет...

....

Не че пиша в подобни теми, просто някои коментари ме провокираха да драсна няколко реда. Аu revoir...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това:

Да, принципно горе-долу така стоят нещата, но пак трябва да ги поизкривиш така, че уж да не опират само до това. Малко да се почувства специална, да почувства някакъв привиден ангажимент от твоя страна...

или това:

Напротив. Колкото по-честен си с човека отсреща, толкова по-малка вероятност има да си изгубите времето в безнадеждна връзка.

Кое от двете :ohmy: нещо си противоречиш май.

Остави тая "френдзона" че замязахме на "Блясък". Или те харесва или не - не зависи от теб, камо ли пък ако тръгнеш да се държиш лошо. А ти обиждай някоя и я каpай да се чувства нежелана да видим колко ще се завъpти покpай теб. На никой не му хаpeсва да е пpенебpегван. При всички случаи колкото по-малко актьоpство, толкова по-добpе.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.