Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение относно резоните във репутацията

Featured Replies

• Автор

Мисля ,че главния проблем от темата вече загуби смисал - след ъпдейта беше оправен.Ако някои си спомня кой беше той?!?!Проблемът бе именно във това ,че когато някой сложи някой "емотикон" повреме на - или + във репутацията се вижда кода на "емотиконката" ,а не самата картинка.Но пак казвам - проблемът е решен след ъпдейта на форума към по-нова версия!Браво!

Мисля ,че главния проблем от темата вече загуби смисал - след ъпдейта беше оправен.Ако някои си спомня кой беше той?!?!Проблемът бе именно във това ,че когато някой сложи някой "емотикон" повреме на - или + във репутацията се вижда кода на "емотиконката" ,а не самата картинка.Но пак казвам - проблемът е решен след ъпдейта на форума към по-нова версия!Браво!

А как се сменя репутацията?

Редактирано от Ned_Drag (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Извинявайте, че ви се бъркам, но как точно се вдига репутацията, че не мога да се ориентирам

П.П. От какво зависи ранга - надписа под аватара? sad.gif

• Автор

От това колко поста си постнал.Ако си под 100 си "Новак" ако са над 100 до 200 си "Потребител" ако са над 200 до 300 си "Редовен Потребител" ако са над 300 до 600 (тук не съм сигурен) си "Kaldata маняк" ... И т.н(за последното пак казвам не съм сигурен).Същевременно ако успееш да направиш репутация +20 сам си избираш какво да пише под аватара ти.Айде със здраве!

Наистина би било добре ако може да се направи нещо повъпроса с emote-иконките.

А пък относно репутацията,лично мен не ме бърка кава ми е репутацията или пък репутацията на някой друг,по-важното е да се опитваме да си помагаме когато има нужда.

Ако наистина се злоупотребява с - или + между потребителите,тогава май по-добре само екипа да има право да качва или сваля репутацията,иначе каде е гаранцията че ако помогнеш на някой и той веднага ще ти сложи +1 :)

Ако екипа (админи ,модератори и т.н.) следи темите( в което съм убеден),то тогава те най-добре могат да преценят кой заслужава + или - ,и си мисля че ще бъдат по безпристрастни към качване или сваляне на репутацията.

Имем една идея за резоните във репутацията.Когато пишете някой резон и сложите емотиконка тя излиза не като картинка а като текст(тъй като под всяка емотиконка има даден код чрез която тя се изписва)Ще помоля модераторите ако имат време и възможности да направят така ,че да го виждаме като емотиконка.Мерси предварително.Поздрави ,trabant4e

Емотиконките в резоните вече не са като текст,а картинки :hush: Поздрави cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.