Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ходете във ветеринарна клиника "Гергьовче"

Featured Replies

• Автор

Това просто не е човешко,тая клиника трябва да спре да работи,въпроса е обаче как?!Тия са направо за съд там,

не знам кой  компетентен орган,може да спре тази фабрика за смърт,в кой век сме?!Дори преди 30-40 години не съм чувала да е имало толко смърт и некомпетентост,при все,че не е имало особена апаратура и модерна вет фармация!Враца спешно се нуждае от специалисти в тази област,Враца и Мездра станаха пример вече за ужасен и престъпен животински ХОЛОКОСТ,във който измами и кървави пари от убити кучета вместо кастраций,и пълна ветеринарна некомпетенция граничеща до ИДИОТИЗЪМ,се преплитат и допълват взаимно!Трябва да се съберем всички потърпевши от сакатлъците на тия касапи наричащи се гръмко КЛИНИКА И ВЕТЕРИНАРИ,да подадем сигнал там където трябва,не пишете само във форумите,трябва да се обърнем и към там където му е мястото!!!

Искрено съжалявам за кученцето Ви! Наистина трябва да се направи нещо, но какво... и към кого трябва да се обърнем...Пуснах тази тема, с надеждата, че мога да помогна, да не се случват повече такива зверства, но уви...това наистина е една касапница, пълна некомпетентност, безхаберие и липса на отговорност!!!

Ветеринарната медицина се развива най-добре в платежоспособни общества... Наскоро посетих Ветеринарен център "Санте Вита" в гр. Козлодуй. Чудесно място, направиха ми добро впечатление. Оказа се че създателите и работещите там ветеринарни лекари не са от Козлодуй. Предполагам че са избрали  мястото, тъй като конкуренцията не е силна , а Козлодуй макар и малък град е с добър стандарт. Що ли не я отвориха във Видин? За да развиваш медицина ти трябват пари, здравна каса за дом. любимци няма.

А колко човека ще дадат 200 лева за кастрация на котарак? И колко ще дадат 30 лева? В София или в Мездра?  

Ако във Враца имаше АЕЦ или пък бяха туристическа дестинация - Оооооо, чудесни лекари щеше да има!

Въпроса господине не е до пари те ги имат достатъчно и може би това е проблема,че мама и тате имат в изобилие и са им купили дипломите без да си направят труда да учат,но от всяко дърво свирка не става не знам как спят спокойно.И повярвайте този ,който си обича животинката дава колкото кажат лекарите аз давам и повече не че ги имам,но ако се наложи ще гладувам ама за любимеца ми ,ще ги дам и ги давам още повече че сега пътувам до София дори и за ваксина.  

Ветеринарната медицина се развива най-добре в платежоспособни общества... Наскоро посетих Ветеринарен център "Санте Вита" в гр. Козлодуй. Чудесно място, направиха ми добро впечатление. Оказа се че създателите и работещите там ветеринарни лекари не са от Козлодуй. Предполагам че са избрали  мястото, тъй като конкуренцията не е силна , а Козлодуй макар и малък град е с добър стандарт. Що ли не я отвориха във Видин? За да развиваш медицина ти трябват пари, здравна каса за дом. любимци няма.

А колко човека ще дадат 200 лева за кастрация на котарак? И колко ще дадат 30 лева? В София или в Мездра?  

Ако във Враца имаше АЕЦ или пък бяха туристическа дестинация - Оооооо, чудесни лекари щеше да има!

Аз мога да дам и триста,ако се наложи,отговорните стопани,правят всичко възможно,дори в други случай и невъзможно,за да спасят любимеца си,друг е въпросът за 200 лева какво ще му извадиш на котарак освен,ако няма и яйчници и матка,и пр...и да му осигурят оркестър с музика.....!Разбирам намека ви,за нашият Северозападнал край,но все пак,тук не всички,са диви селяни,които не могат да отсеят зърното от плявата!!В цялата тази гадна работа е,че все още пострадалите хора,не са потърсили отговорност,а пък Главните "герой"на този животински холокост,разполагат с достатъчно пари/без дори базистни умения/и това ги прави силни и непоклатими,като се има и в предвид,вероятността от дебели градски връзки във всички сфери на града!!!

• Автор

Доктор Дечев, тук въпросът не опира до парите! Всеки от нас би дал всичко, за да спасят животинката му /лично аз съм дала 3000лв. за да си го купя. Мислите ли, че не бих дала още толкова, дори повече, за да му спасят живота?/ И тук не става дума само за мен, защото имам куче с по-специални изисквания и характеристики, както виждате, това се превръща в практика за тези НЕчовеци. Ако човек си разбира и обича работата, няма значение къде е! Сигурна съм, че дори в най-бедното село, ветеринарят е много по-кадърен от тези т.н "ЛЕКАРИ". И какво като районът ни е беден, това означава ли, че трябва да търпим това и не заслужаваме качествени грижи за любимците си, да не говорим, че цените са като в София? И тъй като сте в тази сфера, бих била много благодарна, ако ми кажете, към кого трябва да се обърнем, за да спат да избиват животните ни безнаказано? 

Редактирано от nikka_mo (преглед на промените)

Аз мога да дам и триста,ако се наложи,отговорните стопани,правят всичко възможно,дори в други случай и невъзможно,за да спасят любимеца си,друг е въпросът за 200 лева какво ще му извадиш на котарак освен,ако няма и яйчници и матка,и пр...и да му осигурят оркестър с музика.....!Разбирам намека ви,за нашият Северозападнал край,но все пак,тук не всички,са диви селяни,които не могат да отсеят зърното от плявата!!В цялата тази гадна работа е,че все още пострадалите хора,не са потърсили отговорност,а пък Главните "герой"на този животински холокост,разполагат с достатъчно пари/без дори базистни умения/и това ги прави силни и непоклатими,като се има и в предвид,вероятността от дебели градски връзки във всички сфери на града!!!

@естра, за тестисите  на милия котарак говорех. За 200 лева едни основни изседвания, плюс пакет за след оперативна  грижа. Нямам нищо против вашия край, посещавам го няколко пъти годишно по работа. Дългогодишното обедняване на населението няма как да не рефлектира по един или друг начин върху начина на мислене и поведение, поне на болшинството. Нямам идея какво е нивото на конкуренция във Враца, има ли друг кабинет/клиника , който може да посещавате? Друго близко населено място до 40-50 км , където това е възможно? 

Доктор Дечев, тук въпросът не опира до парите! Всеки от нас би дал всичко, за да спасят животинката му /лично аз съм дала 3000лв. за да си го купя. Мислите ли, че не бих дала още толкова, дори повече, за да му спасят живота?/ И тук не става дума само за мен, защото имам куче с по-специални изисквания и характеристики, както виждате, това се превръща в практика за тези НЕчовеци. Ако човек си разбира и обича работата, няма значение къде е! Сигурна съм, че дори в най-бедното село, ветеринарят е много по-кадърен от тези т.н "ЛЕКАРИ". И какво като районът ни е беден, това означава ли, че трябва да търпим това и не заслужаваме качествени грижи за любимците си, да не говорим, че цените са като в София? И тъй като сте в тази сфера, бих била много благодарна, ако ми кажете, към кого трябва да се обърнем, за да спат да избиват животните ни безнаказано? 

Радвам се , че така обичате дом. си любимци. За съжаление има хора, които   могат да дадат 100 лева за кръчма тази вечер , но за животинката-" то ще му мине като на куче". За ветеринарите по селата - те често печелят повече от градските си колеги. Доходите не са само от лечение :) Повярвайте ми :) 

В заключение - пожелава на всички страдащи по домашните си любимци някоя нова животинка, която да припознаят като своя, да се грижат за нея, да не боледува  и ако имат нужда от помощ да си намерят добър ветеринарен лекар!

Успех! :)

Няма и да каже към кой да се обърнем-ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ

• 2 години по-късно...

здравей ами една ветеринарна клиника във враца на табашкият мост почти уби кучето ми и отидохме в гергьовче и там го спасиха влизам ти в полужение но аз мисля че всеки лекар допуска грешки а тая клиника е много добра и лекарите също случват се и такива грешки някои път знам не е приятно да изгубиш четирикракото приятелче но това мога да кажа аз гледам две кучета и повярвай ми знам какво си преживяла и съжелявам за което! :(

• 1 месец по-късно...
  • Автор

здравей ами една ветеринарна клиника във враца на табашкият мост почти уби кучето ми и отидохме в гергьовче и там го спасиха влизам ти в полужение но аз мисля че всеки лекар допуска грешки а тая клиника е много добра и лекарите също случват се и такива грешки някои път знам не е приятно да изгубиш четирикракото приятелче но това мога да кажа аз гледам две кучета и повярвай ми знам какво си преживяла и съжелявам за което! :(

Аз по-скоро съм склонна да приема, че твоя случай е щастлива случайност! Радвам се за теб, но ще ти дам един съвет-винаги имай едно на ум, когато ходиш там и по-специално, когато попаднеш на Георгиевите!

• 8 месеца по-късно...

Здравейте,виждам че темата е стара, но безчовечието, безочливостта и неетичността не е нищо старо за така наречената клиника и за този изрод д-р Ива Георгиева...Ще започна отзад напред...Имам френски булдог на 3 месеца. Той се задави с гранула, глътна си езика и започна да се задушава.По това време майка ми е била сама в къщи, но е реагирала бързо и му е извадила езика.Кученцето обаче отново не е могло да диша,задушавало се е много и почти си е бил отишъл.Майка ми го откарва във въпросната клиника и с ужас  вижда ,че най-некомпетентното създание е там.Ето и какво се случва там, Георгиева слага сонда на малкия и когато майка ми я пита ще се спаси ли кученцето, онази змия казва с безкрайно груб и ироничен тон ,заради своето невежество и некомпетентност,майка ми я пита ,ако е нещо сериозно и тя не може да спаси да го закара на София,думите на "лекарката" били "като си толко компетентна защо не си го спасиш сама....по-добре си го взимай  да не умре тук и после да кажеш ,че ние сме ти го убили." Този изрод вади на кученцето трабата  от устата и го подава умиращо на майка ми.Без капка преувеличение ви казвам недейте да си обричате животните на смърт.Тази вещица е като холокоста за всяко едно животно. Тук не играе любов и съчувствие към животните ,а една голяма машина за пари на чужд гръб. Тази жена е нехуманна убийца без капка познания в областта на ветеринарната медицина. Много е жалко,че тази професия е упорочена до такава степен и от призвание се е превърнала в "татко ще ми направи клиника и аз ще убивам животни и ще си изкарвам парички.Чесно казано аз съм чула много добри отзиви за нейния баща като лекар, много жалко, че тя уронва авторитета на тази клиника.Слава на богу ,че Франсоа / така се казва френския ми булдог/  успя да оцелее благодарение на майка ми, която се оказа с повече познания от докторката. Хора ,нейният мъж преди време видя котката ми с наедрели гърдички ,която живее с некастриран мъжкар и каза ,че тя не е бременна ,а от разгонването има секрети в гърдичките. Е небременната котка след 10 дни роди страшни сладури.... същата котарана понеже винаги е била слабичка искахме да и направим кръвни изследвания,но след като д-р Георгиева не можа да и вземе кръв и и спука веничките на няколко места ,не тотално се отказахме. Хора не се лъжете ,момичето е много нагло ,невъзпитано ,неетично и брутално .

преди 10 часа, rubi7sins написа:

Здравейте,виждам че темата е стара, но безчовечието, безочливостта и неетичността не е нищо старо за така наречената клиника и за този изрод д-р Ива Георгиева...Ще започна отзад напред...Имам френски булдог на 3 месеца. Той се задави с гранула, глътна си езика и започна да се задушава.По това време майка ми е била сама в къщи, но е реагирала бързо и му е извадила езика.Кученцето обаче отново не е могло да диша,задушавало се е много и почти си е бил отишъл.Майка ми го откарва във въпросната клиника и с ужас  вижда ,че най-некомпетентното създание е там.Ето и какво се случва там, Георгиева слага сонда на малкия и когато майка ми я пита ще се спаси ли кученцето, онази змия казва с безкрайно груб и ироничен тон ,заради своето невежество и некомпетентност,майка ми я пита ,ако е нещо сериозно и тя не може да спаси да го закара на София,думите на "лекарката" били "като си толко компетентна защо не си го спасиш сама....по-добре си го взимай  да не умре тук и после да кажеш ,че ние сме ти го убили." Този изрод вади на кученцето трабата  от устата и го подава умиращо на майка ми.Без капка преувеличение ви казвам недейте да си обричате животните на смърт.Тази вещица е като холокоста за всяко едно животно. Тук не играе любов и съчувствие към животните ,а една голяма машина за пари на чужд гръб. Тази жена е нехуманна убийца без капка познания в областта на ветеринарната медицина. Много е жалко,че тази професия е упорочена до такава степен и от призвание се е превърнала в "татко ще ми направи клиника и аз ще убивам животни и ще си изкарвам парички.Чесно казано аз съм чула много добри отзиви за нейния баща като лекар, много жалко, че тя уронва авторитета на тази клиника.Слава на богу ,че Франсоа / така се казва френския ми булдог/  успя да оцелее благодарение на майка ми, която се оказа с повече познания от докторката. Хора ,нейният мъж преди време видя котката ми с наедрели гърдички ,която живее с некастриран мъжкар и каза ,че тя не е бременна ,а от разгонването има секрети в гърдичките. Е небременната котка след 10 дни роди страшни сладури.... същата котарана понеже винаги е била слабичка искахме да и направим кръвни изследвания,но след като д-р Георгиева не можа да и вземе кръв и и спука веничките на няколко места ,не тотално се отказахме. Хора не се лъжете ,момичето е много нагло ,невъзпитано ,неетично и брутално .

Слава богу, че сте се разминали на косъм, ние обаче нямахме този късмет, както и много други преди нас, за съжаление докато работи тази клиника на животинския Менгеле, ще има и още такива жертви.     Не знам дали има институция още повече реално работеща не само на хартия и ведомост, която да се занимава с такива фабрики за смърт да НЕ Функционират.                   ХОРА, ЧЕТЕТЕ ДОБРЕ,НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ НА СМЪРТ, НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ДОКТОР СМЪРТ ВЪВ СИЛНО НАРЕЧЕНАТА ВЕТ.КЛИНИКА ГЕРГЬОВЧЕ

Редактирано от Дани Армани (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.