Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Е така може да!Но Булсат имат реклама,че имат интернет от доста време ,но само във Варна, поне така ми казаха преди време!

Прочети ми първоначалното мнение и ще разбереш за какво иде реч. Нека да не правим допълнителен спам по темата.  

Поздрави :)

• Отговори 51
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А аз да кажа, че, вече колко време стана, 3 месеца май, да чукна на дърво, проблеми с интернета нямам. Всичко е ОК и останах доволен от Net-1. Поздрави!

А аз да кажа, че, вече колко време стана, 3 месеца май, да чукна на дърво, проблеми с интернета нямам. Всичко е ОК и останах доволен от Net-1. Поздрави!

Сега ще те изненадам малко неприятно. Аз вчера звънях към 22 часа на поддръжката, но не за интернет за ТВ. И се включи секретар. Така че да не ти се налага да звъниш на поддръжка въ във късните часове на денонощието защото няма да откриеш такава.

• Автор
Ето новата ода на Булсатком за БТВ

http://www.blitz.bg/news/article/174300

Е не е точно тук мястото за това...
  • 3 седмици по-късно...

Значи НЕТ1 имат добри услуги и цени, но нямат подръжка 24/7 ... Може пък да е, защото рядко се налага да имат проблеми с потребителите си  :tongue2:  Пред голяма дилема съм аз на кой доставчик да се доверя в Дианабад ... Мегалан, Нет1, Поуър нет ... 

Иначе във Варна бях на Булсатком и както каза ivan93bg интернета беше доста стабилен и отговаряше напълно на скоростта , за която плащах. Понеже бях с кабелна и плащах 9лв за реални 34Мб/с . Но в Дианабад все още ги няма..  :help wanted4:

• Автор

...

Здравей, не мога да ти кажа лично мнение за другите, но тук можеш да проследиш моята сага... Много съм доволен от NET-1, за разлика от Speedy-NET. За разлика от редовните ми разговори със Спииди, със Нет 1 не съм имал до сега, това ще рече от Септември, средата, миналата година. Пауър нет съм чувал само добри неща за тях, но нямаха пакет с телевизия, за това избягах от тях. Но съм чувал добри неща. Мегалан, са собственост на М-Тел. Чувал съм и положителни и отрицателни неща, но аз лично не бих се хванал с тях. п.с. Същите поискаха 20 лв за да сложат собствен рутер на една приятелка, което беше смешно... Това е от мен, успех и очакваме отзиви :)

...................

Здрасти,

Приятелката ми е на Мегалан в Студентски, вмомента съм при нея и интернета никак не ми допада. Има сериозно забавяне при браузване, ако не си с ЛАН , а на Wi-Fi(Tenda W311R от Мегалан), свалянето на торент е сериозно предизвикателство.. А и не харесвам Мтел по принцип поради лични премеждия с тях. Така че дилемата ми остава Нет1 или PowerNet. Със сигурност ще споделя мнение, защото без такова на такива като мен им е доста трудно да направят положителен избор за интернет доставчик.

P.S. За сега телевизия няма да си пускам. За момента не ми е необходима просто. Може би ще пробвам без договор PowerNet , а и да преценя дали ще пускам ТВ и ако има проблеми ще мина на Нет1.

Поздрави  :bubblegum:

• 4 седмици по-късно...

Аз съм от Бургас и тук винаги над всички е бил един единствен на име Comnet . Вече 15 години те са номер 1 . Само да ви изброя някои от основните им конкуренти през годините : Отначало бяха Comnet ,CityNet , CableTEL , Unacs , DigiCom , RN-TV , SKAT . В момента основния дял от потребители се държи от Comnet , Unacs , Digicom . Бил съм за около година на CityNet , бърза връзка за малко пари , но това беше в годините когато кабелите все още висяха по дърветата и беше задължително да имате отделна LAN карта на PCI слота , за да изгори тя , а не дъното при евентуална буря и светкавица , та тогава при всеки по интензивен дъжд нямах интернет , струваше ми се че нарочно го изключват за да са по малки пораженията при късо съединение ....След което минах на DigiCom , бавен интернет , но пък "безплатен" , понеже им захранвах сиуча .Бил съм и на CableTEL теглих с 30 кб/с 4 дена GTA San Andreas ...  Отказах се и от тях и от както съм на Comnet нямам проблеми .От начало месечната такса беше доста висока 35 лв , след което стана 25 лв , а в момента плащам 12.50 лв на месец и имам гарантирани 60 mbps , от торент сайтовете тегля с до 10 MB/s , в повечето случаи с 8-9 . А преди години само като се сетя какви FTP-та имаше , след това се мина на DC++ с ботовете , а след това някои интернет доставчици поддържаха собствени торент тракери . 

• 6 месеца по-късно...

Спиди Нет е ОК.

Стига хейтъри вече!

• Автор

Спиди Нет е ОК. Стига хейтъри вече!

Ха, днес точно става 1 година от както ги смених :) Браво, добре уцелена дата :) Все още съм си на Net1 и съм поече от доволен, няма проблемите, които забелязвах при Speedy :)

Аз пък съм си много доволна от Спиди нет. Доста време съм техен абонат и нямам пречки (дано и за в бъдеще е така,но вярвам,че ще е така).Първоначално бях малко резервирана ,но мога да твърдя,че нямам поводи за притеснение.Всичко си е ОК.

• Автор

Странно... Много ми е интересно как две поредни момичета, или ми се иска да ползвам "момичета" (с кавички), в рамките на няколко дни подкрепят въпросният доставчик... Нямам преки доказателства, че са един и същ човек, или че е рекламна кампания. Не отричам, че е възможно да е така!!! Без подлъгване... Ама и двата акаунта, от които е писано, са с 2 до 11 мнения (към момента на моят коментар), което не вдъхва особена надеждност... Но просто не вярвам и не знам... Но и нямам доказателства "За" или "Против" тезата ми... И двата акаунта: 1 и 2, така проверени, изглеждат ОК и без нередности... Та за всеки, който чете - това ми изглеждат като легитимни мнения и напълно нормални! Аз просто имам своето съмнение в тях, което няма как да подкрепя с някакви доказателства :) Оставям всичко на вас. За мен всичко е ОК, от гледна точка на доказателствата, които мога да изровя................... Поздрави и лека вечер!

Не ви разбирам. Как може да отделите толкова време за нещо негативно. Повече чета в този форум, отколкото да давам "компетентно мнение" и съм жена, не съм момче или момиче. Всичко добро  :whist:

Не ви разбирам. Как може да отделите толкова време за нещо негативно.

Според теб, редно ли е, да се премълчава за некоректните фирми? Или викаш, че като се е набутал човек, с договор към някой, защо да не върже и други, че да е по-весело и да не е само той прецакания....

Аз лично, както и много други, вярвам на преценката на Бързия Джо.

Всичко ти добро и на тебе :whist:

Според теб, редно ли е, да се премълчава за некоректните фирми? Или викаш, че като се е набутал човек, с договор към някой, защо да не върже и други, че да е по-весело и да не е само той прецакания....

Аз лично, както и много други, вярвам на преценката на Бързия Джо.

Всичко ти добро и на тебе :whist:

Важното е да не се пишат негативни неща.Живота е розов,всичко е ок, хората се обичат ,и тревата която пуша също е ок :)

И естествено през това време некадърниците като тоя доставчик правят пари на гърба на глупаците с розовите очила :)

Тези неща госпожо (aradia),се споделят ,за да се предпазят хората ,и да седят на страна от тези,които взимат пари и дават кофти продукт.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Хайде и аз тук - не съм доволна от Нет 1. Преди време ми преподписаха автоматично договора, без да ми съобщят по телефон или писмено. Сега им дължа някакви пари и ще чакам да минат еди-колко си години, за да ми падне задължението. Това е негативното от мен  :shock11:

Хайде и аз тук - не съм доволна от Нет 1. Преди време ми преподписаха автоматично договора, без да ми съобщят по телефон или писмено. Сега им дължа някакви пари и ще чакам да минат еди-колко си години, за да ми падне задължението. Това е негативното от мен  :shock11:

Евала ,сега дори и един човек да предпазиш от това,което те е сполетяло,си направила добро :0

Така лека-полека отсвирваме некадърниците.Или ще са коректни ,или ще фалират.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Хм, няма такъв филм ;) ако си била на договор е трябвало един месец преди изтичането му да ги уведомиш писмено - да подадеш молба за прекратяването на услугите иначе след това договора ти става безсрочен и дължиш пари по други цени :) Прекратяване на договор не става само с дърпане на кабела - така е при всички :D

• Автор

Хм, няма такъв филм ;) ако си била на договор е трябвало един месец преди изтичането му да ги уведомиш писмено - да подадеш молба за прекратяването на услугите иначе след това договора ти става безсрочен и дължиш пари по други цени :) Прекратяване на договор не става само с дърпане на кабела - така е при всички :D

Моят договор към Net-1 изтече точно на 15-ти. Само ми обявиха, че е станал безсрочен и че ще ми запазят промоционалната такса такава, каквато е била и по време на договора.

Не съм по хейтенето, но вие ме предизвикахте. Предпочитам да препоръчвам готини неща, отколкото само да спамя с негативни неща.

Научно е доказано че гневните и негативни постове се четат с по-голямо внимание.

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2013/09/18/2142605_gnevnite_publikacii_se_radvat_na_po-goliam_interes_v/

• 2 седмици по-късно...

Аз пък съм доволен от услугите им. Не мога да се оплача. Имам интернет винаги, скоростите също са прилични. Касиерите и обслужването е любезно. Не знам защо толкова не ви харесват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.