Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В търсене на вярното момиче.

Featured Replies

Признавам, прочетох няколко пъти, но нищичко не разбрах. :ohmy:

Никой човек не е плосък. Плоско е животното и растението. Всеки човек има пластове, които са: пласт на мисли, пласт на чувства, на реч и на интуиция. Съобразно наситеността (концентрацията) в единица време и пространство на тези пластове, т.е качеството им, което се определя и от други критерии ,всеки човек заема място в определен пласт ( ниво) на развитост на личността си, която се състои основно от мисли, чувства, реч и интуиция.

П.П. Ох, по-ясно не мога да го обесня.

Признавам, прочетох няколко пъти, но нищичко не разбрах. :ohmy:

Редактирано от Марея (преглед на промените)

• Отговори 53
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
И какво общо има представителността с цялата дълбочина на личността? Това, което се вижда първоначално е роля, която заема някой някъде. Едва ли е съвсем всичко, което може да се каже за човека. Доста интересно писане...

Аз за представителност не съм писала и мисъл не съм имала за представитерност. Ама, като отваряш дума, според мен всеки желае да се представи в най-добра светлина за себе си, което е нормално и естествено. Разбира се, винаги има изключения.

А за писането ми си прав.

А това за ролите и съответно маските, утре ще напиша, ако поискам.

Аз за представителност не съм писала и мисъл не съм имала за представитерност. Ама, като отваряш дума, според мен всеки желае да се представи в най-добра светлина за себе си, което е нормално и естествено. Разбира се, винаги има изключения.

А за писането ми си прав.

А това за ролите и съответно маските, утре ще напиша, ако поискам.

П.П.  Твърде много се спекулира в психологическата популярна литература, с понятието "роля".

В психологията се възприема това понятие за улеснение и, за да се избегне словосъчетанието "човек, в качеството си на родител, приятел, съпруг, (-а) съсед, (-ка), професионалист, клиент и в други житейски ситуации, в които ежедневно му се "налага" да се държи по определен начин". Налага съм поставила в кавички, защото, всъщност, нищо не му се налага, а особеността на житейската ситуация, в която попада човек, формира особености в поведението му, които психолозите изследват, обобщават, анализират, за да изучават човека, с цел да могат, да му помогнат, когато се наложи.

Понятието "роля" и производното му "маска" изобщо не означава, че човек трябва да се "прави" на такъв или онакъв. 

Човек трябва да следва и да бъде себе си във всяка една житейска ситуация, в която е попаднал, като се стреми да мисли и анализира (преброй до десет или си преброй копчетата  - стари истини, като света), преди да е изрекъл нещо, направил гримаса или движения с тялото си, ако иска да бъде РАЗБРАН. 

Това е нещото, към което, ако искаме да нямаме проблеми във взаимоотношенията си с околните, трябва да се стремим да постигаме.

Твоето момиче носи различни имена - Пепеляшка, Снежанка, Спящата красавица, Малката русалка....Чувал ли си за тях ?!

Виж с това и аз съм съгласна. Телата и визията ни наистина са опаковки. А опаковката, много често лъже. Истинският човек е сърцето, не това как той изглежда.

А тук пък ще ти кажа няколко неща. Първо, внимавай какво си пожелаваш, защото желанията ни рано или късно се осъществяват. Когато един ден срещнеш това момиче, ще знаеш ли как да се отнасяш с него ?! И дали в търсене на съвършенството, някъде по пътя няма да изгубиш себе си ?! Ами ако я откиеш и един ден, ти я нараниш / макар и случайно /...или какво, сега ще ми кажеш, че това никога няма да се случи ?! Не, недей...

Проблемът е, че всеки може да се удари в гърдите и да каже колко добър човек е и как заслужава само най-доброто, неоценявайки и малкото, което има. А понякога малките неща се оказват много по ценни от идеалите, към които се стремим.

И след всичко това ще ти кажа само, не търси жената от приказките, защото тя не съществува. Принца с белия кон също. Погледни малко по трезво и реалистично на живота и на хората около себе си. И ако толкова осторожно искаш да намериш Жената, то тогава не търси идеалната, а подходящата за теб.

Ще обърна внимание по-конкретно на частта с външността.

Аз определям едно момиче първо по характер и интелект, външността е също фактор но не е най-важен, за мен най-важно е какво казват очите и, после какво казва тялото и.

Нямам аз дълъг списък от мацки с които съм бил, но опита учи човек да не прибързва да се хвърля на всяка която му се усмихне.

Pc_maniq слушай сега

Защо ние момичета сме такива а ти виждали си своя пол. Той може само да обижда и да наранява и ти сега ще ми кажеш че вината е в мен и по-точно в нас момичетата. Е НЕ Е така защото сега ще взема за пример себе си въпреки че съм сигурна че има още много като мен. Аз не се гримарам ,освен това че си мия суша и реша ( нормалните за всчко момиче неща) аз не си правя прически и вярвам в любовта. Да но вашия пол (без да се обиждаш и сега не знам дали си изключение или не)  не е на същото мнение той предпочита грим разголени дрехи и не подкрепя любовта. Ти не си момиче/жена и никога никой мъж/момче няма да разбере нашата психика, колкото и виши да има нашето подсъзнание остава загадка за вас. То като момиче мога да ти кажа че за разлика от момчета който се държат сякаш нямат чуства и единствения начин да ти покажат че те обичат за тях е с подаръци , ние момичетата приемаме  всичко много навътре и най-малкия детайл за нас значи нещо и най-малката изневяра нас ни погубва и (поне според мен) не е достатъчно само да купиш нещо на някое момче трябва с тези мънички неща който всеки ден правиш да й покажеш любовта си като например ти нейното момче първи да й чиститиш рождения ден , повярвай ми когато тези малки жестове се натрупат тогава тя ще разбере че я обичаш. И сега нещо което ще ти помогне малко или много  да разбереш нашата психика :

1. Защо не обичаме с цялото се сърце? - защото  ние имаме само едно сърце което вие може да разбиете много лесно ,а повярвайми  лекува  се много трудно и за да си спестим тези болки по вас (момчетата) ние се научихме да не обичаме истински- заради ВАС (въпреки че имаоще момичета който са готови да се доверят на любовта като мен)

2. Защо излизаме с идиоти?- този въпрос е много лесен за отговаряне защото има само идиоти!!!!

И като заключение ще ти кажа вие, момче, не може да ни оцените не може да разберет колко важни сме ние за съществуванвто ВИ. И по важното незнаете КАК??- незнаете какво ни харесва ,незнаете как ни харесва да се държите с нас ( и повярвай не е грубо а точно обратното) но може  би ако някой ден вие разберете колко сме ценни ние, тогава ще разберете колко истинска може да бъде една жена и колко мила и любяща е тя но чак тогава!!!!!!!!!!!!

И само един въпрос  задавам:

Според вас (момчетата) нормално ли е едно момиче да плаче и ако плаче тя ревла ли??

Ще  бъда благодарна на всеки който ми отговори,защото искам да чуя мъжкото мнение по този въпрос.

Може ли да направя една малка забележка ?

ще цитирам определени пасажи от поста ти.

Защо ние момичета сме такива а ти виждали си своя пол. Той може само да обижда и да наранява и ти сега ще ми кажеш че вината е в мен и по-точно в нас момичетата. Е НЕ Е така защото сега ще взема за пример себе си въпреки че съм сигурна че има още много като мен. Аз не се гримарам ,освен това че си мия суша и реша ( нормалните за всчко момиче неща) аз не си правя прически и вярвам в любовта. Да но вашия пол (без да се обиждаш и сега не знам дали си изключение или не)  не е на същото мнение той предпочита грим разголени дрехи и не подкрепя любовта.

Не слагай всички момчета/мъже под общ знаменател.

Ако ходиш в чалгарски клубове е нормално да имаш такова мнение за нас.

Аз съм от другия бряг аз съм метълист, и не обичам такива дето са много намацани с гримове и други помии, не обичам такива навлечени с чалгарски дънки, потури, и мега оголени деколтета.

Аз харесвам естествени момичета които са прилично облечени, и са уверени в това че са красиви и без да се цвъкат с гримове и други.

ние се научихме да не обичаме истински- заради ВАС

Същата забележка като по-горе, не поставяй всички под общ знаменател

Това което сте се научили да правите отново виновна е чалгата.

Защо излизаме с идиоти?- този въпрос е много лесен за отговаряне защото има само идиоти!!!!

Не си права мила.

Има много и свестни момчета/мъже но вие ги игнорирате защото те за вас са смотани задръстени и какво ли още не, защото не обичат да плямпат глупости и не обичат да са на всяка цена център на внимание.

незнаете какво ни харесва ,незнаете как ни харесва да се държите с нас

Ново 20.

Не бъди предубедена, прочети горния ми абзац.

Според вас (момчетата) нормално ли е едно момиче да плаче и ако плаче тя ревла ли??

По никой начин!

Не знам как го измисли. Аз лично ще се опитам да направя всичко за да разбера защо плаче, и ще и помогна по всеки начин, ако проблема е в мен ще го поправя. Но никога не бих се правил на този който не съм заради жена. Никога не бих се променил към нещо което не харесвам само защото тя се е разплакала за някоя глупост (приемам че не винаги е за глупост).

Ще  бъда благодарна на всеки който ми отговори,защото искам да чуя мъжкото мнение по този въпрос.

И аз ще съм благодарен ако отговориш на моят пост.

Още един огромен проблем при днешната младеж е че било то момчета/момичета се влияят прекалено от странични фактори (чуждо мнение клевети лъжи). Призовавам ви да не вярвате безрезервно дори на приятел който ви казва например

Той/Тя не е за теб той/тя е курвар/курва правила е еди кво си еди що си.

Просто проучете сами и си направете доводи дали това което са ви казали е вярно.

Често някой дори и приятел просто не ви мисли доброто, и не иска да бъдете щастливи с някого, защото евентуално той има интерес от момичето/момчето което харесвате.

Аз ще ви разкажа една истинска история.

И аз се запознах с едно момиче с което още имам много неизвестни, но е страхотна, има взаимно привличане разбиране, силни характери. Казаха ми какво ли не за нея, но до момента аз нищо такова не съм видял, и не мисля непременно че да приемем е било наистина така, тя ще продължи да го прави, в очите и е изписано че е допуснала много фатална грешка, и сега се опитва да върви по правия път, и все още се опитвам да я спечеля, почти успях.

Та това което казвам може да е в огромна помощ на вас младите. Аз не казвам че съм дърт другия месец навършвам 25 години, но познавам добре днешната младеж дори и моите набори са такива, аз съм едно огромно изключение поради което станах Аутсайдер, аз в техните очи съм смотан и задръстен.

Секса е момента когато нещо в една връзка не върви и принудително се крепи на секса.

За мен по-важно е този момент сам да настъпи, когато в една връзка има стабилност, разбирателство, доверие, и взаимно привличане секса сам идва и тогава е просто несравним.

До сега си говорихме за заваръчни машини, за компютри и за електроника.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.