Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В търсене на вярното момиче.

Featured Replies

еми аз мога да кажа че се причислявам към истинските момичета..ако искаш ми пиши лс

На колко си годинки? Ако имаш 18, пиши и на мен едно лично :)
  • Отговори 53
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

бе не знам дали ще стане кат мамата ама кат елмаза със сигурност -

темата де, че и раздела

по темата какво -

може целия ти живот да мине в търсене така че живей си живота

:P

• 3 месеца по-късно...

Pc_maniq слушай сега

Защо ние момичета сме такива а ти виждали си своя пол. Той може само да обижда и да наранява и ти сега ще ми кажеш че вината е в мен и по-точно в нас момичетата. Е НЕ Е така защото сега ще взема за пример себе си въпреки че съм сигурна че има още много като мен. Аз не се гримарам ,освен това че си мия суша и реша ( нормалните за всчко момиче неща) аз не си правя прически и вярвам в любовта. Да но вашия пол (без да се обиждаш и сега не знам дали си изключение или не)  не е на същото мнение той предпочита грим разголени дрехи и не подкрепя любовта. Ти не си момиче/жена и никога никой мъж/момче няма да разбере нашата психика, колкото и виши да има нашето подсъзнание остава загадка за вас. То като момиче мога да ти кажа че за разлика от момчета който се държат сякаш нямат чуства и единствения начин да ти покажат че те обичат за тях е с подаръци , ние момичетата приемаме  всичко много навътре и най-малкия детайл за нас значи нещо и най-малката изневяра нас ни погубва и (поне според мен) не е достатъчно само да купиш нещо на някое момче трябва с тези мънички неща който всеки ден правиш да й покажеш любовта си като например ти нейното момче първи да й чиститиш рождения ден , повярвай ми когато тези малки жестове се натрупат тогава тя ще разбере че я обичаш. И сега нещо което ще ти помогне малко или много  да разбереш нашата психика :

1. Защо не обичаме с цялото се сърце? - защото  ние имаме само едно сърце което вие може да разбиете много лесно ,а повярвайми  лекува  се много трудно и за да си спестим тези болки по вас (момчетата) ние се научихме да не обичаме истински- заради ВАС (въпреки че имаоще момичета който са готови да се доверят на любовта като мен)

2. Защо излизаме с идиоти?- този въпрос е много лесен за отговаряне защото има само идиоти!!!!

И като заключение ще ти кажа вие, момче, не може да ни оцените не може да разберет колко важни сме ние за съществуванвто ВИ. И по важното незнаете КАК??- незнаете какво ни харесва ,незнаете как ни харесва да се държите с нас ( и повярвай не е грубо а точно обратното) но може  би ако някой ден вие разберете колко сме ценни ние, тогава ще разберете колко истинска може да бъде една жена и колко мила и любяща е тя но чак тогава!!!!!!!!!!!!

И само един въпрос  задавам:

Според вас (момчетата) нормално ли е едно момиче да плаче и ако плаче тя ревла ли??

Ще  бъда благодарна на всеки който ми отговори,защото искам да чуя мъжкото мнение по този въпрос.

Редактирано от Мони 3 (преглед на промените)

еми аз мога да кажа че се причислявам към истинските момичета..ако искаш ми пиши лс

От кой град си ,защото и аз съм истинско момче?............ :shy11:  :tongue2:

Pc_maniq слушай сега

Защо ние момичета сме такива а ти виждали си своя пол. Той може само да обижда и да наранява и ти сега ще ми кажеш че вината е в мен и по-точно в нас момичетата. Е НЕ Е така защото сега ще взема за пример себе си въпреки че съм сигурна че има още много като мен. Аз не се гримарам ,освен това че си мия суша и реша ( нормалните за всчко момиче неща) аз не си правя прически и вярвам в любовта. Да но вашия пол (без да се обиждаш и сега не знам дали си изключение или не)  не е на същото мнение той предпочита грим разголени дрехи и не подкрепя любовта. Ти не си момиче/жена и никога никой мъж/момче няма да разбере нашата психика, колкото и виши да има нашето подсъзнание остава загадка за вас. То като момиче мога да ти кажа че за разлика от момчета който се държат сякаш нямат чуства и единствения начин да ти покажат че те обичат за тях е с подаръци , ние момичетата приемаме  всичко много навътре и най-малкия детайл за нас значи нещо и най-малката изневяра нас ни погубва и (поне според мен) не е достатъчно само да купиш нещо на някое момче трябва с тези мънички неща който всеки ден правиш да й покажеш любовта си като например ти нейното момче първи да й чиститиш рождения ден , повярвай ми когато тези малки жестове се натрупат тогава тя ще разбере че я обичаш. И сега нещо което ще ти помогне малко или много  да разбереш нашата психика :

1. Защо не обичаме с цялото се сърце? - защото  ние имаме само едно сърце което вие може да разбиете много лесно ,а повярвайми  лекува  се много трудно и за да си спестим тези болки по вас (момчетата) ние се научихме да не обичаме истински- заради ВАС (въпреки че имаоще момичета който са готови да се доверят на любовта като мен)

2. Защо излизаме с идиоти?- този въпрос е много лесен за отговаряне защото има само идиоти!!!!

И като заключение ще ти кажа вие, момче, не може да ни оцените не може да разберет колко важни сме ние за съществуванвто ВИ. И по важното незнаете КАК??- незнаете какво ни харесва ,незнаете как ни харесва да се държите с нас ( и повярвай не е грубо а точно обратното) но може  би ако някой ден вие разберете колко сме ценни ние, тогава ще разберете колко истинска може да бъде една жена и колко мила и любяща е тя но чак тогава!!!!!!!!!!!!

Според вас (момчетата) нормално ли е едно момиче да плаче и ако плаче тя ревла ли??

Ще  бъда благодарна на всеки който ми отговори,защото искам да чуя мъжкото мнение по този въпрос.

Браво ! Мого хубаво мнение! ;) Замислете се драги МЪЖЕ

Варна,а ти на колко си???

От кой град си ,защото и аз съм истинско момче?............ :shy11:  :tongue2:

Редактирано от Veronika Pavlova (преглед на промените)

Pc_maniq слушай сега

Браво ! Мого хубаво мнение! ;) Замислете се драги МЪЖЕ

Даве ... заучени положения !

Pc_maniq слушай сега

И аз мислех така на твоите години, после разбрах в каква голяма грешка съм.

И ти ще го разбереш като му дойде времето, ще разбереш и че любовта няма нищо общо със секса...или обратното, все тая...

пп: баси кво готино да пишеш в тийн раздела

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Виж с това и аз съм съгласна. Телата и визията ни наистина са опаковки. А опаковката, много често лъже. Истинският човек е сърцето, не това как той изглежда.

Аз с това не съм съгласна. Душата и сърцето на всеки човек са "изписани" на лицето му.

Притворността, хитростта и лицемерието също.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

Аз с това не съм съгласна. Душата и сърцето на всеки човек са "изписани" на лицето му. Притворността, хитростта и лицемерието също.
Не е вярно. Доста често не това, което виждаш на пръв поглед в действителност не е човешката същност.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

На 17..... :rolleyes:

Браво "Докторе" ! Пациентките в нета ли ги търсим ?

Не е вярно. Доста често не това, което виждаш на пръв поглед в действителност не е човешката същност.

За някои хора, може би, е така.

За мен и за други хора не е така.

За някои хора, може би, е така. За мен и за други хора не е така.
Много плоски и еднопластови изкара хората. Обикновено хората крият, не разкриват или не ум се удава да разкрият поне част от себе си пред другите, но ако се погледне по-внимателно тя става видима. Не е всичко, което виждаш на пръв поглед единственото.

Може би момичетата в днешно време получават много информация от много места. Проблемът е, че днес информацията и изводите се дават на готово. Момичетата, а и не само те трябва сами да правят изводите си от информацията, която получават.  Така, получавайки информация и изводи от различни места се опитват да изграждат личностите и поведението си следвайки тези модели на подръжание без да се разсъждава над това.

Много плоски и еднопластови изкара хората. Обикновено хората крият, не разкриват или не ум се удава да разкрият поне част от себе си пред другите, но ако се погледне по-внимателно тя става видима. Не е всичко, което виждаш на пръв поглед единственото.

Хората не сме плоски, но сме еднопластови, в смисъл, че всеки човек заема определен пласт, ниво или рафт, или, както казва пастрокът ми, полица (ударение на "и" ) , а иначе сме  многопластови и броят на пластовете ни зависи от пласта, нивото, рафта и т.н., който заемаме.

С останалото  (второто изречение) съм съгласна.

Pc_maniq е написал голата истина!

Да не напишете и на мен, че не виждам  или не познавам достатъчно жени от улицата и т.н.?

Че има свестни- има. Но къде са- е друг въпрос! И колко са- то се знае- малко.

Познавам много хора и от двата пола и мога да напиша, че мъжете са много по-добре от жените.

А и много жени си признават, че е така.

Виждали ли сте как жени- приятелки се обръщат една срещу друга в зависимост от обстоятелствата?

Не напразно жените си имат животно, на което ги оприличават. Сами се сетете кое е.

Хайде, чакам пак някое модераторче да не ме хареса.

Вие не разбирате момчето. Вие гледате собствените си интереси и показвате вашите виждания.

Мислите, че само вие сте правилните. Добре, че не сте станали психиатри... Голям неуспех щеше да ви чака.

Защо момичетата станаха толкова изкуствени и сякаш нереални?

Винаги съм се питал съществува ли истинско момиче което може да обича, да е вярна и да не те предава дори в най трудните за теб моменти?!

Има ли я, или съществува само в моето съзнание?

Масово гледам някакви подобия на момичета, замаскирани зад тонове грим, и някакви фалшиви усмивчици. Кълчещи се по чалга кллубове и дискотеки, чудещи се с кой мачо да прекарат вечерта. Също така натъпкани със силикон, полуголи, живеещи сякаш в някакъв свой измислен свят.

Къде е истинската българска жена която демонстрира своето аз, която не лицемерничи, която парадира не с изкуствени импланти, а с естествена красота ?

Прави ми особено впечатление че много голяма част от днешните момичета се отдават на какви ли не изроди. Качват се във всякакви коли, и винаги търсят някаква изгода. Мачкат ги, третират ги, и какво ли още не. Разбиват им сърцата и те въпреки всичко пак с такива идиоти се занимават. А на свестните момчета (които са много малко днес), те не обръщат никакво внимание и ги подминават. А после плачат и се тюхкат "ах колко сме мамени и лъгани, искаме любов а получаваме само използване и лошо отношение"... Къде е логиката? Никога не съм можел да ги разбера. След като търсят обич, грижи и внимание, тогава да си избират внимателно хората, защото един идиот не може да ти даде топлина и стабилност. Той само може да използва и да разбива животи. Но на момичетата като че ли им харесва да се държат унизително с тях, сякаш са някакви мазохисти ли не знам вече какво да мисля. А тъпунгерите само това и чакат... поредната си жертва която да минат и после да захвърлят. Е мили дами, защо сами се врете в лапите на подобни темерути ?!

От друга страна съм забелязал че една жена усети ли само че си отдаден изцяло на нея, види ли че я обичаш по силно от себе си... тогава тя почва масово да те лъже и ти се качва на главата. Не оценява това което правиш за нея, и толкова бързо те изхвърля от живота си и те предава, че чак свят ти се завива.

Защо са толкова сложни същества дамите? Какво всъщност искат и обичат те?

Винаги съм искал да ги разбера, за да се доближа повече до техния свят.

И не спирам да се питам къде е онова моето момиче, с коси искрящи като чисто злато, с душа богата и бистра като вълните на океан, със сърце голямо, отворено за истинска любов?! Моето момиче, това което съществува в моите представи е различно. То е скромно и чувствително... също като мен. То не обича онези "турбо газарите", то ги подминава, щото знае че те не са достойни мъже. То знае и е на ясно че човекът го прави неговото съзнание, неговия дух (душа). То осъзнава че човешкото тяло е нищо повече от една опаковка. Моето въображаемо момиче, не се надува и на никого не слугува, тя е просто себе си. Тя има собствен стил, тя има соббствено мнение!! Тя може да обича и да се раздава толкова силно, но само тогава когато вижда че си заслужава.

И тя не е по дискотеките, не е и по парковете. Там е работата че тя е РАЗЛИЧНА, и живее РАЗЛИЧНО.

Ето такова момиче искам да срещна, за да му отдам цялата си любов и топлина. Но съществува ли ТОВА МОМИЧЕ ?! Вече не го вярвам...

Съществува такова момиче ...

За всеки мъж съществува мечтаното от него момиче. Както и за всяко момиче съществува мечтаното от него мъж.

Поправка: Както и за всяко момиче съществува мечтаният от него мъж.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

И аз мислех така на твоите години, после разбрах в каква голяма грешка съм.

И ти ще го разбереш като му дойде времето, ще разбереш и че любовта няма нищо общо със секса...или обратното, все тая...

Аз не съм казала че любовта има нещо общо със с*кса, дори аз съм на мнението че нямат общо и неэнам с какво съм те накарала да мислиш така със сигурност не съм искала да оставия такова впечатлиние.

Редактирано от Мони 3 (преглед на промените)

Всеки има (поне от по - възрастните колеги) достатъчно опит, за да те обори колега/жке - Любовта и секса вървят ръка за ръка. Само секс може, но само любов не може! А двете заедно са може би това, което търси всеки един от нас... Кой как го намира и за колко време е отделен въпрос, но важно е да не спираме да плуваме срещу течението и да търсим. Най - обичам изказванията от сорта на: Всички свестни мъже/жени са вече заети. Само по  себе си това изказване значи, че щом Вие не сте "зает" значи Ви има нещо, според логиката на горното изречение. Днес прочетох една мисъл: За всяка красота си има очи, които да я видят. Пазете се само от едно - обезличаване покрай тази масова чалгализация на държава... Напоследък като излезна на заведение, не чалга разбира се, но вече и в другите заведения виждам клонинги - и мъже, и жени. Все по - рядко виждам индивидуалности...

Хората не сме плоски, но сме еднопластови, в смисъл, че всеки човек заема определен пласт, ниво или рафт, или, както казва пастрокът ми, полица (ударение на "и" ) , а иначе сме  многопластови и броят на пластовете ни зависи от пласта, нивото, рафта и т.н., който заемаме.

Признавам, прочетох няколко пъти, но нищичко не разбрах. :ohmy:

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Хората не сме плоски, но сме еднопластови, в смисъл, че всеки човек заема определен пласт...
И какво общо има представителността с цялата дълбочина на личността? Това, което се вижда първоначално е роля, която заема някой някъде. Едва ли е съвсем всичко, което може да се каже за човека.
Все по - рядко виждам индивидуалности...
Resistance is futile, you will be assimilated! Или нещо от сорта... Най-лошото в цялата история е, че често именно индивидуалите ядат попарата за това, че не са досущ като всеки останал у стадото... До там го докарахме, ама нейсе... Да ни е честита простостта и умствената деградация...
Съществува такова момиче ...

За всеки мъж съществува мечтаното от него момиче. Както и за всяко момиче съществува мечтаното(мечтаният) от него(нея) мъж.

Доста интересно писане...

Всеки човек, или в случая жена е уникален, това че 4-5 пъти попадаш на едни и същи кифли, не значи че всички са такива, правиш си толкова прибързани изводи. Ти си мъж и търсиш жена, но да я намериш от първия път е невъзможно. Мъжът и Жената са две половинки на едно цяло, но за съжаление това цяло първо се привлича, после се събира и накрая когато се установи, то се превръща в една истинска, страстна, влюбена двойка..., 

Най-дългото време за тази двойка е времето, през което мъжът търси жената....това време е и най-ужасното...но всеки трябва да го преживее, за да може после да преживее най-щастливите си моменти........ <3

Признавам, прочетох няколко пъти, но нищичко не разбрах. :ohmy:

става дума за термопасти и процесори

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.