Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на лаптоп

Featured Replies

Здравейте, значи съм решил да си купя лаптоп, но с ваша помощ мисля, че ще избера подходящия лаптоп за мен. Лаптопа ще се използва за игри гледане на филми и сърфирани в интернет. Благодаря на всички предварително .

post-314736-0-64021300-1347739761_thumb.

post-314736-0-91587000-1347739804_thumb.

http://ardes.bg/laptop/Samsung+NP300V5Z-41203 Samsung NP300V5Z 1199 лв. http://ardes.bg/laptop/Dell+Vostro+V131-40773 Dell Vostro V131 1349 лв.

Редактирано от snipi (преглед на промените)

Тошибата, защото е с нов процесор и повече памет или Леновото от пост #2

Хубаво си решил да си купиш лаптоп ,това са прекрасни машини . Каквото и да си закупиш трябва да знаеш едни важни "нещица " за лаптопите . 1. Това не са устройства който трябва да се използват за игрални конзоли 2. Това не са телевизори за постоянно и безкрайно гледане на филми 3. Това не са системи предназначени да бъдат експлоатирани като настолни компютри . 4. Изискванията за поддръжка на лаптопите се различават от тези за настолния компютър ,който винаги можеш да отвориш,почистиш и смениш каквото е нужно. 5. Има специфични правила за експлоатация на лаптопите ,свързани с по-дългата им безпроблемна работа ,защото дори отварянето на лаптопа се равнява почти ремонт . Пиша ти това защото безкрайно много станаха хората който купувайки си лаптоп ,си мислят че си купуват пълен заместител на настолния компютър ,а разликата е доста голяма като конструктивно изпълнение ,като възможности за дълго натоварване с тежък софтуер ( игри ) и използването им за медийни центрове до безкрай . Успех ти желая в покупката и безпроблемното ползване на това което ще закупиш . Не пренебрегвай с лека ръка това което съм ти написал . Можеш да прочетеш и да се информираш за тези неща почти навсякъде . Не се информирай от рекламните брошури ,от тях можеш да останеш с впечатлението че едва ли не настолния компютър е безсмислица .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря Ви за съветите бяха ми полезни при избора на лаптоп. Взех си ACER и за сега съм доволен от работата, която ми показва лаптопа.

Редактирано от jordan_951 (преглед на промените)

Аз пък ще кажа, че с V3 си направил най-добрия избор от всички предложени в темата. Имах възможност да почовъркам известно време един такъв и ми хареса като изработка, като температури под натоварване и като хардуер, а GT 640M се оказа поне два пъти по-бърза от 630М.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.