Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за конфигурация

Featured Replies

• Автор

Я пусни едно Live CD Ubuntu и виж дали ти намира харда :D

нямам cd
  • Автор

сега пробвам с ULTRAISO ,ако се наложи ще прибегна до линукс. почвам да се изнервям

Аз като си слагах новия процесор , дъно и двд (отначало не бях свързал двд ) имах флашка направена точно с тази програма дето ти си я правил и ми даваше същата грешка , сложих ДВД и инсталнах windows 7 с диск (window-сите на диска и флашката са еднакви версий !) Тоет спокойно , нищо не ти е прецакано , просто нещо тази програма не прави както трябва !

... Тоет спокойно , нищо не ти е прецакано , просто нещо тази програма не прави както трябва !

"Тази програма" е на Майкрософт, така че едва ли проблема е в нея. По-скоро не му вижда харда или флашката.

"Тази програма" е на Майкрософт, така че едва ли проблема е в нея. По-скоро не му вижда харда или флашката.

четеш ли ,че аз имах същия проблем ? когато си сменях процесора и дъното , на батко ми компютъра като пробвах през флашка записана с тази програма да преинстална WIN 7 същата грешка даваше !!! всичко си е наред ! спокойно ! програмата нещо е бъгава

четеш ли ,че аз имах същия проблем ? когато си сменях процесора и дъното , на батко ми компютъра като пробвах през флашка записана с тази програма да преинстална WIN 7 същата грешка даваше !!! всичко си е наред ! спокойно ! програмата нещо е бъгава

Да, чета, но пак съм на същото мнение... Тази програма я ползвам постоянно, и повярвай ми - ако има проблем, е по-вероятно да е във флашката или в исо-то.

Да, чета, но пак съм на същото мнение... Тази програма я ползвам постоянно, и повярвай ми - ако има проблем, е по-вероятно да е във флашката или в исо-то.

брех , ми замисляш ли се че ти може да си с по- стара/нова версия на тази програма ? правил съм го на 2 компютъра , с 2 различни флашки , няколко пъти презаписвани в опит да се оправи този проблем ? Незнам , но със сигурност не е нищо общо с хард , рам , дъно , какъвто и компонент да се сетите от компютъра !

ТАКА! Да приключим спора: - проблема се наблюдава при опит да се boot-не от флашката. Това ще рече, че проблема не е във HDD, процесора, видеокартата и компания. Може да е МНОГО МАЛКО вероятно от USB портовете на дъното! - Може да е от програмата, която се ползва (много вероятно). Ами да се пробва с друга! - Може да е от некачествен релииз на операционната система. Да се пробва с друг или направо друга операционна система (linux) - И не на последно място може и флашката да е дала фира, съответно да се опита с друга. По метода на елиминация ще се намери проблема къде е. Смянаме флашката >> Сменяме програмата >> Сменяме релииза >> Сменяме операционната система >> Търсиме хардуерен дефект в дъното или USB портовете.

ТАКА!

Да приключим спора:

- проблема се наблюдава при опит да се boot-не от флашката. Това ще рече, че проблема не е във HDD, процесора, видеокартата и компания. Може да е МНОГО МАЛКО вероятно от USB портовете на дъното!

- Може да е от програмата, която се ползва (много вероятно). Ами да се пробва с друга!

- Може да е от некачествен релииз на операционната система. Да се пробва с друг или направо друга операционна система (linux)

- И не на последно място може и флашката да е дала фира, съответно да се опита с друга.

По метода на елиминация ще се намери проблема къде е.

Смянаме флашката >> Сменяме програмата >> Сменяме релииза >> Сменяме операционната система >> Търсиме хардуерен дефект в дъното или USB портовете.

имах го същия проблем на 2 различни компютъра , но не ме слушате ... забравих да кажа купих си 8 гб. флашка специално за windows 7 , няколко пъти я записвах но както споменах и на 2-та комютъра не се получаваше. Няма как да е от усб портовете , защото дъното което купих (asrock z77 pro3) бе чисто ново като инсталирах windows. Шансовете са 2 - 1-вия и за мен това е проблема - Програмата , 2-рия самия релииз както спомена колегата quickJO

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

• Автор

вече съм с windows 7(32 bita). Проблемът е бил в компа,на който съм правил флашката буутваща.Обаче имам нов проблем,който май е по-сериозен. Почнах да инсталирам драйвери и ги подкарах: лан,чипсет, аудио и като стигнах до видеото, какво стана, ами инсталирах драйвера, попита ме искам ли да рестартирам, дадох му "да" и в момента в който трябва да покаже десктопа следва рестарт. И колкото и да ми е гадно да си го помисля,май ще се купува и захранване. Според мен му идва в повечко товара когато се активира и видеото. защото после като му дам да зареди с последните настройки( last good configuration) видео драйверът е деинсталиран и няма син екран.показва и това :post-94278-0-74704200-1348789502_thumb.jpost-94278-0-02858200-1348790185_thumb.j

post-94278-0-36935300-1348789513_thumb.p

Редактирано от stefarata (преглед на промените)

Извади видеокартата и си карай с вграденото. С това китайско дръвче е нормално да имаш проблеми. Каква е видеокартата все пак че не става ясно? Аз до тук видях само вградено а с него проблем няма колкото и да е зле захранването.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

видеокартата е вградената,ама има и видео чип в процесора. А той е AMD-A6-3500-X3--2.1GHZ-FM1-BOX .Не мога и да карам така защото е кофти, показва ми total available video memory- 16 mb. Все едно немам видео адаптер въобще.

Видеото ти е вградено в процесора и няма друго. На дъното има изходи за него а не видеокарта. Проблема ти не е в захранването демек.

За по-сигурно дърпай драйверите от страницата на дъното. Вероятно не са актуални но да не ти пука.

И най-добре ги дръпни всичките драйвери и ги дръж в няква папка на дял Д за когато са ти необходими.

пс. Това е за 32 бит 7 (става и за 64 бит) - http://www.asrock.co...&Model=A75M-HVS Гледай за VGA.

Като си оправиш драйвера си обнови и ДиректХ-а http://www.microsoft...ails.aspx?id=35 програмчето ще сканира и ще си дръпне необходимото.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Видеото ти е вградено в процесора и няма друго. На дъното има изходи за него а не видеокарта. Проблема ти не е в захранването демек.

За по-сигурно дърпай драйверите от страницата на дъното. Вероятно не са актуални но да не ти пука.

пс. Това е за 32 бит 7 (става и за 64 бит) - http://www.asrock.co...&Model=A75M-HVS Гледай за VGA.

Като си оправиш драйвера си обнови и ДиректХ-а http://www.microsoft...ails.aspx?id=35 програмчето ще сканира и ще си дръпне необходимото.

готово!!! оказа се проблемен драйвера в сайта на дъното. Свалих подобна на твоята за autodetect от сайта на процесора и нещата заспаха. Надявам се и занапред. Отивам да лягам че ме уби тая машина. Благодаря на всички за съветите
  • 1 месец по-късно...

според вас има ли нещо нередно тука?? http://pics.data.bg/...untitled#embeds

Да, това че показва 1 градус на ядрата на процесора. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.