Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля препоръчайте ми лаптоп!

Featured Replies

Здравейте.

Понеже мисля да си купувам лаптоп, а се двоумя.. всеки ми казва различно и се чудя на кой да се доверя вече... В магазина Технополис ми предложиха този http://www.technopolis.bg/b2c/details/511325/P11010101/Laptop-ASUS-K53SM-SX083D

Други ми казват, че NVidia за лаптопи не били добри и да съм странял... Та ако може да ми препоръчате някой. Искам да е за игри и работа (Photoshop,Corel Draw и тнт.) Благодаря предварително! :)

Здравейте.

Понеже мисля да си купувам лаптоп, а се двоумя.. всеки ми казва различно и се чудя на кой да се доверя вече... В магазина Технополис ми предложиха този http://www.technopol...US-K53SM-SX083D

Други ми казват, че NVidia за лаптопи не били добри и да съм странял... Та ако може да ми препоръчате някой. Искам да е за игри и работа (Photoshop,Corel Draw и тнт.) Благодаря предварително! :)

Аз няма да ви предложа модел на лаптоп само бих ви казал, че не е най удачното решение да играеш игри на лаптоп, който струва под 2200 лв.Искам да ви посъветвам да прочетете обстойно темите за избор на лаптопи и закупуването им, защото последните са изключително много и много полезни ще ви бъдат. След като ги прочетете подробно поне на 70% сам ще сте наясно, какво ви трябва и какво не и ще остане малко за въпросите, ако евентуално вече твърдо сте решил да си купувате лаптоп.Накрая да добавя! Като "мъж" не ви ли се струва смешно пред очите на девойките да искате все още да си "играете". Това не е нападка, а приятелски въпрос. Никой от Вас играещите, досега не е написал на колко е години. Няма да се учудя, ако има и такива на 40 и повече!Не е необходимо да ми отговаряте защото както е известно, момчетета след 15-16 години почват сериозно да заглеждат момите. А Тя/момата/ като чуе че искаш да си поиграеш а не да я нацелуваш, знаеш ли какво ще рече? "Абе махни го тоя мухльо, я да си намеря сериозен мъж.

И накрая: Каквото и да Ви говорят от различните "маркети" тука има много компетентни хора, които ще ви дадат много по добър съвет .Първите гледат да си продадат стоката, а тука се стремят да ви посочат най-доброто за парите, които сте споменал.Аз Ви желая успех!

Посоченият лаптоп за мен е средна хубост. За игри не става!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

С това видео ще цъкаш Word и Excel чудесно. Отделно колегата е казал най-важното. Лаптоп за игри под (аз слагам 1 800 до към 1 900 лв долна граница), но и 2 200 е прилична граница- забрави. Ще ти дам и една статия да се образоваш: За геймърските лаптопи и бюджет 800 лв., като не обръщай внимание на бюджета. И тези за 1200-1300 лв са същата ракия. Там просто са набили повече RAM (да кажем 8 GB, което е просто изхвърляне), по-голям HDD и други рекламни трикове за привличане на клиенти.

Все пак ще препоръчам машина с която може спокойно да се играе и то без температурите да стават прекалено високи Acer Aspire V3-571G. При продължителна игра на Crysis 2 температурата на процесора не минава 74 градуса(лично тествано), а корпуса е леко топъл на пипане. Видеокартата GT 640M e много по-бърза от 630М заради тройно по-големия брой шейдърни процесори. 384 при 640М срещу едва 96 при 630М. Същия модел, но с Core i7 според ревюта стига до 85-86 градуса, което пак е прилично ниско в сравнение с 93 градуса при Lenovo Y570 с GT 540M. ;)

• Автор

Аз няма да ви предложа модел на лаптоп само бих ви казал, че не е най удачното решение да играеш игри на лаптоп, който струва под 2200 лв.Искам да ви посъветвам да прочетете обстойно темите за избор на лаптопи и закупуването им, защото последните са изключително много и много полезни ще ви бъдат. След като ги прочетете подробно поне на 70% сам ще сте наясно, какво ви трябва и какво не и ще остане малко за въпросите, ако евентуално вече твърдо сте решил да си купувате лаптоп.Накрая да добавя! Като "мъж" не ви ли се струва смешно пред очите на девойките да искате все още да си "играете". Това не е нападка, а приятелски въпрос. Никой от Вас играещите, досега не е написал на колко е години. Няма да се учудя, ако има и такива на 40 и повече!Не е необходимо да ми отговаряте защото както е известно, момчетета след 15-16 години почват сериозно да заглеждат момите. А Тя/момата/ като чуе че искаш да си поиграеш а не да я нацелуваш, знаеш ли какво ще рече? "Абе махни го тоя мухльо, я да си намеря сериозен мъж.

И накрая: Каквото и да Ви говорят от различните "маркети" тука има много компетентни хора, които ще ви дадат много по добър съвет .Първите гледат да си продадат стоката, а тука се стремят да ви посочат най-доброто за парите, които сте споменал.Аз Ви желая успех!

Посоченият лаптоп за мен е средна хубост. За игри не става!

Съгласен съм с това с момичетата. Така си е, но не съм някакъв заклет геймър, който не става от компютъра както се вика. Просто всеки знае, че понякога има такива моменти в които е пълна скука и всеки "цъка" нещо за развлечение. Нямам предвид да играя "тежки" игри. Като цяло ще го използвам за интернет (Скайп,фейсбук и тнт.), работа (Photoshop и разни други програми) и както казах за някой игри за развлечение. Видях този Acer Aspire V3-571G. не е лош. Ще поразгледам темите и евентуално ако се спря на някой модел ще се консултирам с вас :) . Имам само един въпрос, понеже гледам, че някой лаптопи нямат операционна система.. та дали операционната система трябва да си я закупя или... не знам не съм много навътре с нещата.. за което се извинявам за глупавите въпроси.

Ако ползваш лаптопа вкъщи, а не в офис или другаде, където задължително трябва лиценз, можеш да я "закупиш" от един магазин с име на несъществуваща африканска република или от циркова площадка с пет букви, да свалиш 90-дневна пробна версия на Windows или да ползваш безплатна Linux като Ubuntu, Mint, УСУ, и т.н.

Колега! Това много ми хареса! Може да ползвате нелегално и противозаконно Windows, но може и да си го закупите съвсем легално. Ако искате да сте чист пред закона и да не плащате: Има безплатни, легални, операционни системи като Ubuntu, Mint, УСУ (даже е българска разработка!) и компания. Има OpenSUSE, Fedora и още и още!

Влизаш в Зам**да търсиш релииз на Windows 7 MSDN те са най-чистите релиизи все еночи си го купил, но е кракнато нищо не е добавяно или премахнато има и друг начин да го заведеш в сервиз и да ти инсталират легално копие !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.