Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки тип ''тапи''

Featured Replies

Здравейте колеги :) Може ли да ми предложите слушалки тип ''тапи'' с хендсфри до 20-25 лв да може с доставката да ми излезе 30лв :D Ще ги ползвам специално за DubStep :D Sony Ericsson Live With Walkman е талефона на които ще се ползват :) Аз съм се насочил към тези :whist: Съвместими са и за моя талефон така пише в страницата на сони :)

ОРИГИНАЛНИ стерео слушалки Sony Ericsson ARC X12,ARC S,X10,Vivaz ,X10 - MH650 -:- Може ли някой който ги е ползвал да си каже мнението за тях :)

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Лично аз избягвам такъв тип слушалки понеже много ме болят ушите от тях.

Незнам за таб, но аз исках от един мои приятел такива тип слушалки за един ден некви китайчета много хубаво свириха и не ме боляха ушите :D

Незнам за таб, но аз исках от един мои приятел такива тип слушалки за един ден некви китайчета много хубаво свириха и не ме боляха ушите :D

Трябва да се постои малко с тях например: поне един час. И тогава се разбира дали са удобни или не.

П.П. и аз имам едни тапи A4tech MK-650. Които събират прах в шкафа. Верно вадят хубав звук, ама язък като не са удобни на човек.

Трябва да се постои малко с тях например: поне един час. И тогава се разбира дали са удобни или не.

П.П. и аз имам едни тапи A4tech MK-650. Които събират прах в шкафа. Верно вадят хубав звук, ама язък като не са удобни на човек.

Не знам за тапите, които сте използвали, но оригиналните на Samsung са адски удобни, но лошото е че много лесно се "изплъзват" и падат, ако ходиш и слушаш музика.

оригиналните на Samsung са адски удобни, но лошото е че много лесно се "изплъзват" и падат, ако ходиш и слушаш музика.

точно поради тази причина с тях върви едно пликче с няколко чифта тапи с различен размер...

Не знам за тапите, които сте използвали, но оригиналните на Samsung са адски удобни, но лошото е че много лесно се "изплъзват" и падат, ако ходиш и слушаш музика.

Просто дадох пример на автора. За да не повтори моята грешка.

Иначе на всеки различно "ги чувства различно "дали са удобни дадени "тапи" или не.

За един може и да са, а за друг точно обратното. Лично повече подобен тип слушалки не бих си взел никога.

(на SE Walkman handsfree също не ми бяха удобни)

П.П. наистина вървят във комплект със 3бр. силиконови "накрайници" със различен размер.

Слушал съм музика с тях повече от 3 часа без да спирам и ми бяха удобни тези китайчета :D Нещо ще ми предложите ли ?! или да поръчвам това което съм посочил в 1-ия пост :whist:

точно поради тази причина с тях върви едно пликче с няколко чифта тапи с различен размер...

Имах предвид друго - че няма щипка за фиксиране на кабела... Иначе чифтовете са в комплекта поради друга причина и тя е размера на учите...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.