Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3D телевизор 37'-47' 1000-1500лв

Featured Replies

...обаче мен ме интересуват и апликациите като youtube и още някои, а browesера дали е на приемливо ниво поне, разбрах че може да се турат мишка и клавиатура което ще рече че спокойно може да си рова за некви работи?

Надявам се, че не мислиш сериозно да се опитваш да превръщаш телевизора си в компютър. Щото ще са само опити, нищо повече. Ама ти си знаеш най-добре...

...Друго ще има ли проблем филмите или субтирите при този телевизор или се справя с всичко? Ако използвам примерно външен хард или Usb директно към телевизора ли ги включвам или трябва да си взема blurey player или playstation 3 към него да ги гледам? ...

Като цяло собствените плеъри на която и да е марка телевизори са достатъчно мижави, та да не си струват мъките - я няма да четат нашенски букви (това не го правят 90% от телевизорите, нищо че на повечето пише обратното), я видео форматът няма да се поддържа, я звукът ще е калпав или никакъв...

Отговорите на всички тия реално съществуващи проблеми ти сам си го написал в коментара си - или връзваш телевизора чрез HDMI кабел с компютъра и го ползваш като монитор (евентуален проблем тук е разстоянието, освен ако не иде реч за лаптоп), или си взимаш блурей плеър, конзолата или друг външен източник и забравяш за всички дертове.

Що се отнася до наглед еднаквите по характеристики модели на LG, някъде четох, че имат и неописани различия, но това ще ти кажат на място в магазина, или поне би следвало.

И друго - Philips използва активно 3D, а LG - пасивно. Разликите са съществени, та оттам идват и различните като бройка чифтове очила (ти как си представяш например да седнете 7 души и да гледате 3D филм?). По този въпрос е неуместно да се дават съвети кое е за предпочитане, защото всеки човек приема индивидуално 3D-то (ако изобщо го ползваш, в което силно се съмнявам) и са възможни главоболия, световъртеж и други неразположения. А в магазина по никой начин не би могъл да правиш сравнения по този въпрос - прекалено е осветено, шумно, а и продавачите не се славят с особена търпимост...

Вземи една по-обемна флашка, метни ѝ няколко различни по вид файла и отивай към магазина. Пробвай там и решавай на място.

• 2 седмици по-късно...

...

Надявам се след покупката да пишеш какви са ти впечатленията тъй като последните две години съм фен на LG другите марки с нищо не могат да ме спечелят. Нямам поглед върху 3D технологиите им всяка година добавят по някаква екстра но от старите им модели не всички са използваеми а само търговски трикове например TruMotion 100Hz пълна глупост лично аз съм я изключил. Хубавото е че моделите четат DTS моето tv не го чете. Общо взето 9 от 10 филма ги пуска, 9 от 10 филма пуска бг субтитрите. С аудио формат съм нямал проблем с изключение на DTS както писах по-горе но още като го купувах знаех това ( нямаше и телевизори на пазара които го четяха ). Проблеми: филми над 4GB не се четат не знам това дали е оправено в новите модели. Всичко това е за флашка. TV-то ми е модел 2010г. купено 2011г. Аз ти препоръчвам да отидеш с флашка и филм по-голям от 4 Gb. Защото аз съм в ситуация да гледам филми 720p заради ограничението в размера. Имай предвид, че филмите в тракерите са с Aspect ratio 2.40:1/2.35:1 и други подобно, това означава, че ще имаш ленти отгоре и отдолу. Разбира се има и редки случай на 16:9/1.80:1 и други подобни които са на цял екран. През 2010 Philips моделите не четяха бг субтитри. Не знам в момента как са. Относно интернета има доста клипчета потърси и прецени сам.

И аз искам да си взимам TV другата година и затова ме интересува заслужава ли си това 3D или по-добре на кино както правя сега. Ако не по-добре някой LCD модел 2009/2010 само за монитор този вече, ще е свързан с компютъра.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.