Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HD7770 или GTX550TI

Featured Replies

Аз сам се обадил за отказ на порачката,и да точно тази карта щят да зема..ПЛС кажете ми че ми писна да мисля кво да си зема,вие ми препорачахте 2 карти,коя от тях да зема...GTX650TI или HD7770 OC.. Фен сам на нвидиата,но ако радеон а е по добрата карта нея ще взема. Да но захранването ще издаржи ли на GTX650TI или GTX550TI..

захранване FORTRON Source 350 Watt...

GTX650Ti е по-добра от HD7770.

Ако захранването е това, ще издържи.

• Автор

Не искам да се набутван,nikem е най добрия избор май но там има само Palit..

• Автор

GTX650Ti е по-добра от HD7770.

Ако захранването е това, ще издържи.

Моя не е Aurora и не е PN-R а APN...

Моя не е Aurora и не е PN-R а APN...

Липсва информация колко е комбининараната мощност на линията +12V.

Публикувано изображение

Освен да има информация на самото захранване или в документацията към него, ако имаш такава.

• Автор

FORTRON SOURCE MODEL-NoFSP-60APN PG signal (GRAY),GROUND(BLACK) (+3.3V&+5v=103w max) (+12v1&12v2=300max) +3.3v-----21.oA(ORG),+5v-------15.OA(RED),12V1----16.OA(YEL) +12v2-----16.OA(YEL/BLACK),+5VSB----2.5A(PURP),12V----0.3OA(BLUE) Извинявайте че закасях с писането но,отворих китията на компа...

FORTRON SOURCE MODEL-No\FSP-60APN PG signal (GRAY),GROUND(BLACK) (+3.3V&+5v=103w max) (+12v1&12v2=300max)

+3.3v-----21.oA(ORG),+5v-------15.OA(RED),12V1----16.OA(YEL)

+12v2-----16.OA(YEL/BLACK),+5VSB----2.5A(PURP),12V----0.3OA(BLUE)

Извинявайте че закасях с писането но,отворих китията на компа...

+12V би трябвало да ти е ~230W по тези данни и GTX650Ti+Q8200 ще си я товарят сериозно.

Казвам би трябвало, защото тези 300W max, които са дадени, може да са пикова мощност.

Предвид това, че си с Q8200, можеш да помислиш и за нещо такова:

GB R777OC-1GD - 220.54 лв.

PSU CM GX LITE 500W - 82.06 лв.

Обща стойност - 302.61 лв. с ДДС

А може да си вземеш и GTX650Ti.

Ти си прецени.

А за HD7770 кво ще кажете ще издаржи ли ? Без захранване.

Колко години е ползвано захранването?

И на 650Ti ще издържи. Виж какво ще стане при натоварване... най-много да се наложи да купиш и ново захранване за което така или иначе ти е време. Тука може да си предполагаме до другата година та в крайна сметка като го вземеш ще разбереш. ;)

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Без да ви лажа,ще ви отговоря честно..Купих си компа за 350лв. само че с 2гб.(гб.рам) не 4GB... Компа е използвана около 2години с това за захранване..И сам го купил от един Офис магазин за компютри, но те го използваха за офис компютар..

Редактирано от greenmagic92 (преглед на промените)

Без да ви лажа,ще ви отговоря честно..Купих си компа за 350лв. само че с 2гб.(гб.рам) не 4GB... Компа е използвана около 2години с това за захранване..И сам го купил от един Офис магазин за компютри, но те го използваха за офис компютар..

Ами на първо време може да караш и с това захранване. Но е хубаво да го смениш.

Процесорът ти е 95W, а като се има предвид, че вече не е от най-новите, ще се товари доста прилично при някоя по-тежичка игра. Така че нещата не опират само до разхода на видеото.

Аз ти давам тези съвети, защото виждам, че искаш да си подобриш системата, а явно не можеш да вложиш много средства, пък ако стане някакъв проблем, може да се прецака компютърът.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Автор

Реших какво да направя...Ще си зема това захранване и GT630 за сега,а др лято ще си взема някаква 256 битова карта и мисля че всичко ще е по добре...Искам да ми кажете дали даното горе долу става...DPP3510J.86A.0216.2007.0502.1916(Intel Dragontail Peak DP35DP)2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16

Реших какво да направя...Ще си зема това захранване и GT630 за сега,а др лято ще си взема някаква 256 битова карта и мисля че всичко ще е по добре...Искам да ми кажете дали даното горе долу става...DPP3510J.86A.0216.2007.0502.1916(Intel Dragontail Peak DP35DP)2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16

Не си хвърляй парите на вятъра за GT630.

Кажи направо с колко пари разполагаш, за да ти предложим някакво оптимално решение? ;)

BB код:

SAPPHIRE HD7770 1G GD5 BULK - 1 бр. - 230.23 лв.

Corsair 430W Builder Series CX V2 430W - 1 бр. - 85.69 лв.

Обща стойност - 315.92 лв. с ДДС Това захранване е напълно достатъчно дори и за ъпгрейд на цялата машина :D ако го овърклокнеш това видео ще стане още по-прилично :) По-нагоре имаш тестове за него гледаш на HD 7770 -:- Vapor-X е с 10 кадъра отгоре :D и с по-добро охлаждане :Dhttp://www.techpower..._Vapor-X/6.html -:- http://www.anandtech...duct/536?vs=541 Картата харчи 80 вата под пълно натоварване което означава, че може и с твоето захранване да минеш :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Момент, момент, не бързай да купуваш захранване.

http://www.dell.com/us/p/alienware-x51/pd.aspx

Processor

2nd Generation Intel® Core™ i3-2120 (3M Cache, 3.3 GHz)

3rd Generation Intel® Core™ i7-3770 (8M Cache, up to 3.4 GHz)

3rd Generation Intel® Core™ i5-3450 (6M Cache, up to 3.1 GHz)

...

Video Card

1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 640

1.5GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 660

1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 555

...

Power

Alienware™ 240 Watt Power Supply (Standard)

Alienware™ 330 Watt Power Supply

Захранването ще издържи спокойно неклокнат Q8200 и 650Ti. Вече при клок консумацията на процесора скача доста и захранването може да клекне или да работи на ръба на възможностите си.

Момент, момент, не бързай да купуваш захранване.

http://www.dell.com/...are-x51/pd.aspx

Не виждам този линк какво доказва.

PS: Откога стана фен на FSP? :wub:

...................................................................

В крайна сметка вече доста се изписа по въпроса, така че авторът на темата нека да си съпостави написаното и да реши какво да прави. :)

• Автор

Располагам с 280,290лв макс. дано г.Людмил излезе прав дано захранването издаржи на GTX650TI 1GB..

• Автор

В крайна сметка си зех HD7770 OC и ми трагна без никакви проблеми с това захранване :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.