Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HD7770 или GTX550TI

Featured Replies

Здравейте искам вашето мнение,искам да си зема една от тези видео карти но не мога да реша кое от двете да си зема, компа ми е..

Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz 4ГБ рам, захранване FORTRON Source 350 Watt... Очаквам да ми помогнете,след вашето мнение давам порачка... Sapphire HD7770 Ghz Edittion 1GBGDDR5 или Asus GTX550 Ti DC/DI/1GBGDDR5

Аз бих избрал 7770. По-ниско потребление на ток има, 80 Вата при максимално натоварване. Помисли за подмяна на захранването.

• Автор

Захранването ще го сменя с 500 ватово,монитора ми е 19 инча така че ще играя на 1280х1024. HD7770 по добрия избор ще е така ли ще ви се доверя дано не съжелявам после :)

• Автор

Нвидиата е 192 бита а радеона е 128, нвидиата не е ли по добрата карта ?

Да, а захранването кой точно модел е? Ако не е от гадните PNR, a е PNF, PAF, APN може спокойно да стоиш с него. Конфигурацията ти дори с HD7770 няма да минава 200W под товар.

п.п.

Не всичко е битове. Да кажем ,че картите имат горе-долу еднаква производителност, но 7770 е по-икономична и по-студена.

Редактирано от Людмил (преглед на промените)

Нвидиата е 192 бита а радеона е 128, нвидиата не е ли по добрата карта ?

Общо взето, HD7770 се представя леко по-добре в повечето игри.

192 бита шина е по-добра от 128 бита, но това не е единственият критерий за производителността на една видео карта.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Автор

Да ясно

Да, а захранването кой точно модел е? Ако не е от гадните PNR, a е PNF, PAF, APN може спокойно да стоиш с него. Конфигурацията ти дори с HD7770 няма да минава 200W под товар.

п.п.

Не всичко е битове. Да кажем ,че картите имат горе-долу еднаква производителност, но 7770 е по-икономична и по-студена.

Захранване FORTRON SOURCE FSP-60APN така пиши. :)

Редактирано от greenmagic92 (преглед на промените)

• Автор

А този процесор горе долу става нали

Ето ти едни тестове да се ориентираш. Цък

Sapphire а е по добрата карта..

Горе-долу става, да. Захранването също ще издържи видеокартата без проблем.

А този процесор горе долу става нали

Sapphire а е по добрата карта..

Процесора ти е идеален за тази карта. Като дупе и гащи са. В nikem има само Sapphire. Ето ти още тестове със 7770 VAPOR-X. Има ги и двете карти. Ти си прецени дали са заслужава разликата в парите. Цък

Aко съм уцелил захранването е с две 12V линии по 16А би трябвало да стигнат.

Редактирано от yHuKaT (преглед на промените)

Искам само едно да цакам GTA IV на макс с 1280x1024 резолюция. ;d

Аз лично не я играя. Но много хора се оплакват от играта явно има някакъв проблем в нея. Дори с висок клас карти кадрите им падат. Не знам има ли вече някакви фиксинги. Колегите които я играят да споделят.

• Автор

Не знам как стана това но преди да видя какво ми е написал Daredevil_666 бях отказал порачката,сега сам поръчал точно тази карта само че на GIGABYTE 283lv от жаркомпютарс,по малко консумация на ток,нов модел е,и по добре се справя от HD7770..

• Автор

Аз порачах картата но,да не стане така захранването да се разтопи гледам едни коментари HD7770 vs GTX650TI пиши че ако ще си зимаш GTX a трябва да имаш мощтно захранване.. Кажете ми нещо окончателно,защота за сега нямам пари за захранване...

Аз порачах картата но,да не стане така захранването да се разтопи гледам едни коментари HD7770 vs GTX650TI пиши че ако ще си зимаш GTX a трябва да имаш мощтно захранване.. Кажете ми нещо окончателно,защота за сега нямам пари за захранване...

Публикувано изображение

Фабрично оувърклокнатата версия на HD7770 харчи малко повече от тези 80W.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

gothicrock човека явно се е преебал да вземе http://jarcomputers....g/?m=7&i=546650 та шотчето не важи.

greenmagic92 GTX650 е по-икономична и от 7770 та няма място за притеснение... но има съществена разлика между 650 и 650Ti!

Редактирано от naruto (преглед на промените)

gothicrock човека явно се е преебал да вземе http://jarcomputers....g/?m=7&i=546650 та шотчето не важи.

Оф, нали заглавието беше "HD7770 или GTX550Ti". :shy11:

Иначе:

GTX650 - 64W

GTX650Ti - 110W

GTX650 и GTX550Ti са горе-долу на едно ниво като производителност.

• Автор

Аз сам се обадил за отказ на порачката,и да точно тази карта щят да зема..ПЛС кажете ми че ми писна да мисля кво да си зема,вие ми препорачахте 2 карти,коя от тях да зема...GTX650TI или HD7770 OC.. Фен сам на нвидиата,но ако радеон а е по добрата карта нея ще взема.

• Автор

Оф, нали заглавието беше "HD7770 или GTX550Ti". :shy11:

Иначе:

GTX650 - 64W

GTX650Ti - 110W

GTX650 и GTX550Ti са горе-долу на едно ниво като производителност.

Да но не знам дали захранването ще издаржи на един от тези Нвидии :X

Захранването не е проблем. Наистина ли държиш да се набутваш в Jar? Ето ти линкове да свериш цените сам.

Наредили съм ти ги по-хубост от горе надолу.

http://jarcomputers....g/?m=7&i=546653 | http://nikem-bg.net/...escription.html

http://jarcomputers....m=7&i=546440��| http://sky.bg/Details.aspx?ID=20644

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.