Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, започнах да търгувам с акций и отначало пробвах с тези 20лв който предлага софтуера така направих ги 60 сега някой може ли да ми каже имам ли възможност да ги изтегля разбирам ,че тези 20лв оставят за тях и какъв е минимума на дърпане благодаря.

Редактирано от :)Андрей (преглед на промените)

Здравейте, започнах да търгувам с акций и отначало пробвах с тези 20лв който предлага софтуера така направих ги 60 сега някой може ли да ми каже имам ли възможност да ги изтегля разбирам ,че тези 20лв оставят за тях и какъв е минимума на дърпане благодаря.

:)Sliderum [off] Андрей, как така се захващаш с неща, за които не си достатъчно подготвен, дори с такива елементарни действия, като правописа?[/off]

• Автор

"Приятелче" ако точно на теб започна та ти правя забележки за правописа ще се помисли за спам не е нужно всяка тема да "тролиш" с твоите глупости какво ще рече ,че не съм подготвен все пак от някъде се започва.

"Приятелче" ако точно на теб започна та ти правя забележки за правописа ще се помисли за спам не е нужно всяка тема да "тролиш" с твоите глупости какво ще рече ,че не съм подготвен все пак от някъде се започва.

Примерно да ни осведомиш малко по-подробно на коя борса ги търгуваш,...на нашата БФБ, на някаква чужда, вида на акциите(няма нужда да споменаваш конкретни стойности или имена на фирми, на чието има са хартийките). Както си го описал ,става въпрос за някакъв сайт, кой сайт, няма как да се разбере какви възможности предлага, освен да погледна в кристалното кълбо и да хвърля боб, или да седна да се ровя в стари твои теми.

• Автор

Предимно когато се говори за онлайн платформа за търговия се асоциира с няколко утрвърдени до сега платформи една от тях е плюс 500 както съм упоменал в заглавието сигурен съм ,че който я е използвал знае за какво имам предвид.

Предимно когато се говори за онлайн платформа за търговия се асоциира с няколко утрвърдени до сега платформи една от тях е плюс 500 както съм упоменал в заглавието сигурен съм ,че който я е използвал знае за какво имам предвид.

Предполагам си чел условията при които се търгува и как се правят както вноските така и изплащанията на печалби. Такива е задължително да са публикувани на сайта. Общо взето суми се изплащат през някоя от световните услуги за разплащания от типа на PayPal, банкови преводи и др . Естествено, ти трябва да имаш открита сметка за целта.

Тегления

Нашата политика е да възстановяваме средствата в оригиналния източник на паричния превод, когато е възможно. Моля, обърнете внимание, че валиден документ за самоличност със снимка на клиента трябва бъде предоставен, за да може заявките за тегления да бъдат изпълнени.

Това "когато е възможно", е нещо като ситният текст в договор. На мен лично, не говори особено добре, въпреки уж даваните гаранции.....

П.П. Няма как да изтеглиш примерно "безплатният" бонус от 20лв., за начало на търговията предоставян от сайта - това са виртуални пари и служат за зарибявка. Можеш да теглиш, когато си ги изплатил от печалбата си и има остатък, като остатъка заедно с вложените от теб средства, стига да си продал акциите на печалба, са предмет на възможност за теглене.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.