Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SMART телевизор до 1500лв

Featured Replies

А този - http://www.technomarket.bg/products/09119203/lg-47lm620s напълно ли го изключваме от графата читав телевизор? Гледам, че има разни dual play 3d не знам си кво си или маркетинговите трикове преобладават? Разбрах ,че черното му било гадно, но като цяло става?

Какво значи "гадно черно"? Ако показва черното в жълто съм склонен да приема такова твърдение, но инак... Вярно е, че има вманиачени хора (това не е упрек, тяхна си работа), които включват телевизора без сигнал и почват да го заничат отпред, отстрани, отдолу, отгоре, по диагонал, че и отзад в стремежа си да намерят кусур. Извинявам се, ако съм засегнал някого, но това е несериозно - ако целта е непременно да се намерят слабости, то задачата е сравнително лесно изпълнима и при най-скъпите модели. Кой гледа изцяло черна картина, какво ще се вижда на нея, че да се възмущава и вади изводи? По форумите битуват всевъзможни коментари от потребители, които не се свенят да дават съвети за телевизори, които не са виждали дори и на картинка. 

На въпроса - този модел на LG от 2012 г и от 6-та серия, за който е посоченият линк, е с реален 50 Хц панел, написано е тук - http://forum.setcombg.com/телевизори-и-проектори/49790-lg-lcd-oled-tv-faq-на-първа-страница-обсъждане-мнения-част-5-a.html#post623593 (коментар 12). По тази причина не е препоръчан до момента. Има и друго - огромната част от телевизорите си имат куп "подобрители", генериращи допълнителни кадри - http://forum.setcombg.com/телевизори-и-проектори/48254-помощ-за-избор-на-lcd-plasma-телевизори-2013-ръководство-на-първа-страница.html#post602680 (коментар 7). В този смисъл, LM620S си е съвсем читав телевизор, изключая някои описани в тая тема проблеми - http://forum.setcombg.com/телевизори-и-проектори/49790-lg-lcd-oled-tv-faq-на-първа-страница-обсъждане-мнения-част-5-a.html , но от коя марка няма оплаквания? Въпрос на късмет е.

Тия 50 херца верно за никъде не са ама това Dual play изглежда много добре като го гледах по клипчета. Явно ще мина и без него :D

Тия 50 Хц са проблем в евтините модели, към които LG 6-та серия от 2012 г не попада, а си има подобрители, наричани по различен начин при отделните марки, но еднакви по същност. И ако моделът не бе препоръчан и няма да е (поне от мен), то е точно заради тия прословути 50 Хц - видимо си схватлив, та сигурно се сещаш защо се въздържам.

Що се отнася до опцията Dual play, тя е само за геймъри. Имам и такава, макар че не знам дори (е, не буквално) откъде се активира.

А дали е въжможно да си намеря 3Д за към 800 лв. лично мен малко ме съмнява?

1во....hlevoust--за мнението ти за черното не съм  съгласен,защото ,,истинското черно,,си е голямо предимство и ,,богатство,, за истинските ценители на добрата картина.   Един друг колега в един друг форум ( не е setcom) би те ,,погазил,, на тая тема за черното,което той пък издига едва ли не на пиедестал :)  (той пък е фен на плазмите имеено по тази причина -това знаеш защо ;) ) 2ро...changer-теб вече взех да не те разбирам.При положения,че ти се предложи най доброто ,относно бюджета и изискванията ти-не знам защо искаш вместо кон да си вземеш магаре (тук да не ми се обижда един колега,който има същото въпросно LG,но той се е обективен пич и мисля няма да се засегне ;) )Meжду другото той най-добре може да ти каже какво е нивото на черното като собственик на такъв телевизор,но нещо не се включва тук.И 3то pepitnn -има приятелю 3D и за 529 лв http://www.technopolis.bg/b2c/details/12307/P11090104/3D-Televizor-TELEFUNKEN-T32FX917 -има си и подарък даже 4 броя очила :) успех и на теб  :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

1во....hlevoust...

Приятелю, тук аз излагам своето си мнение и не е задължително то да съвпада с това, което мислят другите по въпроса. Казвал съм много пъти, но ще повторя, че за мен един от най-страшните варианти на битието ще дойде в мига, в който всички ще започнем да мислим еднакво.

Приятелю, тук аз излагам своето си мнение и не е задължително то да съвпада с това, което мислят другите по въпроса. Казвал съм много пъти, но ще повторя, че за мен един от най-страшните варианти на битието ще дойде в мига, в който всички ще започнем да мислим еднакво.

Ами прав си приятелю.И аз съм казвал и споделял не е дин и два пъти,че харесвам това,че има различни мнения по даден въпрос-иначе няма смисъл от дискусия.Сега ще ме извиниш (ни най-малко се заяждам),но предвид поста ти тук например се ,,присетих,, и искам да изразя мнението си относно амбилайта на Philips-ите-а то е (мнението ми),че не само не спомага за накакво ,,усещане,,за по-голям екран (тук дори в тази тема ти написа ,че малкия екран донякъде се компенсирал с този амбилайт) а дори дразни и пречи .Това мнение си го изградих преди около месец,когато гледах с един колега  филм на Philips-a му,който си беше купил 2 дена преди това и ме извика да му понастроим малко картината и да му обясня някои работи за 3D -то.Гледахме на тъмно и този амбилайт направо ми извади очите и определено много ме дразнеше и дори разсейваше!Между другото този колега (с който сме всеки ден заедно на работа) ми сподели,че вече изобщо не го полва този амбилайт,защото и него го дразнел.Е....Разни хора,разни мнения и предпочитания.Пак ти казвам-това не е заяждане---просто мнение!!!Когато правех и аз избора си на телевизор (много добре знаеш кога ) разбирайки за този амбилайт доста се интересувах и четох и попадах на не едно и две мнения съвпадащи с моето ,но допреди месец не бях гледал  в реална обстановка и не ми се вярваше,но явно и аз съм от тези,които не харесват тази ,,екстра,,Поулях се с писането,но се надявам да съм се изразил правилно и да няма сръдни-просто бях ,,провокиран,, относно мненията ,а аз съм човек,който не го е страх да изразява своето (въпреки,че на някой може да не му хареса),а също и ценя мнението на всеки.Поздрави! ПП  Искам и да се доуточня,че никога не изразявам лично мнение за нещо , с което не съм се ,,сблъсквал,,>Това не е мнение заради това,че съм го чел някъде!!! (В случая се отнася и за черното и за амбилайта)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.