Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

лаптоп до 650лв

Featured Replies

Посъветвайте ме при избора на лаптоп бюджетът ми е 650лв и за сега съм се спрял на тези два модела http://www.laptop.bg/laptops-hp-655-hp_655_B6N22EA и http://technomarket.bg/products/09120230/asus-x54c-sx038dm лаптопът искам да използвам за филми, интернет и някоя лека игричка от време на време ...

Аз съм с две ръце за HP-то. Не знам защо всички бягат от тях, друг лаптоп като марка не съм имал и винаги съм бил доволен от тях. А в тоя случай е с по-добро видео, повече рам, по-голям хард. Минус е, че е с по-ниска тактова честота на процесора, но пък дисплея е матов, което е предимство, ако ще се използва на открити пространства.

Аз съм с две ръце за HP-то. Не знам защо всички бягат от тях, друг лаптоп като марка не съм имал и винаги съм бил доволен от тях. А в тоя случай е с по-добро видео, повече рам, по-голям хард. Минус е, че е с по-ниска тактова честота на процесора, но пък дисплея е матов, което е предимство, ако ще се използва на открити пространства.

Защото се скапват след изтичането на гаранцията, защото имат лоша сглобка, защото са с много пипкаво и трудно за обслужване охлаждане... Аз също имам HP лаптоп. Не бих го препоръчал на никого... Препоръчах преди време HP 4530 на една приятелка и тя не е доволна...

Ти си имал 2-3 лаптопа и даваш компетентно мнение.. хмм интересно. Да не говорим, че с този процесор този лаптоп е мъртъв месеци след изтичане на гаранцията.

Като човек "препипвал" стотици лаптопи мога да се съглася с мнението на quickJO.

За тези 650лв по-добро от това ще е малко трудно - http://www.altech.bg/bg/product/25853

Плюсове - интел процесор, HDMI, Bluetooth, водоустойчива клавиатура, 2 слота за RAM, лесен за почистване на системния вентилатор

Минуси - лъскав корпус, остават пръсти и най-вероятно диска е на Toshiba, но за тези пари почти всеки влага такива дискове

Много интересно от къде знаеш колко лаптопа съм имал и пипал. Кога свари ми свети, че и реши колко съм компетентен. Въздържай се от лични нападки, щото и аз ги мога.

Нека се въздържаме от остри коментари! приемете го като жълт картон! Иначе една ползотворна КУЛТУРНА дискусия е ОК!

Благодаря много ... може ли да ми изкажете мнение и за този модел : http://technomarket....g570gh-59325026

Един от малкото съвременни лаптопи с 1 слот за RAM памет. G570 съм го виждал и беше с една колонка, да стерео е, но е една. Има две дупки за колонки, ама само лявата присъстваше.... Друга машина от същата серия ходи на сервиз, поради дефектен дисплей и пътува до... Полша

Един от малкото съвременни лаптопи с 1 слот за RAM памет. G570 съм го виждал и беше с една колонка, да стерео е, но е една. Има две дупки за колонки, ама само лявата присъстваше.... Друга машина от същата серия ходи на сервиз, поради дефектен дисплей и пътува до... Полша

Каква колонка бе приятел, в един лаптоп? Това е едно говорителче за информация само. Като ти трябва "стерео" има си начин как да до свържеш. Нали си съгласен, че посоченият модел от колегата не е 2000 лева? А и питането му е до....650лв.

"Има две дупки за колонки"... не ми приличате, че са ви минали много лаптопи през ръцете или ако да, то сте ги направили неработещи.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Просто изтъкнах минусите на конкретната серия на Леново. За говорителите съм сигурен, че 90% от хората ползват вградените в огромна част от времето за ползване :)

Просто изтъкнах минусите на конкретната серия на Леново. За говорителите съм сигурен, че 90% от хората ползват вградените в огромна част от времето за ползване :)

За това, което сте написал Ви разбирам. Но! С какво този лаптоп ще впечатли една примерно жена? Тя я е чувала за говорител че има в лаптопа, я не. Виж , ако я попиташ за новите и прашки и цветенцето отпред, ще ти напише роман като Пушкин. Или пък някое хлапе, което по цял ден щрака на клавиатурата, мислейки че ще спечели 2$. Който го интересува начина, по който може да се включи лаптопа с домашната уредба, усилвателя или друго, той ще попита и бързо ще се справи. Няма да изглежда профан като оня, който от един канал правеше накрая 4 или другият, който искаше говорители по поръчка - 1000 Вата, за да съборел блока.А тези, които умеят и знаят как се процедира за да стане прослушването добро или много добро, помагат тук с каквото могат.Това е най малко слабата страна на лаптопа. Ако сте забелязал в почти всички случаи отговарят на другите, за да се научат. От далечната 2006 година сте във форума и мисля, че сте го забелязал. Така , че един или два контролни говорителя наистина няма да ги забележат 98% от хората.Защото не ги интересува това. Това е най- малкото слаба страна на лаптопа. А и забравяме основното. Никой като че ли не се сеща, че във всяка фирма има инженерен колектив при създаването на даден продукт. Мислят десетки хора, а не един и мисля, че няма да направят компромис, в ущърб на фирмата в която работят. Плащат им и то добре. Не се лигавят като нас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.