Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали ме харесва

Featured Replies

...Само да те попитам нали ти по ги разбираш "дали ме харесва" !

Не. Според мен само те използва да запълваш празнините в нея :D

Не. Според мен само те използва да запълваш празнините в нея :D

ха ха ха въпроса беше риторичен ! И не беше към теб. Аз все пак исках експертно мнение от човек разбиращ женските .. Знам много за какво ме използва ама нямам нищо против. Лошото е че живее в щатите и ме използва по един два месеца годишно ! Останалото време други ме използват !

Аз все пак исках експертно мнение от човек разбиращ женските ...

Виж сега,

който не може да си намери жена, такава каквато да е съгласен да я понася с години, е принуден да търси все нови и нови.

Имах един роднина, който беше стигнал до там да си води временни жени да спят в неговата стая, при жива и присъстваща на същия етаж съпруга. С жена му спяха в отделни стаи от години. Господинът беше алкохолик, пияница бе.

Пренебрежителното отношение към жените, води до неразбирателство с тях.

Щото и те си имат в черепната кутия по един мозък и си го ползват според нагласите му предопределени от женските хормони.

Само че когато нямаш никакво желание да държиш сметка за мненията на жените, как те искат да бъде една трайна връзка, тогава си отхвърлен от тях, по несъвместимост с техните цели в живота им. И кво ти се случва когато те подритват, еми имаш право само на трохички, от тая по малко, от някоя друга по малко и така до безкрайно лутане. Ти разбира се, си мислиш че си живееш живота, че е голям кеф да се занимаваш с временни връзки без никаква сериозна перспектива. Еми братле, ти си мислиш че ти е добре. Ама аз знам че не ти е готино. Ако беше голям тарикат, щеше да си вземеш една млада дама, с която да се разбирате и нямаше да ти се налага да ходиш по дискотеки с децата и да се правиш на твоите години на "съвременен модерен келеш".

Само че хубавиците от Украйна май няма да се навият да живеят там където си ти.

Ще трябва да им осигуриш живот поне в Испания, ако не можеш в Щатите или във Францата.

Има един малък процент на естествено объркани жени, които търсят "татко си" чрез връзка с доста по-възрастен господин.

Само че тези не са за препоръчване.

Остават само нормалните сметкаджийки, които биха предпочели богат млад мъж, ако можеха да си го намерят, но при липса на такъв, се навиват да живеят и с по-дърт, само и само да не им се налага да ходят на работа и да си нямат грижи с парите.

Една такава ти трябва на тебе, да те направи щастлив. Някоя хитруша, знаеща как да те води за носа и да ти представя нещата като чели ти си бог за нея. Някоя която с гордост да можеш да представяш на други семейни двойки, без да те гледат със съжаление съпругите на приятелите ти, че на следващата ви среща може да ти е избягала ( щото е прекалено млада и вятърничава).

Като се покажеш на снимка в цял ръст, тогава ще ти кажа дали това детенце те харесва, или се прави са голяма кypва, можеща да върти на пръста си чичковците в критическата възраст.

Твоите приятели са прави - ако можеш да топнеш чушлето и да направиш сефтето, най-добре. Това е единственото, което ще ти остане като спомен от цялата работа. Важното е да избиеш от главата си всякакви лигави и романтични мисли, които ти се въртят, защото ще те накарат да действаш глупаво и може да я изтървеш.Дръж се нормално и приемай фактите такива каквито са - просто ще се понатискате и пообарвате двамата известно време и после ще се разделите. Ако тръгнеш да й разправяш, че я обичаш и не знам си к'во, направо я пиши бегАла.

Много не ги разбираш ти любовните работи.

За да се навие един мъж да я понася с години наред една жена, за предпочитане е да е могъл да се влюби в нея. Ама за да успееш да се влюбиш истински, си трябва и тренировка на чувствата. Не става само с пъхане на чушлето, хич не става да знаеш.

На 13 годинки може да мине за голям сваляч ако се похвали че я е оправил тая. Обаче, като стане на 25 и почне да се замисля да се жени, тогава ако не е имал опит и с чувствата, може да се прекара много яко и си вземе несъвместима по характер с него "хубавица".

Направи една анкета сред момичетата на поне 16 години, дали са навити без чувства да ги обръщат по гръб разни връстници, само за кеф и да могат да се хвалят после с колко съученички са спали. И пусни резултатите после да ги скиваме.

Няма как да стане да й разправяш на една 16 годишна че не я харесваш, че не я обичаш, че ти е абсолютно безразлично какво тя очаква от теб и тя да е навита да си вдига краката. Даже и да си най-готиния пич в даскалото, такъв вид отношение само ще ги отблъсква нормалните моми.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Виж сега,

... нормалните моми.

Това ме интересуваше. Благодаря за мнението.

Наблягаш на някакви всеизвестни истини по някакъв твой много философски начин и така се успокояваш ! Общо взето локуми разтегна като някой политик. Много приказки и нищо съществено.

Аз много бих искал да видя ТИ каква жена си намерил и понасяш с години. Така че да ме ориентираш и аз да се насоча, Все пак си експерт с опит така като гледам, ама в цял ръст моля ако може да ми я покажеш. Може и с по широки дрехи не е проблем.

Естествено ти ме хвърли при малкия процент с обърканите жени които търсят татко си, ОК ! Ама тя тая обърканата освен татко си търсеше и децата си защото се подготвяше и за грижовна майка и в мен срещна идеалния вариант с готови деца ха ха . Не издържаше да вземаме малката от училище. Виж тука как искаше да я подготви за Хелойн тази извратенячка и остана много разочарована като и казаха че за деца нямат нищо.

Публикувано изображение

Моля те отново покажи ми ориентираната си половинка която се е огледала в сериозен господин като теб и се разбирате от години.

Ако ти кажа че ми е кеф моя живот ще те излъжа, позна но не беше трудно. Определено не съм щастлив ако това ще те успокой. Все пак съм баща на три деца които макар и да издържам и виждам се събуждат без мен. Какво да се прави неразбирателство с обърканите им майки търсещи баща си.

Опссс ади на майката на голямата ми дъщеря мога да мина и за че е търсила по голямото си братче. (батко си) Ама и трите млади майки (19, 21, 22 годишни когато родиха) ... ама какво да направя като навремето ми вкараха този лаф в главата за старата жена и старата кола и от тогава все тази максима гоня, нови коли и млади жени. Но пак ти казвам не съм щастлив и водя голяма борба да си прибера двете малки деца при мен и да съм до тях а майките им да си водят свободния си живот а не да ми звънят все едно са се наговорили едната в петък а другата в събота да гледам децата че щели да излизат.

Та човешките отношения са много сложни Белгиецо ... някой избират да се оженят за първата която им обърне внимание и приемат всякакви унижения само и само да я задържат и да не ги изгонят като заврян зет а други постоянно гонят някакви максими и показват вратата още при най малки нотки на женски капризи без страх че следващата ще ти застане след години защото излизат и я намират. А лелки по на 35 - 40 години който ще ме гледат като цар но аз пък няма да мога да гледам с голямата лопата да ги ринеш. А в Белгия не съм се задържал не съм се оженил вярвай ми ... навсякъде ще го намеря моя влак със заблудените които търсят татко си. Аз много искам да те видя теб ама не как ги снимаш непознатите (там си цар не мога да отрека) как се натискат по парковете а с някоя позната поне на кафе 22- 25 годишна ! Щото то непознати всеки може да снима стига да е малко нагъл ама съвсем друго е да я заприказваш да и кажеш че имаш три деца от три различни и да я закараш във вас да и предложиш някоя от твоите изпрани фланелки в гардероба защото тя едва ли ще е била подготвена с бански за басейн и ... ама стига съм ти пълнил главата с невъзможни мисии. Ти предварително си се предал щом като знаеш какво "тя щяла да ми каже" " че баща й имал същата че тя щяла да има такава" вярвай ми жените не харесват неуверените мъже а аз съм много уверен и нагъл и преследвам като питбул целите си даже и когато ми тръшнат вратата пред носа се връщам още по амбициран ! Все пак имам и скрити козове като ми кажат каква имал баща и ... а баща ти има ли джет ? ... ми не ! Хайде в събота тогава да ходим да караме че търся някой да ме тегли с дъската че няма вятър за кайта.

1) ... някой избират да се оженят за първата която им обърне внимание и приемат всякакви унижения само и само да я задържат и да не ги изгонят като заврян зет а други постоянно гонят някакви максими и показват вратата още при най малки нотки на женски капризи без страх че следващата ще ти застане след години защото излизат и я намират.

2) ... навсякъде ще го намеря моя влак със заблудените които търсят татко си.

3) Аз много искам да те видя теб ама ... с някоя позната поне на кафе 22- 25 годишна !

1) Щом като показваш вратата, значи не търсиш Човека у нея, ами я броиш за парче месо служещо само за сексуална употреба.

На един мой познайник от бг му предложих да му помогна да си оправи поведението спрямо жена му, с цел да спре да прави спонтанни аборти и да му роди второ дете ( мерак му е за момче този път). Ама човека рече да не се навирам в отношението му с жена му. Уплаши се че ако аз си говоря с нея, може да стане така че тя да му избяга и да си потърси нормален мъж, способен да има уважително отношение към жените. Та тоя същия и той като тебе е на мнение че жени имало било калкото искаш, само пари трябвало да има човек.

2) За какво са ти заблудените ? Само проблеми има после с подобни същества, които не знаят да се ориентират правилно в живота. Пък и деца като родят, може и те да са като тях после. На една братовчедка дъщеря й е женена за доста по-възрастен от нея в София. На баща й не му е много кеф тази ситуация.

3) Аз съм верен съпруг бе, на кафе не сядам с 20 годишни. Ще трябва първо да ме е изгонила жена ми или да съм останал вдовец, за да ме видиш с някаква друга в ресторант. Ако ме дебнеш много време, можеш да ме снимаш как си говоря с млади дами, даже на видео ако искаш, някъде по улиците и магазините, но няма да е на маса. Ще съм ги срещнал случайно и ще сме се заприказвали, да речеме за децата. Можеш да дебнеш и да ми снимаш клиентките ако искаш. Те сами си идват при мен и дърпам наполовина пердето да не се притесняват че ги гледат съседите. Щото сме на една голяма маса до прозореца, представи си, по време на консултациите. Да бе, жена ми докато ходи на работа, аз приемам клиенти и клентки при мен. Е, не ги снимам със скрита камера, щото съм коректен към тях, те ми плащат да им давам съвети. Толкова много съм коректен, че ми пращат и младите си дъщери после на консултация. На пощенската кутия пише първо името на жена ми и на звънеца също. Да си знаят за всеки случай че не съм ерген. Те някои са доста нахални де, особено като ме засечат някъде из града, много обичат да си говорят с мен. Па и ми налитат да ме целуват, щото тука така правят, целуват се добрите познати. Та ако си упорит, можеш да ме щракнеш в кофти момент и да го пуснеш тука, как ме цунка някоя. Особено ако съм с хлапето на някоя детска площадка и ако можеш да изчистиш с фотошопа снимката, ще излезе компроматче с някоя млада майка. Да бе верно, седнали на пейка ще ни ловиш без пролем как си лафиме, докато хлапета си играят.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Моляте спри ! Вече сън напълно спокоен ! Благодаря за времето и обясненията но на мен не ми помагат. И аз имам персонал ( не съм консултант) но не се оглеждам там за попадения. Знаеш ли колко приятелки са ме карали да ди уволня прислужницата !!! (45 годишна с три деца не става за секс) И да се намърдат на нейно място! Ама аз никога няма да сменя нещо което работи с друго което вътрешния ми глад казва че става само за секс но не и да ми подреди, изпере и наготви !

Благодаря за времето и обясненията но на мен не ми помагат.

Eми не ти помагат защото целите са ти различни.

Страх те е да успееш да си уредиш живота.

Нарочно налиташ само на невъзможни мисии.

Изглежда че ти е по-важно количеството, отколкото качеството.

Пък аз ти "чета социалистически морал" , ха ха ха ...

Сериозно,

ако трябваше пак да се опитвам да се "продам" на добра цена, щях да положа усилия да се уредя с нещо такова:

http://www.photosight.ru/photos/4713607/

и повече хич няма да ги гледам другите какви са.

Това от снимката като стане на 28 г. с едно дете на 8 г. , знаеш ли какво сплотено семейство може да се получи, а ?

п.п.

между другото, тоя сайт дето го пуснах е руски и като гледам какви красавици има на него, направо ми е чудно що ги поглеждаш ония там местните.

Виж сега,

който не може да си намери жена, такава каквато да е съгласен да я понася с години, е принуден да търси все нови и нови.

Имах един роднина, който беше стигнал до там да си води временни жени да спят в неговата стая, при жива и присъстваща на същия етаж съпруга. С жена му спяха в отделни стаи от години. Господинът беше алкохолик, пияница бе.

Пренебрежителното отношение към жените, води до неразбирателство с тях.

Щото и те си имат в черепната кутия по един мозък и си го ползват според нагласите му предопределени от женските хормони.

Само че когато нямаш никакво желание да държиш сметка за мненията на жените, как те искат да бъде една трайна връзка, тогава си отхвърлен от тях, по несъвместимост с техните цели в живота им. И кво ти се случва когато те подритват, еми имаш право само на трохички, от тая по малко, от някоя друга по малко и така до безкрайно лутане. Ти разбира се, си мислиш че си живееш живота, че е голям кеф да се занимаваш с временни връзки без никаква сериозна перспектива. Еми братле, ти си мислиш че ти е добре. Ама аз знам че не ти е готино. Ако беше голям тарикат, щеше да си вземеш една млада дама, с която да се разбирате и нямаше да ти се налага да ходиш по дискотеки с децата и да се правиш на твоите години на "съвременен модерен келеш".

Само че хубавиците от Украйна май няма да се навият да живеят там където си ти.

Ще трябва да им осигуриш живот поне в Испания, ако не можеш в Щатите или във Францата.

Има един малък процент на естествено объркани жени, които търсят "татко си" чрез връзка с доста по-възрастен господин.

Само че тези не са за препоръчване.

Остават само нормалните сметкаджийки, които биха предпочели богат млад мъж, ако можеха да си го намерят, но при липса на такъв, се навиват да живеят и с по-дърт, само и само да не им се налага да ходят на работа и да си нямат грижи с парите.

Една такава ти трябва на тебе, да те направи щастлив. Някоя хитруша, знаеща как да те води за носа и да ти представя нещата като чели ти си бог за нея. Някоя която с гордост да можеш да представяш на други семейни двойки, без да те гледат със съжаление съпругите на приятелите ти, че на следващата ви среща може да ти е избягала ( щото е прекалено млада и вятърничава).

Като се покажеш на снимка в цял ръст, тогава ще ти кажа дали това детенце те харесва, или се прави са голяма кypва, можеща да върти на пръста си чичковците в критическата възраст.

Много не ги разбираш ти любовните работи.

За да се навие един мъж да я понася с години наред една жена, за предпочитане е да е могъл да се влюби в нея. Ама за да успееш да се влюбиш истински, си трябва и тренировка на чувствата. Не става само с пъхане на чушлето, хич не става да знаеш.

На 13 годинки може да мине за голям сваляч ако се похвали че я е оправил тая. Обаче, като стане на 25 и почне да се замисля да се жени, тогава ако не е имал опит и с чувствата, може да се прекара много яко и си вземе несъвместима по характер с него "хубавица".

Направи една анкета сред момичетата на поне 16 години, дали са навити без чувства да ги обръщат по гръб разни връстници, само за кеф и да могат да се хвалят после с колко съученички са спали. И пусни резултатите после да ги скиваме.

Няма как да стане да й разправяш на една 16 годишна че не я харесваш, че не я обичаш, че ти е абсолютно безразлично какво тя очаква от теб и тя да е навита да си вдига краката. Даже и да си най-готиния пич в даскалото, такъв вид отношение само ще ги отблъсква нормалните моми.

Разигра много варианти на евентуални връзки ...

А какво ще кажеш за отношение (връзка) с тинейджърка или жена след 20 те, или 30-те, която е осигурена от родителите си или, ако те вече не са на този свят, сама се издържа, защото е образована и има добра работа или се издържа от наследеното, или случая, в който се издържа и от заплата и от имоти.

Тогава ... ?

Еми самият факта че е образована не пречи, ако не е някоя надута. Това че си има сама пари обаче ще пречи много, ако някой по-възрастен си я е харесал. Ще трябва господинът да се е издигнал чрез яко зубрене да се е изучил повече от нея и да се е успял в някаква област, в която трябва вечно да си доучва човек. Демек, да е станал някакъв капацитет вече с научна титла и такиви работи. Ще трябва господинът да може да й предложи някакъв престиж, който тя си няма и не може да се купи с пари. Имах една много "вярна" клиентка, която търпеше някакъв хирург само заради престижа че е негова жена. Тя си има магазин за женски модни дрехи с добра клиентела. И си харчеше парите по един доста по-млад от нея. Продаде му на фалшиво изплащане нейното БМВ, даваше му пари на заем. Аз й казвах да не му продава колата и после да не му дава пари на заем, ама влюбена жена не слуша. А пък колко подаръци му е направила, само тя си знае. Накрая стана така че хирурга си взе една много по-млада от него от персонала на болницата му, а жиголото й избяга. А най-лошото в случая е че тя беше много добър човек. Вероятността да се сети някой кандидат че ще му изневерява е доста малка. Но като се е полъгала първо да се омъжи за хирург, заради престижа на титлата му, без да гледа какъв му е характера, после й е трябвало някой да я "лъже" романтично че я обича. Имала е потребност да знае, че на нейната възраст все още може да бъде харесвана даже от по-млади мъже. Ако не ги е имала собстваните пари да му ги дава на жиголото, връзката е щяла да продължи само около една година. Ама заради мангизите, оня се навърташе около нея много по-дълго време. Използвач беше човека, имаше си и той жена и деца, ама по-дъртата му трябваше. Спомням си че една известна актриса ( Софи Марсо ) се беше омъжила за доста по-възрастен режисьор ( от полски произход) , не заради парите му, тя си имаше достатъчно нейни, ами щото той бил голям артистичен талант. Тя си го имаше за божество някакво. После по едно време й дойде акъла в главата и се разделиха. Имаше и една от Адриана от Словакия, която се беше задомила с един футболист африканец от Франция. Покрай престижа на оня, я канеха по телевизиите да участва в разни предавания, въпреки лошото й произношение на френски. А тя така и не искаше да ражда деца от африканеца. Като почна да изкарва нейни пари от разни реклами и други лесни начини, заради красотата й, реши да му избяга на футболната звезда. Абе рисковоно е да залага човек на жена с пари, не се знае какъв акъл ще й дойде на по-късен етап. Моята не е никакак безпарична, ама когато си я свалих си беше най-обикновена и бедна белгийска студентка. Харесали сме се без да е имало пари. Ама успешното харесване се е случило благодарение на натрупаният ми опит от преди това. Човек се учи от грешките си. Около 2 години и половина преди да я срещна, си бях изгубил акъла по една малко по-възрастна от мен нашенка. Която не минаваше по никакъв начин за манекенка. Беше една кофти несподелена любов, не ти е работа. Ходехме заедно на едни курсове и се прибирахме после заедно, понякога се мотахме насам натам по изложби заедно. Ама тя си беше навила на пръста че й трябваше да пригушка даскала, за да я уреди да влезе някъде, за където трябваха връзки, пък той ги имаше. Та тая нашенка ми беше причинила такова "умопомрачение", че като видях в университета една нова първокурсничка, страхотна сладурана, не се реших да отида към нея да се опитам да я сваля, заради сантименталната ми зависимост от другата. Аз тогава бях в ролята на човек боготворящ някого. Нашенката имаше някакъв вълшебен чар, беше събрала в характера си много положителни качества ( като за жена ) и въпреки че не беше голяма красавица, все й се навъртаха разни мераклии. Като почнехме да си говориме за изкуство с нея и аз се "разтопявах" от блаженство, пред прелестта на душата й. Заради малко по-големият й жизнен опит и заради това че беше жена ( те узряват по-бързо от младите мъже), изглежда че съм "търсил кака си". Бил съм привлечен от това, че тя е нещо което аз не съм бил все още. По едно време положението беше толкова неприятно, че реших че трябва да скараме яко за нещо с нея, за да е сигурно че нямам никакви шансове с нея и да си търся щастието другаде. И се скарахме яко. Абе трябва си опит с любовта, положителен или отрицател, опита е незаменим. Нужно е да се тренира младият мъж да се влюбва, да се опари понякога за да усети как боли, та после да внимава като тръгне да се бракосъчетава.

Имаше и една от Адриана от Словакия, която се беше задомила с един футболист африканец от Франция. Покрай престижа на оня, я канеха по телевизиите да участва в разни предавания, въпреки лошото й произношение на френски. А тя така и не искаше да ражда деца от африканеца. Като почна да изкарва нейни пари от разни реклами и други лесни начини, заради красотата й, реши да му избяга на футболната звезда.

Абе рисковоно е да залага човек на жена с пари, не се знае какъв акъл ще й дойде на по-късен етап.

Мале мале, гледам и не вярвам на ушите си ! Имаше една Адриана ха ха наборката, как не каза една словашка циганка не ми стана ясно !

Много често ми е на десктопа стария мерцедес ади малко уважение да проявиш викам. Едва ли е била за пари с хайтянеца ама за теб само с пари се обясняват нещата.

Мале мале, гледам и не вярвам на ушите си ! Имаше една Адриана ха ха наборката, как не каза една словашка циганка не ми стана ясно !

Много често ми е на десктопа стария мерцедес ади малко уважение да проявиш викам. Едва ли е била за пари с хайтянеца ама за теб само с пари се обясняват нещата.

Когато някаква нова менекенка се жени за шампион футболист и не иска никога да му роди дете, тогава значи нещо много яко куца във връзката им. Повече от сигурен съм че този същия африканец ако беше даскал по математика, тя нямаше го иска за мъж.

Госпожата си е преценила много добре че ще й върви кариерата като по мед и масло носейки неговото фамилно име. Тя е манекенка, пък той е идол на футболните запалянковци. Страхотна комбинация за много успешен маркетинг.

Знаеш ли как яко си личеше че оня не знае да е общителен, не може да се изразява интересно, пък тя грее като слънце пред камерата. Усмихната, общителна, откликваща на очакванията на публиката и т.н.

Пък и оня е бил ревнив сиромаха, страх го е било години наред да не му избяга булката. Бил е предпочитал тя да си стои вкъщи и да не изкарва пари. Ама не му е минал номера. Това тяхното си личеше от километри че е фалшива връзка, без любов от женската страна.

Мерилото е дали искате да се ожените (омъжите) за тази жена (мъж). Разбира се, ако знаете и, ако сте си дали сметка, какво търсите - какъв (каква) трябва да бъде съпругата ви. (съпругът ви)

Редактирано от Марея (преглед на промените)

"Ако ви се струва, че сте влюбени до уши, седнете, поемете си дълбоко въздух, помислете.

Може пък просто да ви се е*е?"

Е това е брутално.той е на 13 :D Кажи и че я харесваш не бъди страхлив, ако стане,стане ако не ... пък в някои отношения може да излезе по-отракана от тебе :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.