Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на хладилник!

Featured Replies

Сигурно този въпрос ви звучи банално, но моля ви да ми помогнете в избор на хладилник!

Да ви кажа първо,че съм фен на Samsung.Всичко в къщи ми е от тази марка, дори и стария ми хладилник.

Въпроса е защо пак да не си взема Samsung?

Ами пластмасови са и на стария ми хладилник 5-6 годишен няма един здрав рафт и отгоре на това вече не е хладилник ,а фризер - защото вече не охлажда ,а замразява....хахаххахахаха Но не ми върши работа.

И така към въпроса - кой от тези или някой друг модел ще ми предложите?

Хладилник с фризер BEKO CNE42221DS

DAEWOO REF RF-421NT

ELECTROLUX EN-3614AOX

Хладилник с фризер BEKO CNE42221DS - този най много го харесваме.

До тук сигурно сте разбрали ,че търсим нещо по голямо.До към 800 макс 1000 лева.

Вече знам да гледам компресора да е АСС или Embraco. Задължително ще гледам това.

Благодаря на всички включели се в тази дискусия!

Само като видях беко , меко и тн . - явно сте се ориентирал към Анадола - ни бих заложил на нито един :no-no:

Изчакай по компетентни мнения , понеже не съм в час със сегашната техника :no-no: Имам Gorenje и не бих го заменил с нищо друго , служи ми около 12 години .

ELECTROLUX EN-3614AOX

А този гледахте ли го? http://www.technopol...-AEG-S73600CSW0 | http://www.technomarket.bg/products/09106100/aeg-s-73600csw0

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за отговорите! Кажете ми нещо за Haier и Beko

Liebherr е най - добрата марка за хладилници ! Не напразно само те дават 5 години гаранция .

Благодаря за отговорите!

Кажете ми нещо за Haier и Beko

Погледнете по-добре отново двата линка на "naruto" и оставете този "беко". Хладилниците са отлични.
  • Автор

Първо ТВЪРДО НЕ за Liebherr !!! Защото мой приятел работи там и твърдо ми каза - БЕЗ ЛИПХЕР защото знам как се прави!

Второ прочети това ТУК

Или AEG,Electrolux,или Haier ,beko

Не знам ,избора ще бъде труден.

Редактирано от exersist (преглед на промените)

Къде работи твоя приятел ? в техно/бакалиите ли ? ако е там то ясно що препоръчва определени марки :) Тоя месец беко им дава процент от продадената стока , другия месец - друга марка :) и тн. Това го дадох като пример и затова когато си харесаш нещо , те те дърпат за дрехата и ти свалят звезди за стока от която ще вземат бонус :D

Liebherr е най - добрата марка за хладилници ! Не напразно само те дават 5 години гаранция .

Ами не дават само те.Наскоро си взех Gorenje което също е с 5г гаранция.Либхер е била най-добрата марка преди да почнат да ги правят в България.Иначе мерцедесът на всякаква бяла техника е MIELE http://shop.mcm.bg/index.php/hladilnici/combi.html?price=1%2C5000 но далече надхвърля сумата която е дал човекът.

Първо ТВЪРДО НЕ за Liebherr !!!

Преди години работех в Технополис и отлично знам коя марка имаше най-малко рекламации . Малко ме съмнява всички модели да се произвеждат вече в България . Ако най-много хладилници се продават в Технополис питайте консултантите им с повече стаж те самите какви хладилници са си взели ;) . Иначе аз имам Либхер от 5 години и за сега да чукна на дърво няма разлика в работата му от първия му ден нито шум нито нищо.

• Автор

Съжалявам ако съм ви объркал с тези Беко и Хаер никой не ми ги е предлагал, освен Либхер във всички магазини. Харесали сме един Хаер който най много ни допадна затова питам.

Либхер като ходих да купувам хладилник ги разгледах и просто за мен това е правено в някъв гараж в третия свят (детски труд). Такава кочина просто не е възможно да се прави у нас колкото и да сме зле. Всъщност специално разгледах още да не би първия да е някъв дефектен. Колкото до Самсуняците братчеда си взе и работи вече няколко години без проблеми и изглежда много добре но си е шумничък. Оплюваните Индезит ми се виждат най-изгодни поне като съдя от личен опит. Иначе ако не е до цена бих взел AEG -> ELECTROLUX.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Либхер като ходих да купувам хладилник ги разгледах и просто за мен това е правено в някъв гараж в третия свят (детски труд).

Такава кочина просто не е възможно да се прави у нас колкото и да сме зле. Всъщност специално разгледах още да не би първия да е някъв дефектен.

Колкото до Самсуняците братчеда си взе и работи вече няколко години без проблеми и изглежда много добре но си е шумничък.

Оплюваните Индезит ми се виждат най-изгодни поне като съдя от личен опит. Иначе ако не е до цена бих взел AEG -> ELECTROLUX.

Щом ГЕРМАНИЯ може да прави "Мерцедес", може съвсем спокойно да прави и хладилници на германско качество.Аз също ги предпочитам.

Liebherr не бих взел. Само да кажа, че не мразя българското и се чувствам българин! (казвам го, защото вече ме попитаха за това, в темата за ергономичните крушки). Към всичко произведено в България обаче имам недоверие, съмнение в качеството и в коректност. И да, "аз съм горд притежател" (както обичат да казват някои, купили си дадена стока... Много е глупаво, нали?) на едно фризерче на Liebherr... Няма смисъл да навлизам в много подробности, това е някаква лъжа и измама. Този фризер трябва да го размразявам... Дрънка, да. Поне докато с много усилия не го поставих така, че да не дрънчи... Разбрах че е български почти веднага, след като го взех. За съжаление, нямах тази информация преди това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.