Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, мисля да купя Toshiba 40HL933G, дават го с 5 год. гаранция no matter what. Цената е 800лв. Ще се гледа от 2,1м до 2,5м. Моля споделете мнения дали си струва и дали няма нещо по-хубаво в същия ценови диапазон. Също така не разбрах с каква матрица са, ако някой знае моля да сподели. Поздрави

Оооо щом го дават с 5г.гаранция направо го лапвай и тва е...няма кво да му мислиш. Вкъщи сме с 32 и сме много доволни...куче е! Въобще не се спира...работи от 09ч.-03-04ч. и така е всеки ден. Изплатихме си го вече и 1г. не е мръднал.С матрица на Самсунг са. Пак бих си взел Тошиба.

С матрица на Самсунг са.

Пак бих си взел Тошиба.

Далеч не всички модели, даже от тазгодишните в ниския клас не съм сигурен, че изобщо има нещо различно от AUO, CMO, евентуално Sharp.

Аз също имам Тошиба с матрица Самсунг, но ако трябва да купувам тази година телевизор бих избирал между Samsung, LG, Philips и Panasonic.

...не съм сигурен, че изобщо има нещо различно от AUO, CMO, евентуално Sharp...

... Sharp едва ли присъства дори и в собствените си модели от тоя клас, доколкото изобщо ги има. Samsung използва собствени матрици само в серии, доста над средните (важи и за "съвместната" им дейност със Sony), в бюджетните модели и в ниския клас обикновено използва чужди.
  • 1 месец по-късно...
Здравейте, мисля да купя Toshiba 40HL933G, дават го с 5 год. гаранция no matter what. Цената е 800лв. Ще се гледа от 2,1м до 2,5м. Моля споделете мнения дали си струва и дали няма нещо по-хубаво в същия ценови диапазон. Също така не разбрах с каква матрица са, ако някой знае моля да сподели. Поздрави

Ако си го купил, би ли споделил някакво мнение, че по интернет много не се намират,

Поздрави

• Автор

Здравей,

купих го и съм доволен. Картината е много добра - на Blizzoo кабеларка съм с доста добър сигнал. Гаранцията е 2 год No matter what. Дават го на изплащане  в карфур на 10 вноски по 82лв. Не разбирам много от телевизори, но според мен е добър избор за парите си. Дизайна е як с тънка рамка, има 2 HDMI входа, и вход за CAM модул и др. Цветовете са много добри особено на HDTV каналите. Ако те интересува нещо друго питай, сега това се сещам.

Поздрави.

В първият си пост се посочили,че гаранцията е 5 години.

Споделете и как се справя с гледане на филми от флашка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.