Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Anonymous #Op"ПИСНА НИ!"

Featured Replies

операция ''ПИСНА НИ " първия атакуван сайт беше сайта http://voyo.bg/

Защо точно този сайт ли?

Защото заради него би ти ви,за да покрие неуспеха си на своя бизнес проект,

реши че е по-добре да прати Блатечки да яде от хладилниците ни,

а Криско го направи автоджамбазин. Тя не се замисли, че никой нямаше да ги знае,

ако не беше свободното споделяне на информация в сайтовете за видеосподеляне.

Писна ни от налагането и на цензура от нашите телевизии.

Спомнете си случката от Орлов мост,

съобщението, че на протестите срещу АКТА е имало само

4-5 хиляди човека, а евронюз спомена 10-11 хиляди човека.

Писна ни от липсата на прозрачност и голямата неяснота кой стои де факто зад родните медии ,

както и защо България все

повече потъва в класациите за свобода на словото и се налага цензура и медиите да се крият зад разни членчета в лобистки

закони.

Също така ни писна от потъпкването на гражданските ни права – да си плащаш, че колата ти е пред блока,

постоянното следене от камери, карането на светелини и през деня, органичаването на максималната скорост в населени

места на 30 км. в час (под предтекст, че така се ограничавал риска от катастрофи, нещо което е пълна смешка) От тези

промени печелят само производителите на автоконсумативи и Лукоил.

Писна ни и от забраната в България да се

произвеждат и продават кухи цигари.

Писна ни да се мачка обикновения човек с

лобиски закони, а същевременно да се

дават политически чадъри на фирми като Лукоил, Шеврон, Дънди прешърс и да се говорят явни лъжи, че в бизнесът за

горива нямало картел.

Писна ни от лобисткото и предстоящо увеличаване на санкциите в Наказателния кодекс за престъпления срещу

авторските права, като ясно е, че зад това стоят организации като ПРОФОН и БТВ.

Писна ни и от лобиските игри в енергетиката и необоснованото поскъпване на цената на тока.

Писна ни от спекулативното поскъпване на храните, като ни лъжат, че някаква невидима ръка

„пазарът решавал това”. Истината е, че това го решава съсипаното ни родно земеделие и прекупвачите.

И от много други неща ни писна . Обявиха Анонимните

http://www.youtube.com/watch?v=8Ug6GANli30&feature=plcp

Tова е послание за безразборното покачване на цените на горивата. Държавата отърва тази фирма, като каза че нямало картел и злоупотреба с господстващо положение на пазара, но всички знаят каква е истината. Това е нашето съобщение към безразборното и спекулативното покачване на цените на горивата.

Ние сме анонимните,

Ние сме легион,

Ние не забравяме,

Очаквайте ни! Обявиха Анонимните

поредна жертва стана сайта на EON. Мислим,че мотивите за акцията ни са ясни. Некачествената доставка на ток, постоянното му прекъсване, както и изпържване на уредите в домакинствата са нормална практика на тази компания. Това е част от операция ПИСНА НИ! Обявиха Анонимните

Toва е поредният сайт на монополист, част от операцията ПИСНА МИ. Причините за това са, че не искаме вашите срочни договори, както и нахалството на вашите служители, когато изтича договора и да се сключи нов. Не ни харесват и клаузите да се заплащат неустойки до оставащия до изтичането на договора срок, ако човек реши да прекрати договора с Вас предсрочно - например заради слабата скорост на нета или некачествено и нелюбезно обслужване от служителите ви . Невероятно е как прехвърляте вземанията си към колекторски фирми, и то без да информирате за това вашите клиенти. Така се получава още по-голям абсурд, тъй като ваш клиент като провери дали дължи пари към вас във Ваш офис излиза, че не дължи към Вас, а след няколко месеца – даже години го търси колекторска фирма, на която вие сте предоставили личните му данни за неплатени фактури от години, за които никой не му е споменал във вашите офиси при плащането на множеството други фактури след неплатените, а и даже има прецеденти и самите телефони да не са спрени. Май така някой обича да печели от натрупаните законни лихви, а и като се прибавят разноските по събирането на вземането и държавните такси, така една скромна сума като главница от порядъка на 50-60 лева може да стигне до над 300-500 лв. Писна ни монополистът, купил за жълти стотинки БТК, да се държи като феодал с клиентите си. Обявиха Анонимните

Само не разбирам, защо шрифта е направо на места плачевен, нищо не се чете без лупа. Войо си работи :shock11: безпроблемно... Направо "страшотно" - даже и хакерите работят по нечии поръчки, малко са идеалистите и те бързо изчезват. Как си представяте да имам компания за милиарди и да позволя на някви "пишлимете" да ми нанасят щети за милиони, още на следващият ден съм пратил тоюлени, барети, пехотинци и т.н. - бивши и безработни естествено. НЕоткриваем човек несъществува на тази земя, ако хаква от Луната може и да не го намерят, всичко друго си е дърпане на конци. - Иначе да не ме нападнете, подрепям идеята и се надявам все повече смели идеалисти да се появят и да хакват и нанасят щети за милиони, и се надявам по - горе споменатите хора специалисти по откриване и заличаване на някой от лицето на земята да почнат постепенно да отказват да тръгват срещу идеалистите, защото си е предварително загубена война :(

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Самият факт, че операцията е на анонимни, говори за свободата в България. ... Говори се за "случката от Орлов мост", а някой спомня ли си първата такава?! Аз да, защото на 11.05.1990 г. бях там и мекеретата като Желью Желев и Доган, както и разни плюнки от СДС, на които вече им забравих имената, разтуриха барикадата под предлог, че било недемократично. Аман от ДЕМОКРАЦИЯ !!!

• Автор

icekiller не е точно така както си мислиш.Най-често могат да те разберат кой си чрез IP-адреса. Има си VPN софтуери , който си имат сървъри. Чрез софтуера се прикачваш към някой сървърите и атаката се извършва от там. Също така си има и Антени , който хващат на доста голямо разстояние.Това е за DdoS атака.

Начините не са ни интересни. Едва ли някой колега би се наел да осъществява такива действия и най-малкото, ако реши да го прави, няма да дава гласност, че е от хората с подобни възможности и нагласи.

• Автор

това прозвоча все едно аз съм осъществявал DdoS атаки..Просто знам как става и как да се пазя, това не значи че съм DdoS-ер. Просто го обясних малко по-подробно за да ме разбере..

Редактирано от RadoD1mov (преглед на промените)

Знам в най -честият случай как го правят и го правят също така от "зомбирани" компютри, но да не разсъждаваме върху това как става, просто ти обясних, че ако има интерес даден човек да върши нещо ще му бъда позволено, а той ако иска да си мисли, че е неоткриваем ;) Относно колегата pataran - напълно подкрепям, че демокрацията си е просто друг вид диктатура :) Няма управление, което да не е диктатура - за съжаление. То иначе нямаше да е управление е пълен хаос... Въпроса е кое е най - малкото ЗЛО. Идват избори нека помислим много по този въпрос, защото няма такъв който да не взема и за себе си, въпроса е кое е най - малкото зло! Относно "Анонимните" от доста време нищо съществено от тяхна страна не се вижда, или повечето са изчезнали/покрили или са ги вербували :(

Въпроса е кое е най - малкото ЗЛО. Идват избори нека помислим много по този въпрос, защото няма такъв който да не взема и за себе си, въпроса е кое е най - малкото зло!

Ти защо мислиш, че изборите са честни ли?! Никога не са били!!! Още "първите демократични" на 10 юни бяха манипулирани и тогава спечелиха БСП с Луканов. Венцислав Стефанов и Александър Йорданов бяха по обяд на 11.05.1990 г. на стълбите на парламента, срещу коня и тръбяха, че ще оспорват фалшификациите и т.н. Оспорваха ама друг път... Така че всички живеем в един сценарий и няма лошо и по-лошо. Една България има за управляващи и депутати, друга България за обикновения човек. Проблема е, че с всеки нов избор, все повече се връщат нещата от преди 1989 г. Не бих се учудил ако площадката в Белене, щом не става за атомна централа, пак да стане лагер...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Постоянно се водят протести , свалят се сайтове и какво ли още не.... и никаква промяна. Гърците за най-малкото нещо са готови да сменат правителството.Ако са на наше място не знам какво щяха да правят. http://prikachi.com/images.php?images/25/5396025Y.png

това прозвоча все едно аз съм осъществявал DdoS атаки..Просто знам как става и как да се пазя, това не значи че съм DdoS-ер. Просто го обясних малко по-подробно за да ме разбере..

Всъщност нито си го обяснил правилно, нито си съвсем наясно как става. Реагирането срещу DDOS е много трудно по съществото на самата DDOS атака. Подобни атаки са успели да парализират не сайтове, не компютри, ами цели мрежи.

Ти защо мислиш, че изборите са честни ли?!

Не са, но тук става дума конкретно за свободата на словото и тем подобни неща.. Нека не политизираме темата.

Не са, но тук става дума конкретно за свободата на словото и тем подобни неща.. Нека не политизираме темата.

Потъпкването на свободата на словото си е политика. Монополизацията във всички направления си е нов вид одържавяване като хората се изтикват от едни сектори в други и постепенно на улицата....А държавата е оръдие в ръцете на групировките, които поставят едни и свалят други от власт.

Това с "най-малкото зло", е именно един от най-силните начини да се манипулира "свободният" вот.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.