Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прекъсващ интернет

Featured Replies

С каква антивирусна си, има ли защитна стена и ако да я спри и пробвай.

Профилактично пусни пълно сканиране с Malwarebytes Anti-Malware (обнови базата с данни) и каквото намери да го изтрие.

• Автор

С каква антивирусна си, има ли защитна стена и ако да я спри и пробвай.

Профилактично пусни пълно сканиране с Malwarebytes Anti-Malware (обнови базата с данни) и каквото намери да го изтрие.

С авира съм и във тази й версия няма активирана защитна стена. Проблема го имаше с Вистата и продължи с Уин 7 ,който беше на 2-3 дни. Сега Уина ми е на 4-5 месеца, няма никакви проблеми, не забива, процесора не се товари. Възможно ли е при преинсталиране на Уин , да се запази някой вирус, при положение, че диска беше форматиран.

Редактирано от crazyhakker (преглед на промените)

Възможно ли е при преинсталиране на Уин , да се запази някой вирус, при положение, че диска беше форматиран.

Не, но възможно да се е закачило нещо от нета през тези 4-5 месеца.

Също може да пуснеш и това:

Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode).

Затворете всички стартирани програми и браузъри

Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента.

Този път маркирайте Delete

Вашият компютър ще се рестартира автоматично. Текстовия файл ще се отвори след рестарта.

Моля, да публикувате съдържанието на този лог в отговора си

Можете да намерите лога,който автоматично се запомня тук C:AdwCleaner[s1].txt.

ПП:Може ли снимка от диспечера на задачите, когато забие нета!

Флашката е един вид антенка. Пробвал съм от лан кабел към рутер през wi-fi и пак прекъсва.

Не искаш или не можеш да отговориш на въпроса,ще го формулирам по достъпен начин!Флажката може да е външен мрежов адаптер.Т.е. тя открива всички мрежи и ти избираш мрежата,в която да се свържеш(по твои думи,като един вид антенка).Втория вариант тя да е на MaxTelecom т.е използва се за връзка само с тях,за мобилен интернет! И при двата случая проблема е в нея,не е драйвър,защото въобще няма да има интернет,в този случай.
  • Автор

Не искаш или не можеш да отговориш на въпроса,ще го формулирам по достъпен начин!Флажката може да е външен мрежов адаптер.Т.е. тя открива всички мрежи и ти избираш мрежата,в която да се свържеш(по твои думи,като един вид антенка).Втория вариант тя да е на MaxTelecom т.е използва се за връзка само с тях,за мобилен интернет! И при двата случая проблема е в нея,не е драйвър,защото въобще няма да има интернет,в този случай.

Извинявай, че се забавих, но не успях да ти кача снимка на процесите. По принцип флашката е на макс телеком, преди 2-3 месеца я подмениха с нова заради това прекъсване на нета, но проблема остана. Не знам проблема къде може да бъде, както казах 1 год. съм я ползвал без никакви проблеми, просто не знам, това прекъсване започна така от нищото.

Не, но възможно да се е закачило нещо от нета през тези 4-5 месеца.

Също може да пуснеш и това:

ПП:Може ли снимка от диспечера на задачите, когато забие нета!

Извинявай, че се забавих, но не успях да ти кача снимка на процесите. По принцип флашката е на макс телеком, преди 2-3 месеца я подмениха с нова заради това прекъсване на нета, но проблема остана. Не знам проблема къде може да бъде, както казах 1 год. съм я ползвал без никакви проблеми, просто не знам, това прекъсване започна така от нищото.

По принцип флашката е на макс телеком, преди 2-3 месеца я подмениха с нова заради това прекъсване на нета, но проблема остана. Не знам проблема къде може да бъде, както казах 1 год. съм я ползвал без никакви проблеми, просто не знам, това прекъсване започна така от нищото.

Най после се разбра,че използваш мобилен интернет.Той е с много малка скорост и това е причината.Направи теста http://www.speedtest.net/ и напиши тук трите резултата,от него.Съвременните програми,започнаха да консумират значително повече от наличната скорост на интернета.А най големият консуматор е Уторент,който слага ръка на може би 80% от наличната скорост!Според мен това е причината.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.