Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането в yahoo mail

Featured Replies

Имам някакъв много странен проблем. Не мога да си вляза в пошата в yahoo. Иска ми телефон да са ми пратели sms с някъв код за потвърждение!!! Не искам да си давам телефона на някви дето не ги знам изобщо какви са. Може ли да се прескочи тази операция и да си вляза в пощата нормално?

• Автор

Внимавай много защото това може да е вирус. Посети темата: http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/

С линукс съм, няма как да ми е полезна тази тема

С линукс съм, няма как да ми е полезна тази тема

А спомняш ли си дали си стартирал нещо, че за да ти поиска такава информация.

• Автор

Казва, че поради висока активност регистрирана от акаунта ми, трябвал код за потвърждене. Бях логнат в един от браузърите и си смених паролата и влязох без проблем. Открих и вероятната причина за тази простотия. Явно чрез някакъв СПАМ ми е активирана опцията за автоматичен отговор с няква рекламна простотия и връща мейл на всеки който ми изпрати такъв. Премахнах текста и деактивирах опцията за автоматичен отговор и се надявам да няма повече такива проблеми. Но знае ли се...а я имах за надежна пощата в yahoo...

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Казва, че поради висока активност регистрирана от акаунта ми, трябвал код за потвърждене.

Бях логнат в един от браузърите и си смених паролата и влязох без проблем. Открих и вероятната причина за тази простотия.

Явно чрез някакъв СПАМ ми е активирана опцията за автоматичен отговор с няква рекламна простотия и връща мейл на всеки който ми изпрати такъв. Премахнах текста и деактивирах опцията за автоматичен отговор и се надявам да няма повече такива проблеми.

Но знае ли се...а я имах за надежна пощата в yahoo...

Ivo!

Така е. Не се притеснявай много. Не само при yahoo го има.Даже и на mail.ru е така. Аз примерно често си сменям паролата през телефона.До сега нито един път не съм имал проблем с yaho. Имам акаунт и месенжер от 2003 или 2004 година.

• Автор

Ivo!

Така е. Не се притеснявай много. Не само при yahoo го има.Даже и на mail.ru е така. Аз примерно често си сменям паролата през телефона.До сега нито един път не съм имал проблем с yaho. Имам акаунт и месенжер от 2003 или 2004 година.

И аз имам акаунт в yahoo от доста време, заради сигурността. Но как е станало това идея си нямам. Да ми създаде автоматичен отговор с рекламно съобщение.

Оправих го вече и ще го следя редовно. По принцип почти нямам СПАМ в пошата.

• 3 седмици по-късно...

Yahoo са сигурни и почти няма спам наистина , но пък доста изостават като функционалност. Като цяло не съ голям фен на уеб имейлите и не ти ги препоръчвам!

• 3 месеца по-късно...

Много ви моля, помогнете ми!

Пети ден не успявам да  вляза в yahoo mail!Доволна съм от е-пощата в яху и я използвам всеки ден.Важна кореспонденция и електронни адреси се съхраняват в нея.Адресът е yahoo.com.Казва ми: ‘You are logging in from a device we don't recognize. Learn whyFor your account safety, please answer your security question below.’ Не отговарям правилно на въпроса-доста проби, а алтернативният ел.адрес не съм отваряла от 10-тина години и не зная активен ли е.

Какво съм опитала досега: Абсолютно вярно е потребителското име и парола.От още два компютъра /независими един от друг/ също не може да се влезе.Рестартиране на рутера /Виваком/ и компютъра.Обновяване на предпочитания браузър.Проба с Mozilla firefox и IE.Изчистване на кеш-история, бисквитки…рестартиране на браузъра многократно.Четене на help, troubleshoot и проби.Нещо ми убягва.

Моля ви-помогнете /във вас ми е надеждата/!!!!!!

Много ви моля, помогнете ми!

Пети ден не успявам да  вляза в yahoo mail!Доволна съм от е-пощата в яху и я използвам всеки ден.Важна кореспонденция и електронни адреси се съхраняват в нея.Адресът е yahoo.com.Казва ми: ‘You are logging in from a device we don't recognize. Learn whyFor your account safety, please answer your security question below.’ Не отговарям правилно на въпроса-доста проби, а алтернативният ел.адрес не съм отваряла от 10-тина години и не зная активен ли е.

Какво съм опитала досега: Абсолютно вярно е потребителското име и парола.От още два компютъра /независими един от друг/ също не може да се влезе.Рестартиране на рутера /Виваком/ и компютъра.Обновяване на предпочитания браузър.Проба с Mozilla firefox и IE.Изчистване на кеш-история, бисквитки…рестартиране на браузъра многократно.Четене на help, troubleshoot и проби.Нещо ми убягва.

Моля ви-помогнете /във вас ми е надеждата/!!!!!!

Помислете си какво се е случило/.сте правила преди 5 дни

Помислете си какво се е случило/.сте правила преди 5 дни

Благодаря за отговора.Не съм направила и инсталирала нищо.с Windows XP Professional съм /прочетох статията/ - стартирах антивирусна програма-нищо.

Благодаря за отговора.Не съм направила и инсталирала нищо.с Windows XP Professional съм /прочетох статията/ - стартирах антивирусна програма-нищо.

Пробвайте с Хром за всеки случай. И проверете какво връща:

nslookup mail.yahoo.com 

Не мога да пусна System Restore-функцията не е активна-не мога да направя корекция и да я стартирам???

Не мога да пусна System Restore-функцията не е активна-не мога да направя корекция и да я стартирам???

Дали не е свързано с cookies and the cache?????

И на мен ми го изписа това, за което Иво е писал преди няколко дни. 

А да не говорим, че не знам какво съм кликала и дали изобщо съм кликала, но пощата ми в йахуу периодично започна да изпраща спам на всичките ми контакти там. Премахнах всички контакти, изтрих ги, изтрих всички писма, но това не спря..останаха 4-ма, на които всеки месец праща спам. Изобщо вдигнах ръце и помолих въпросните получатели просто да ме блокират.

Спрях да ползвам пощата на йахуу.

Проблемът с  yahoo mail все още съществува.Как да активирам и пусна System Restore-неактивно е???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.