Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

приложение за решаване на математически задачи

Featured Replies

Какво приложение за решаване на математически задачи ще ми предложете ?

ето :clown:

И к'ви са тези задачи? 'щото в зависимост от тях, може да се окаже, че и това е добра програма.

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

И к'ви са тези задачи? 'щото в зависимост от тях, може да се окаже, че и това е добра програма.

Хоу, хоу, хоу... Може на човека да не му се удава решаването на интеграли например? Или на всички хора еднакво трябва да им се удава математиката? То ако беше така хората нямаше да ползват суперкомпютри, за да решават сложни поредици от задачи, като изчисляване на траектории и координати, ами щяха да си ги циклят на листче хартия с моливче.. Нищо, че щяха да ги правят над 1,000,000 пъти по-бавно.

Какво приложение за решаване на математически задачи ще ми предложете ?

Microsoft Power Toy Calculator - от Майкрософт, чертае графики на функции и т.н, сложничко за работа, но де факто най-простото.

MatLab - доста по-сериозен софтуер за определени нужни...

Ето едно онйлан приложение Решаване на задачи

И между другото - Волфрам Алфа го може решаването на задачки. Но някои неща как да се изразят и напишат може да си е направо мистерия.

И много други знайни и незнайни.. Можеш да поровиш из интернет...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хъхъ. :D

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

Хоу, хоу, хоу... Може на човека да не му се удава решаването на интеграли например? Или на всички хора еднакво трябва да им се удава математиката? То ако беше така хората нямаше да ползват суперкомпютри, за да решават сложни поредици от задачи, като изчисляване на траектории и координати, ами щяха да си ги циклят на листче хартия с моливче.. Нищо, че щяха да ги правят над 1,000,000 пъти по-бавно.

Простото ми изискване е авторът да даде по-подробно обяснение за „математически задачи“. Но не и да е гений по математика.

Защото, и „1+2“ е математическа задача, и „5x - 10 = 0“ е математическа задача, и „x4- 3x2+ 8 = 0 e“ е математическа задача... да продължавам ли? Калкулаторчето може да реши 1+2, ама при дадено биквадратно уравнение, или пък разните интеграли, дали ще може да ги реши?

Иначе любимци са matlab и mathematica, но те са доста сложни за използване. Wolfram също е добро!

Wolfram също е добро!

На Волфрама честно казано обаче леко му куца документирането на някои от възможностите... А и проблема му е, че за без пари има определено време за калкулация/не особено голямо/, та това си е ограничение...Но все пак върши работа...

Ама т'ва било в Андроид раздела

Въййй! :D
  • Автор

Въййй! :D

wolfram alpha е доста добро ама трябва да знаеш как да вкараш нещата,а пък ти дава само крайния отговор

Microsoft Power Toy Calculator - от Майкрософт, чертае графики на функции и т.н, сложничко за работа, но де факто най-простото.

MatLab - доста по-сериозен софтуер за определени нужни...

Ето едно онйлан приложение Решаване на задачи

това е хубаво хареса ми от wolfram e по гот

предимно за сложните задачи вектори, системи ми трябва

Редактирано от looper (преглед на промените)

UMS 5.0 BG version by iZoSa Final 2.0 - това е добро. Потърси го. Мога да ти го пратя по скайп, но ми пиши на лични. Algebrator Geonext - мисля, че беше за геометрията. Тезе са за Уиндоус. Не знам дали ги има за Андроид.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.