Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на TV. LG 42LM671S или SAMSUNG UE-40ES6710

Featured Replies

Здравейте.В една от големите вериги за техника гледам, че има промоции на LED телевизори и се чудя какво да си взема.Спрял съм се на тези 2 модела: SAMSUNG UE-40ES6710 и LG 42LM671S.За мен поне на пръв поглед по-удачния избор е LG-то, защото е с мааалко по-голям екран, с 5 години гаранция(поне аз така го разбирам) и бонус soundbar.Техническите характеристики на двата телевизора не ми говорят много, така, че ще се радвам да чуя компетентни мнения.

И на двата модела виждам гаранция 24 месеца = 2 години. Кой ти каза, че гаранцията е 5 години. И ако случайно е толкоз виж какво поддържа ( в повечето случаи това е рекламна заблуда). Дават ти 5 години гаранция, която не поддържа доста от нещата.

Вземай LG-то! От няколко седмици съм с него и мога да кажа, че телевизорът е страхотен! Саундбара е с оптичен кабел, дистанционно и вади много добър звук. USB плеъра му е много добър, поддържа не малко формати и субтитрите са с перфектен за четене шрифт.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

• Автор

И на двата модела виждам гаранция 24 месеца = 2 години. Кой ти каза, че гаранцията е 5 години. И ако случайно е толкоз виж какво поддържа ( в повечето случаи това е рекламна заблуда). Дават ти 5 години гаранция, която не поддържа доста от нещата.

В брошурата пише така:

"В периода от 1 октомври до 31 декември 2012 г. всички телевизори със CINEMA SCREEN ДИЗАЙН* получават 5 години грижа за клиента.

* за модели LM640 и по-висок клас."

За това си помислих, че е с 5 години гаранция LG-то.

В брошурата пише така:

"В периода от 1 октомври до 31 декември 2012 г. всички телевизори със CINEMA SCREEN ДИЗАЙН* получават 5 години грижа за клиента.

* за модели LM640 и по-висок клас."

За това си помислих, че е с 5 години гаранция LG-то.

Просто трябва да се поинтересуваш какво ще поддържа гаранцията ако е 5 години. Понякога има и така наречената частична гаранция.

• Автор

Просто трябва да се поинтересуваш какво ще поддържа гаранцията ако е 5 години. Понякога има и така наречената частична гаранция.

ОК.Благодаря за съвета.

За мен изборът в конкретният случай е еднозначен и е в полза на LG-то:

- с пожелание да не се стига до използването ѝ, гаранцията от 5 г (пък макар и с възможност да не е пълна) съвсем не е за пренебрегване

- 2" по-голям екран - кой ти ги дава...

- по собствените ми наблюдения, продължителни и задълбочени, картината и звукът са на значително по-добро ниво

- не съм сигурен за конкретния модел на Samsung, но той на-вероятно е с активно 3D, а в това отношение аз бих предпочел пасивното на LG-то, пък колкото и това в момента да не е от особено значение - телевизор не се купува всяка година, нито през година или две (всеки си знае джоба и приоритетите, разбира се).

Вероятно ще има застъпници и за Samsung-a, но всеки си има мнение. Затова мятай една по-голямшка флашка с качествено видео и сравнявай на място.

И колебаейки се между двата, направи си една проба и с http://technomarket.bg/products/09124711/philips-40pfl5527k-12 (вариант матрица на Sharp)...

Не можеш да сравняваш Samsung с LG. Не се ли чудиш защо има толкова бонуси при офертата на LG? Не случайно Samsung стигнаха където са за отрицателно време….

• Автор

Не можеш да сравняваш Samsung с LG. Не се ли чудиш защо има толкова бонуси при офертата на LG? Не случайно Samsung стигнаха където са за отрицателно време….

Ако може да разясниш изказването си?Ако бях експерт по 3D телевизори нямаше да търся съвети тук!!Какво значи:

Не можеш да сравняваш Samsung с LG.

Не случайно Samsung стигнаха където са за отрицателно време….

Благодаря предварително.

Мога да ти кажа, че телевизорите LG в еднакъв ценови диапазон, мачкат тези на Samsung!

...Не се ли чудиш защо има толкова бонуси при офертата на LG?...

Обикновено бонусите нямат нищо общо с качеството на продуктите, защото са в резултат на фирмена политика, било то на продавач, производител или и на двамата.

Гледам сега на лавицата книгата "Богат, беден" на Ъруин Шоу - купувана е в едно друго време, когато хубавите книги бяха лукс. Чаках няколко часа, за да си я купя. Дадоха ми я в комплект с още 6-7 книги без особено значение (от типа "съвременна проза от млади молдовски автори" и подобни), опакован с оранжева панделка. По твоята логика излиза, че баластът намалява качеството на романа, така ли следва да разбирам коментара ти?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.