Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп до 650лв.

Featured Replies

Здравейте на всички! За предстоящите празници аз и баща ми мислим да купим на брат ми лаптоп. Искам да е до 650лв. може и малко повече, на изплащане! Желателно е да е двуядрен. Ще се изполва предимно за работа в интернет, за игри от рода на - minecraft, wow, и евентуално за някоя по нова игра без големи изисквания. Нямам мнения за марки и като цяло не съм добре запознат с лаптопите. Може ли да ми предложите някоя машинка на тези пари, която да върши работа? Предварително благодаря!

Стесни малко. Предпочитания за размер на екран? Гланцов или матов? Оптично устройство желае ли се?

• Автор

Екран около 15 инча......... приемам всякъкви предложения и мнения. Искам да взема най-доброто за тези пари.

Този или този.

ПП: Втория е с по-малко RAM, а първия е с по-малък HDD.

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

Искам да е до 650лв

Зза игри от рода на - minecraft, wow, и евентуално за някоя по нова игра без големи изисквания

HP 630 - побързай, докато не са свършили, защото офертата е много добра.

Този или този.

ПП: Втория е с по-малко RAM, а първия е с по-малък HDD.

Определено първия....Не че не съм фен на марката,но...

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

• Автор

давай те още и си казвайте ако може мненията за опредена марка лаптопи.... защо например единия е по добър от другия и защо?!

давай те още и си казвайте ако може мненията за опредена марка лаптопи.... защо например единия е по добър от другия и защо?!

Погледнете предложението на Людмил. За 650 лева, какво по добро от това. А ако ви интересуват по големи подробности, можете спокойно да ги прочетете в интернет. Аз направих така и ми отне...10 минути.

В тоя ценови клас всичко е посредствено, така че вземай модел с най-хубав хардуер, а такъв е HP-то, което предложих по-горе. Процесора е Core i3-2350 с видео HD Graphics 3000, която е единствената видеокарта в тоя клас способна да подкара minecraft и wow с що годе нормален за игра фреймрейт, макар и на ниски детайли. Тия изпълнения със Celeron-и 8xx са много по-слаби.

Победител е HP 630. Няма какво да му мислиш. Аз доста се изненадах, че този хардуер се предлага за тази цена. Вземай!

• Автор

Доста се разрових в нета и прочетох, някой неща, който честно казано ме тревожат! Четем коментари, който казват, че подобен лаптоп, който ми препоръчахте не става за игри и като цяло лаптопите не става за игри, което ми е пределно ясно. Тревожи ме това, че брат ми основно ще използва машинката за игри... Това ме кара да гледам за някоя конзола, именно това е Xbox360....

• Автор

Размислих! Ако ще скачам, то по добре да бъде в дълбокото! Насочвам се към лаптоп на изплащане, която цената да варира над 1000 лв. до 1300-иии маалко повече. Желателно е да бъде четириядрен процесор на Интел (i5,i7), и видеото е желателно да бъде на nvidia. Приемам всякакви предложения и съвети! Благодаря предварително!

Размислих! Ако ще скачам, то по добре да бъде в дълбокото! Насочвам се към лаптоп на изплащане, която цената да варира над 1000 лв. до 1300-иии маалко повече. Желателно е да бъде четириядрен процесор на Интел (i5,i7), и видеото е желателно да бъде на nvidia.

Приемам всякакви предложения и съвети! Благодаря предварително!

За тия пари тукашните спецове знаеш ли каква настолна машина ще ти спретнат-лапнитопския й еквивалент ряпа да яде.Това е моя съвет......

Размислих! Ако ще скачам, то по добре да бъде в дълбокото! Насочвам се към лаптоп на изплащане, която цената да варира над 1000 лв. до 1300-иии маалко повече. Желателно е да бъде четириядрен процесор на Интел (i5,i7), и видеото е желателно да бъде на nvidia.

Приемам всякакви предложения и съвети! Благодаря предварително!

айде сега четириядрен за игри... тцтцтц... че и само за 1300 лв... Като си чел че лаптопите не стават за игри къде се хвърли не мога да разбера...

Има определени модели които стават, но цените са им доста солени.

за 1300лв. можеш да вземеш някой най-много с i5, с горе долу свястна видеокарта, но не очаквай чудеса...

бих препоръчал някой от тези:

http://ardes.bg/comp...ort=&direction=

http://ardes.bg/lapt...64G52MNKK-40545

с препоръка към леновото

Редактирано от ScD (преглед на промените)

• Автор

Мисля, че неме разбрахте! Аз разполагам с настолен компютър, който е на много добро ниво. По добре ли е да взема някой за 700-800 лв, който ще се съсипе след продължителна игра? Скоро ще отида да следвам и ще ми трябва прилична машинка, която да ми върши работа. Аз ако искам да си взема още един настолен PC щях ли да пускам тема? От мен се иска да намеря читам лаптоп на тези пари, който посочих (1000-1400лв.)

5110 не е от най-добрите модели на Дел. Освен това от Технополис не бих си купил дори мишка...

Редактирано от ScD (преглед на промените)

• Автор

Добре... защо не е толкова добър? Точно това искам да знам! Не искам да взема нещо, което след няколко месеца ще си напише смъртния акт... Като гледам параметрите са добри.... за още 60-70 лв. се намира с по 6-8 ГБ РАМ

Може да дава дефекти,да прегрява и много други неща.И тези 6-8GB RAM просто не виждам как ще ги използваш на този лаптоп.Малко вероятно е да подкараш нещо което изисква толкова рам.

Екран около 15 инча......... приемам всякъкви предложения и мнения. Искам да взема най-доброто за тези пари.

за тия пари AMD APU е2-1800 със видео ati HD7340...

http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=46756 цената е без ддс и май идва малко над 650лв...

има евтини hp-та (тая марка обаче не прави нищо друго освен боклуци)

но HP655 (но моделът с AMD е2-1800 със видео ati HD7340) няма конкуренция за цената си и върви с чанта...

интел базираните с процесори под 2 ghz не стават за нищо, а са с най малко 100лв нагоре...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Пак се впускаш в някакви теории. С тоя умрял процесор и тая HD7340 с 80 шейдъра е много по-зле от i3+HD3000

Публикувано изображение

и така да е... намери лаптоп с интел с hd3000 за 650лв... ще е с някой келешрон на 1,6ghz дето за нищо става и що точно старкрафт 2 си дал за пример - щото там важен е процесора, не видеото?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Чукча писател:

HP 630 - побързай, докато не са свършили, защото офертата е много добра.

• Автор

Насочил съм се главо процесора да бъде Интел , а видеото NVIDIA! Да се уточним... лаптопа ще се използва главно за игри, който не са от чак толкова ново поколение, за интернет и музика. Четох, че за 700-800 лв. лаптоп за тези игри, който искам просто ще грее много и няма да върши работа. Насочват ме за машина от 1200-1400 лв. Друго, което четем, е че лаптопите Делл не греели чак толкова много. Знам, че за тези пари мога да си взема много добър настолен компютър, но на мен просто няма да ми трябва. Разполагам с такъв, но рано или късно стиганх и до лаптоп, с които не съм чак толкова добре запознат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.