Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се справя със заразите

Featured Replies

Имам 33 прониквания в пц-то си как да се справя

Редактирано от prazen_hladilnik (преглед на промените)

Имам 33 прониквания в пц-то си как да се справя

Колегите да ме извинят, че се мешам в техният раздел...

Към автора: казах ти да прочетеш Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? и да изпълниш всички стъпки в темата...

Поздрави!

п.с. И тези "прониквания" в заглавието, съжалявам, ама вече се създадоха доста асоциации с твоите теми и ще ти редактирам заглавието...

• Автор

Колегите да ме извинят, че се мешам в техният раздел...

Към автора: казах ти да прочетеш Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? и да изпълниш всички стъпки в темата...

Поздрави!

п.с. И тези "прониквания" в заглавието, съжалявам, ама вече се създадоха доста асоциации с твоите теми и ще ти редактирам заглавието...

Добре но не става ли да изтрия 2те папки който ми правят пробчем

Добре но не става ли да изтрия 2те папки който ми правят пробчем

Нямам право да пиша в този раздел. Това е само за "лечители", след сканиране на компютъра ти ще видят какво точно си хванал, какво и до къде е заразено и ще ти помогнат с конкретен скрипт за точно твоята система! Така че- не, не става "само да изтрия папките"...

Следвай инструкциите им!

Поздрави!

• Автор

Нямам право да пиша в този раздел. Това е само за "лечители", след сканиране на компютъра ти ще видят какво точно си хванал, какво и до къде е заразено и ще ти помогнат с конкретен скрипт за точно твоята система! Така че- не, не става "само да изтрия папките"...

Следвай инструкциите им!

Поздрави!

Добре благодаря за вниманието но трия папките то тука само теми пускам нищо друго писах там дето каза и файда нищо

Добре благодаря за вниманието но трия папките то тука само теми пускам нищо друго писах там дето каза и файда нищо

Вече ставаш нахално нагъл! :mad:

Съжалявам. Никой не е длъжен да стои 24/7 във форума, имаме си личен живот. Щом някой колега е свободен - ще поеме случея ти!

А доктор по телефон не преглежда!

Поздрави!

Колегите в форума на никой не са задължени :D Ще ти помогнат само ако те искат, но не и на сила :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Колегите в форума на никой не са задължени :D Ще ти помогнат само ако те искат, но не и на сила :D

Айде да не СПАМ-им повече!

В този раздел право да пишат имат само колегите от HJT отдела!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.