Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бой в училище - какво да правя ?

Featured Replies

Момичетата между 12 и 16 години са си пълни к*р*е*a (не всички разбира се),но от нашия клас поне всички са такива,и на мен ми се иска да им ударя по един шамар на всички,но не мога,но редовно си ги псувам и те ми го връщат тройно,всяко междучасие ходят вън,пушат,правят се на важни и недосегаеми,никой нищо не може да им каже,натискат се с 25 годишни момчета,така че да не ти пука за тая !!!

• Отговори 64
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как може ??????????????.МОМИЧЕ НЕ СЕ УДРЯ .Не го ли разбираш това ? нищо ,че те е дразнила никога момиче не се удря.

Момичетата между 12 и 16 години са си пълни к*р*е*a (не всички разбира се),но от нашия клас поне всички са такива,и на мен ми се иска да им ударя по един шамар на всички,но не мога,но редовно си ги псувам и те ми го връщат тройно,всяко междучасие ходят вън,пушат,правят се на важни и недосегаеми,никой нищо не може да им каже,натискат се с 25 годишни момчета,така че да не ти пука за тая !!!

Направи си сметка колко са изпаднали тези 25 годишни мъже да се натискат с 12-16 годишни момиченца :D ,но като не им връзват другите(Жените на тяхната възраст) се задоволяват с малките момиченца.Но това е ,такъв е живота,към някои справедлив,към други не толкова.

Искам да кажа на автора на темата да не се занимава с глупости и да не обръща внимание на такива "селски" пръчки.Гледай си живота и се забавлявай с приятелите си.Избягвай хора които са мозъчно осакатени и най-важното,подбирай си приятелите.Не ти трябват много приятели,а такива които са истински!

Всеки човек допуска грешки!Важното е да си взимаме поука от тях и да не ги повтаряме!Надявам се,че няма да сгрешиш повторно и да удариш момиче,колкото и да те ядосва.Лесно е да се сбиеш с някой,но така не се решават проблеми,не може да се биеш всеки път когато някой ти каже нещо на въпреки.

Редактирано от XperiaNeo (преглед на промените)

Направи си сметка колко са изпаднали тези 25 годишни мъже да се натискат с 12-16 годишни момиченца :D ,но като не им връзват другите(Жените на тяхната възраст) се задоволяват с малките момиченца.Но това е ,такъв е живота,към някои справедлив,към други не толкова.

Искам да кажа на автора на темата да не се занимава с глупости и да не обръща внимание на такива "селски" пръчки.Гледай си живота и се забавлявай с приятелите си.Избягвай хора които са мозъчно осакатени и най-важното,подбирай си приятелите.Не ти трябват много приятели,а такива които са истински!

Съгласен съм .Това за приятелите които каза е съвсем вярно .
  • Автор

момчета прави сте , работата е там че някои на спират с един бой. Тоест може пак да ме набият без да има причина за това. Помня как един познат се закачаше с едно момиче и две седмици след това приятеля й го спука от бой. И другото което е че аз и тая сме осми клас а приятеля й е 10-11

момчета прави сте , работата е там че някои на спират с един бой. Тоест може пак да ме набият без да има причина за това. Помня как един познат се закачаше с едно момиче и две седмици след това приятеля й го спука от бой. И другото което е че аз и тая сме осми клас а приятеля й е 10-11

Ти приятели нямаш ли си бе?Ако не дай си боже ти посегне пак без да имаш вина може направо да го .....(да му стимулирате простатата).
  • Автор

приятели имам и мога да викна 20 човека които са завършили преди 3 години , но не мисля че това е правилния начин

Най-големите ми победи са били когато съм успявал да превърна противника си в приятел ! Не са много .... Първото условие за успех е да се уважава правото на противника. Старая се да се поставя на неговото място и да го разбера. След това търся общо , удовлетворително и за двамата ни решение. Към всичко това се опитвам да подхождам добронамерено и от към веселата страна. Уверявам Ви лесно е да се каже , но никак не е лесно да се прави даже и от възрастен с богат житейски опит ! Често е нужна и голяма доза изобретателност . Но пък удоволствието от успеха е несравнимо.... ! ....Проявата на насилие е първият признак за безсилие - неспособност за решаването на конфликти... Да ударя пък момиче , е под личното ми достойнство и въобще не подлежи на обсъждане....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• Автор

Най-големите ми победи са били когато съм успявал да превърна противника си в приятел ! Не са много ....

Първото условие за успех е да се уважава правото на противника.

Старая се да се поставя на неговото място и да го разбера.

След това търся общо , удовлетворително и за двамата ни решение.

Към всичко това се опитвам да подхождам добронамерено и от към веселата страна.

Уверявам Ви лесно е да се каже , но никак не е лесно да се прави даже и от възрастен с богат житейски опит ! Често е нужна и голяма доза изобретателност . Но пък удоволствието от успеха е несравнимо.... !

....Проявата на насилие е първият признак за безсилие - неспособност за решаването на конфликти...

Да ударя пък момиче , е под личното ми достойнство и въобще не подлежи на обсъждане....

както сам каза , никак не е лесно! А този нито ме пита , нито нищо, Направо започна да ме удря а оная стоеше отстрани и се хилеше

Редактирано от MitkoSS (преглед на промените)

както сам каза , никак не е лесно! А този нито ме пита , нито нищо, Направо започна да ме удря а оная стоеше отстрани и се хилеше

Ако се беше поставил с уважение на нейната позиция в началото лесно би могло да се предвиди , че момичето ще потърси някаква защита срещу приложената й агресия....съжалявам че трябва да подсказвам.....

• Автор

аз си седя кротко и си говоря с приятели оная идва и започва да се дразни

Редактирано от MitkoSS (преглед на промените)

аз си седя кротко и си говоря с приятели оная идва и започва да се дразни

Ами давай по горе предложения план :

Ако някой ти е седнал на мястото , часът започва след 5 минути (примерно) , а искаш да се подготвиш с неща за него (да кажем 3 минути медитация :) ) , ти не би ли се подразнил ? Аз , да !......

Можеш ли да продължиш нататък сам да мислиш....?

• Автор

на тая ни й пука за оценки!!! пуши и почти винаги закъснява за час

Това, че пуши и закъснява не означава, че оценките не я интересуват. А подготовката за контролно може да включва и друго освен медитация. Да скрие някой друг пищов. Не е трябвало да я удряш. Може да и се извиниш, но това може да има и негативен ефект защото го правиш след като са те ступали.

Никакво извинение. Пълни боклуци за момчетата и момичетата, които тръгват да търсят помощ от по-големи за да си решат проблемите. Ако момичето искаше да се оплаче на някой си има чай на класа или може да каже на класния ви ръководител, че си я ударил, не да вика по-големия си уж приятел.... Сигурен съм, че има най-малко трима още "приятели". Снимай я да се натиска с някой друг и после покажи снимката на ония дето те е ударил, да видиш как набързо ще удари нея.

Никакво извинение. Пълни боклуци за момчетата и момичетата, които тръгват да търсят помощ от по-големи за да си решат проблемите. Ако момичето искаше да се оплаче на някой си има чай на класа или може да каже на класния ви ръководител, че си я ударил, не да вика по-големия си уж приятел....

Сигурен съм, че има най-малко трима още "приятели". Снимай я да се натиска с някой друг и после покажи снимката на ония дето те е ударил, да видиш как набързо ще удари нея.

Повечето (и Вие също) , поставени в същата ситуация биха постъпили по същия начин , независимо дали това Ви се харесва или не , и дали това е правилно от Ваша гледна точка или не ! Това са реалностите на живота! Защо е така - това вече е друга и по- сложна тема на разговор !

Момчета и момичета ! Вие категорично отказвате да изпълните първото правило за успешно решаване на конфликти - да се поставите на мястото на другия , да мислите и действате от негова гледна точка ! Това предварително обрича на неуспех всички Ваши следващи действия !Така са започвали и завършвали трагично , и за двете страни много безсмислени войни в историята на Земята....Кой е по-по-най може да се решава и по други по-конструктивни начини!

....Въобще мисленето си е трудна работа :) !

• Автор

няма да се извиня , това е ясно ! Но сега ченето ме боли като стисна зъби и като си отворя устата за да ям. Има и леко подуване. Слагам лед но то не спада и продължава да ме боли. Зъбите ми са на място и нищо им няма. Възможно ли е да ми има нещо на ченето?

няма да се извиня , това е ясно ! Но сега ченето ме боли като стисна зъби и като си отворя устата за да ям. Има и леко подуване. Слагам лед но то не спада и продължава да ме боли. Зъбите ми са на място и нищо им няма. Възможно ли е да ми има нещо на ченето?

Да има.Трябва да се извинивш момченце .НИКОГА НЕ СЕ УДРЯ МОМИЧЕ
  • Автор

Да има.Трябва да се извинивш момченце .НИКОГА НЕ СЕ УДРЯ МОМИЧЕ

пич , вече казах че нямам намерение да се извиня

1во. защото ме биха

2ро. тя не го заслужава

3то. може да НЕ го приеме и пак да ме бият

пич , вече казах че нямам намерение да се извиня

1во. защото ме биха

2ро. тя не го заслужава

3то. може да НЕ го приеме и пак да ме бият

Ще го приеме .Трябва да се извиниш.

Само аз ли от моето детство разбрах 2 неща: Бой и е*ане не се връщат! Някой като набие, ти после го убий от бой, но си оставаш НАБИТ, същото важи и за втората максима (която лично не съм тествал и тя по -скоро опира до взаимоотношенията между мъжа и жената дори на тези години ;)). Така просто забрави за случая, аз колко шамари съм ял, за какви глупостииии, като най - голямата е, един път (бях геймър каот малък) играех цс в сървър - масак, много ги биех и тогава нещата не бяха анонимни. Проверили ми ип-то, дойдоха в залата 2 коли с "мъже" средна възраст около 20, да ма бият мен и още един приятел ние на по 15-16 :D Е удариха ни по няколко пъти, но после не съм търсил отмъщение, въпреки, че заслужаваха да им изсипя на главата 20 "бичета", защото в случая поне докато си бях в моят град, познавах доста хора, които не трябва да се познават. Но както и да е, поуката е: Бой не се връща, което ще рече няма смисъл и да го мислиш даже. Имам и познат който го набиха 5 човека, след 1 седмица всичките си ги причака 1 по 1 и ги смля от бой, до ден днешен и петимата го уважават :D Но моят познат не се гордее с постъпката си вече като по - голям! Та финално: Били са те - какво толкова? Всеки е участвал в бой като тийн, те първа ще участваш ... колкото и да се пазиш все в 1-2-3-4-5... ще ти се случи, къде ти ще биеш, къде те теб - това е в реда на нещата за тази възраст. ;) Колегата духовно извисен, по - добре да не дава съвети, защото не знае на коя планета се намира :D Да медитирал, 12 год. момче или момиче ще да медитира - хахахах

Аз ако така бях удрял всички жени,с които съм бил-на сериозно или не(връзка или на обувките)....Жена не се бие кога да е и как да е.Не че не съм на възраст два пъти повече от автора,но искам да кажа,че жена или момиче не трябва да се удрят,освен ако живота ви не е поставен в опасност..... ;)

• Автор

ами аз си разбрах урока и сега искам утре като отида на дск всичко да остане в миналото! И ченето да спре да ме боли че не мога да ям като хората

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.