Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бой в училище - какво да правя ?

Featured Replies

Offtopic: Уникално гадна тема според мен и ще обясня защо: 1. Някакъв (мало*мник) се жалва ,че ударил момиче а после защо го били набили. 2.Втори (още по-голям дори от първия) се хвали ,че набил момиче все едно е станал световен шампион. 3.Някъкав (девственик) категоризира всичките момичета в класа си че са к*рви ,само защото никоя не иска да е с него. "Бий се с мъжете а със жените се обичай" Тия хлапета правят точно обратното и май затова толкова "нежни души"се намножиха.Няма да се учудя ,ако след няколко години момченцата почват да се жалват как съученичките им ги бият и те горканчовците са толкова нежни и нещастни. Edit: И забравих да добавя ,че не ми е гадно заради трите деца писали в темата те са просто продукт на своето време а заради тенденцията която виждам.

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

• Отговори 64
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

1. Стягаш се

2. Утре се извиняваш на момичето

3. Взимаш си поука

Така се прави .Честит имен ден Ники.

Не мога да разбера какви момчета сте какви джентълмени сте,като удряте момичета дори и да са ви дразнили много можете да ги сринете със земята само с думи или наааааааааааааааааааай-много един шамар.... Това за мен са страхливци с извинение,защото първо ударил момичето а се паникьосал от гаджето й ми мн ясно,че ще я защити и аз да съм на негово място и аз щях да те наритам какъв си ти,че да й посягаш?!!!! Даже леко си се разминал за подобно нещо може мн сериозно да пострадаш и ти ще си виновен!!!! Аз никога през живота си не съм удрял момиче така на бой е лекичко нали побутване закачки да то тва е нормално,но не съм удрял истински и се гордея с това!!!

Да не ти пука, пич! Заслужаваш си боя. Мен като са ме били все съм си вадил полезни изводи...така че...всяко зло за добро. Щом е някаква куха лейка и не искаш да й се извиняваш, дръж на своето и прави, каквото си си намислил. Но замисли се над това, че на твоето място можеше да е тя. Бий се с равни на теб или по-силни. Като си заритил момиче, сега ще си носиш последствията. Пича пак те е пожалил. Има такива дето за един крив поглед - разни сеУинджъри - щяха да те помелят. Та всяко зло за добро - опичай си акъла. Има си тактики как да счупиш сам и много по-силен от теб, но понеже виждам, че си агресивен тип, няма да ти ги споделя, че ще изпотрепеш цялото женско царство. НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ. И това, че си осми клас, не те извинява, че не го знаеш. Другият път си намери някой в твоята категория да млатиш. Можело е д отнесеш много повече от един тупаник. Това да ти е обеца на ухото! А това: "аз ще викна 20", оня ще викне 20, след туй още по 2ма-трима и накрая ще пострада някой дето си няма и най-малката идея чий ги дърви там. Не правете глупости, деца.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

• Автор

1. Стягаш се

2. Утре се извиняваш на момичето

3. Взимаш си поука

точно така ще направя и се надявам след това да нямаме повече пререкания

Честит имен ден !

Така ще направиш и ще кажеш ,че много съжаляваш и ,че си бил т-п за това което си го направил.

• Автор

ок! днес ще се извиня и ще ви кажа какво е станало

Така ще направиш и ще кажеш ,че много съжаляваш и ,че си бил т-п за това което си го направил.

чак пък толкова

..............................

жив ли си :D Митак

Редактирано от Efe (преглед на промените)

• Автор

чак пък толкова

..............................

жив ли си :D Митак

жив съм

извиних се и оная ми прие извинението

благодаря ви че се отзовахте на помощ

Не ги слушай тея дъртаци, те не разбират :D Майтап няма трябвало е да го набиеш, щом можеш ;/ Събери малко информация за тая утрепка разбери с кой излиза и дружи да знаеш дали ще ти викне хора. С писане по форумите нищо няма да стане нали знаеш :) Сплашил те е малко и ти си насрал. Като те беше пречакал трябваше да му кажеш 2,3 думи да го оплашиш малко и да действаш ! Аре успех и приятно чупене на зъби. xD

Редактирано от citynet (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Момче щом те е страх . Накарай майка си да те запише на някакво бойно изкуство .  ;)

• 4 години по-късно...

аз се казвам Йоан тренирам таеклондо повече от 5 години.... и си излилам от училище и двама ме нападат и фраснаха ме няколко пъти и като им отвърнах на единия му чупих ръката а на другият носът едвам  ни оттърваха щях да ги смажа честно ви казвам

на 2.2.2017 в 0:20, IoanTakeDowns написа:

аз се казвам Йоан тренирам таеклондо повече от 5 години.... и си излилам от училище и двама ме нападат и фраснаха ме няколко пъти и като им отвърнах на единия му чупих ръката а на другият носът едвам  ни оттърваха щях да ги смажа честно ви казвам

Браво!!! Да живее 51 Щат и закона на джунглата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.