Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поблем с отваряне на няколко страници едновременно в интернет,

Featured Replies

Здравейте,имам следния проблем плзвам Гугъл Хром от няколко дни когато искам да отворя няколко страници примерно Калдата и да си пусна музика от ю тюб музиката се накъсва и е много дразнещо :sobbing: клиповете почват да прекъсват,моля за помощ! Какъв може да е проблема! :speak: Преди го нямаше . Предварително благодаря на всички,които ще дадат съвет!!

Здравейте,имам следния проблем плзвам Гугъл Хром от няколко дни когато искам да отворя няколко страници примерно Калдата и да си пусна музика от ю тюб музиката се накъсва и е много дразнещо :sobbing: клиповете почват да прекъсват,моля за помощ! Какъв може да е проблема! :speak: Преди го нямаше . Предварително благодаря на всички,които ще дадат съвет!!

Понеже автора не е дал подробности за какъв компютър става на въпрос, само ще предположа:

Хрома се обновява. И след всяко обновяване, започва да иска все повече и повече ресурси. Възможно това да е проблема. Слаб комп.

За толкова информация ето какво може да е: - Проблем с интернета или слаб нет. - Слаб или прегряващ компютър. - Омазана система и програми. - Драйвъри. Поздрави и лек и успешен ден!

И ако може да пробва и с друг браузър, защото аз от 3 месеца се върнах отново на Mozilla. Chrome има някакъв проблем и иска доста повече ресурси. Чувам от колеги и доста плюсове за Опера, но засега не съм я тествал.

• Автор

Здравейте започнах да използвам Хрома защото мозилата се бъгваше много яко

Здравейте започнах да използвам Хрома защото мозилата се бъгваше много яко

Много дребна стана снимката надявам се да не е проблем :D

post-161014-0-09800700-1354821980_thumb.

Колегата quickJO ви е казал кое може да създава проблема. Останалото е само предположения.

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

• Автор

Много Благодаря на всички които отговориха на питането ми ! :wors: Явно пак трябва да се върна като за начало към мозила. :) Ако имам проблем пак ще питам ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.