Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за телевизор

Featured Replies

Спрял съм се на този: http://www.technomar...lips-32pfl3807h . Бюджета ми е около 700 лв, така или иначе ще се взима на изплащане. Специално този има всичко, което ми е нужно: DLNA и USB порт. Но имам няколко въпроса. През DLNA ще мога ли да стриймвам към телевизора HD филми със 720 или 1080 резолюция от рутер

WR740N v1/v2 00000000

Oсвен това как стой въпроса с USB порта? Плеъра калпав ли е, какви формати чете, със субтитрите дали ще имам проблем. И накрая: DLNA 1.5 CERTTIFIED, WI-FI READY, ETHERNET-LAN, да мисля ли, че това последното ethernet-lan е RJ45 порт? Т.е. мога да си го вържа към рутера със прав/кросов кабел и от там нататък да си ровичкам в целия интернет?

edit: Забравих да спомена, ако имате по-добри предложения в тоя ценови диапазон, отворен съм за такива.

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

Спрял съм се на този: http://www.technomar...lips-32pfl3807h . Бюджета ми е около 700 лв, така или иначе ще се взима на изплащане. Специално този има всичко, което ми е нужно: DLNA и USB порт. Но имам няколко въпроса. През DLNA ще мога ли да стриймвам към телевизора HD филми със 720 или 1080 резолюция от рутер

WR740N v1/v2 00000000

Oсвен това как стой въпроса с USB порта? Плеъра калпав ли е, какви формати чете, със субтитрите дали ще имам проблем. И накрая: DLNA 1.5 CERTTIFIED, WI-FI READY, ETHERNET-LAN, да мисля ли, че това последното ethernet-lan е RJ45 порт? Т.е. мога да си го вържа към рутера със прав/кросов кабел и от там нататък да си ровичкам в целия интернет?

edit: Забравих да спомена, ако имате по-добри предложения в тоя ценови диапазон, отворен съм за такива.

http://display.tech-details.com/Philips_32PFL3807H/

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GB&mid=Link_FAQs&view=aa12_view_partial.html&session=20121006131731_66.249.71.248&list=aa12_list_partial.html&slg=ENG&ctn=32PFL3807H/12&dct=FAQ&refnr=0091954&faqview=1

http://www.onyougo.com/philips-32pfl3807h12-led-tvs-specs_pi1776276e2

• Автор

Благодаря за отговора, но това като цяло е суха материя. Пред мен още стой въпроса за wifi streaming на висока резолюция, а също така и браузинга в интернет. И като цяло това SmartTV ли е или само така ми изглежда на мен?

Благодаря за отговора, но това като цяло е суха материя. Пред мен още стой въпроса за wifi streaming на висока резолюция, а също така и браузинга в интернет. И като цяло това SmartTV ли е или само така ми изглежда на мен?

Със това wifi streaming не зная как ще се справя още повече на голяма резолюция. Хубаво е да го пробвате в магазина, а ти си запознат с действията предполагам. Доколко е Smart и аз не зная. Някъде е написано че е такъв, но на други места - не.Не ми се е удавало възможност, макар че имам желание да си поиграя с този модел. На мен също ми харесва за всекидневна.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

За утре сутринта съм запланувал ходене до технобакалията. Мисля да си накачуля на флашка това онова, да видя как ще се справи. Wifi стрийминга не знам дали ще мога да го пробвам в магазина. Нито пък браузването, а и не съм сигурен с open browser ли е или не. Та за това исках някой по-компетентен от мен да се изкаже.

Не, не е Smart TV, не може да прави чудеса. И собственият му плеър е достатъчно "дървен", за да ти достави очакваното удоволствие. Ще ровичкаш в интернет през телевизора? С дистанционното ли? Това е само един много добър и евтин телевизор, на който чрез кабел, вътрешна мрежа или външен плеър ще гледаш качествена картина, та нали това е основното му предназначение. А с интернета му ще можеш да ъпдейтваш 1-2 пъти годишно софтуера, друг е въпросът доколко това е необходимо. За тия пари много трудно ще намериш нещо по-добро, друг е въпросът, ако успееш да добавиш още някой лев.

• Автор

Те така, утре ще ида на тест драйв, и ако остана доволен, ще го взема. Ако и това се случи, ще пиша отзиви тия дни. Благодаря за отговорите.

Не, не е Smart TV, не може да прави чудеса. И собственият му плеър е достатъчно "дървен", за да ти достави очакваното удоволствие. Ще ровичкаш в интернет през телевизора? С дистанционното ли?

Това е само един много добър и евтин телевизор, на който чрез кабел, вътрешна мрежа или външен плеър ще гледаш качествена картина, та нали това е основното му предназначение. А с интернета му ще можеш да ъпдейтваш 1-2 пъти годишно софтуера, друг е въпросът доколко това е необходимо.

За тия пари много трудно ще намериш нещо по-добро, друг е въпросът, ако успееш да добавиш още някой лев.

Много точно казано!

За браузара забрави;мъчна работа.

Казвам го от опит,защото имам PHL6606.

http://forum.setcombg.com/телевизори-и-проектори/36934-philips-lcd-tv-faq-на-първа-страница-обсъждане-мнения-част-3-a.html

Тук ще намериш всичко за Philips.

Казвам го от опит,защото имам PHL6606...

И аз - вариант 37". Близо 3 месеца четох, питах, ходих по магазините, тествах. И не съжалявам и за миг за избора си.
  • Автор

Закупих го. Браузъра всъщност не ми е належащ, едва ли някога ще го ползвам, ама хубаво щеше да е да знам, че е там и че е функционален. Не е болка за умиране. Настройх си стрийм сървър на компютъра със serviio, работи безотказно, въпреки, че не е официално поддържан от Филипс. Не съм наясно само възможен ли е live transcoding на видеото със субтитри. Знам английски ама съм мързелив. DLNA мрежата я подкарах със Wifi донгъла. Плейва повечето нещица. На m2ts файлове насича малко през wifi, но тия дни ще пробвам с кабел и ще видя. Интересното е, че въпросния m2ts файл през флашката си се плейва без никакъв проблем. Проблемът със субтитрите е налице. Ще ровя тия дни в Serviio да видя как се транскодира и дали ще стане. ДО колкото прочетох нейде си, през DLNA не може външни субтитри да се стриймват, та ако някой има идея за media server с транскодиране в реално време - да споделя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.