Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Pioneer VSX-515 със краини стъпала STK 412-230B

Featured Replies

И на 15 канала да запишеш и после да възпроизведеш музиката -накрая пак ще я слушаш само с 2 уши -за постигането на стерео -обемно чуване са достатъчни 2 канала!

• Отговори 62
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

И на 15 канала да запишеш и после да възпроизведеш музиката -накрая пак ще я слушаш само с 2 уши -за постигането на стерео -обемно чуване са достатъчни 2 канала!

ок така е за мусика ще слушам в стерео режим не е ли същото да имх стерео усилвател,защо само усилвателитре са по добри от ресийверите

Защото в зависимост от целта имаш поне 3 нива на обработка 1. извличане на сигнала от носителя 2.обработка и настройка според акустиката -предусилвател или екюлайзер 3.крайно стъпало За домашни цели всичко е обединено в едно- даже и радио му добавят! Всяко от тези нива е длъжно да даде стандартизиран сигнал .

Редактирано от syneidesys (преглед на промените)

• Автор

Защото в зависимост от целта имаш поне 3 нива на обработка

1. извличане на сигнала от носителя

2.обработка и настройка според акустиката -предусилвател или екюлайзер

3.крайно стъпало

За домашни цели всичко е обединено в едно- даже и радио му добавят!

ами встерео режим мисля че работи като стерео усилвател

Много ясно-честно казано още като видях формата на трафа ми стана ясно! Ако искаш музиката да те блъска яко ти трябва друга категория техника!

• Автор

каква е тая друга категория,като усилвател ми кажи,щото съм фен да ме блъск яко.А трафа какво му е?

Обещавам да потърся в интернет подходяща книга и дати я препоръчам! Хай фи техниката работи на по ниски децибели но се търси точност на сигнала Диско техниката понеже стотици хора поглъщат звука произвежда голяма сила 120 децибела за да го компенсира тука е въпрос и на неврология -ама ще стане много специфично.... Всичко трябва да е както трябва-не става с две думи Абе една книга от 50 -60 страници като начало за ориентация е достатъчна А за трафа -този е доста универсален като модел -и за производство и като цена и като употреба например-правихме едно стъпало почти серийно на 10000 микрофарада кондензатори със 4 пъти по голям траф и работеше по дискотеки на 100 вата чешки транзисторри -със големите радиатори и вентилатори и нямаше проблем

Човека приятелю има две уши и малко костно чуване на вибрациите -затова едно време квадро технологията не можа да се наложи!

Старата песен на нов глас.

Човека има 2 уши и затова може да чува звуци, излизащи само от два източника??!!

Всъщност си прав, че за музика е най-добре да се гради стерео система, но това няма нищо общо с броя уши на хуманоидите.

Доколкото разбрах, автора иска да ползва системата и за кино.

Според мен го насърчавате прекалено много с тази интервенция и предвид познанията му в сферата най-вероятно следващата тема ще е за избор на нов ресийвър.

Редактирано от kennyb (преглед на промените)

• Автор

Озвучаване достъпно за всички - http://constructor.b...oducts_id=11983

Благодаря колега а нещо в електронен вариант?

Човека има 2 уши и затова може да чува звуци, излизащи само от два източника??!!

Всъщност си прав, че за музика е най-добре да се гради стерео система, но това няма нищо общо с броя уши на хуманоидите.

Според мен го насърчавате прекалено много с тази интервенция и предвид познанията му в сферата най-вероятно следващата тема ще е за избор на нов ресийвър.

е не съм чак толкожа бос колег не се притесняваи :Д

А според мен, не четеш всичко, което е написано. Обяснява му се на човека, че няма смисъл, но той си решава.А познанията му може да са по-добри от твоите за да пита настоятелно.Не виждам да си написал нещо конкретно като предложение.А и явно не разбираш електрониката, за да можеш да отговаряш на технически въпроси, от такъв характер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.