Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рамото на чистачката

Featured Replies

Изправих рамото на чистачката на Мерцедес Е250 1999г(очиларка)., за да смена самата чистачка, тя обаче не щеше да се връща обратно.Страх ме е да приложа повечко сила да не шчупя механизнма.Не знам има ли някакъв чалъм да се връща или трябва да я напъна.Ако някой знае как става,моля да каже.Извинявам се,но снимки утре ще мога да кача.

Отвий гайката долу,оправи го и после го постави в правилната позиция и стегни обратно гайката.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

Отвий гайката долу,оправи го и после го постави в правилната позиция и стегни обратно гайката.

Колега то не е гайка ами е малко болтче което трябва да отвия с кръстата отверка,намира се точно под чистачката.То държи една малка планка за която са закачени 2-те пружини.Сигурен ли си,че ще стане.Да не прецакам нещо,че колата не е моя :eek:

Колега то не е гайка ами е малко болтче което трябва да отвия с кръстата отверка,намира се точнона долната страна, под чистачката.То държи една малка планка за която са закачени 2-те пружини.Сигурен ли си,че ще стане.Да не прецакам нещо,че колата не е моя :eek:

Редактирано от G-n Mihailov (преглед на промените)

Аз предложих да отвиеш долу дето е оста,за да свалиш цялото рамо,заедно с чистачката и да го оправиш спокойно.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

Аз предложих да отвиеш долу дето е оста,за да свалиш цялото рамо,заедно с чистачката и да го оправиш спокойно.

.Просто чистих колата от сняг,поведигнах я на около 35градуса и тя остана така.Не виждам какво трябва да развия цялата ос за да сваля цялото рамо като то,преди това се движеше нормално

.Просто чистих колата от сняг,поведигнах я на около 35градуса и тя остана така.Не виждам какво трябва да развия цялата ос за да сваля цялото рамо като то,преди това се движеше нормално

Питай собственика на колата. Сигурен съм, че знае.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.