Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко въпроса относно лаптопите

Featured Replies

Здравейте

Имам няколко въпроса относно лаптопите

1.Стария ми MSI му изгоря дъното.Казаха ми,че щяло да струва към 300-400 лв да се оправи,но не си заслужавало,защото щяло да създава проблеми и за в бъдеще.Има ли нещо вярно в това?

2.избрах си два нови лаптопа:

http://pcstore.bg/laptopi/LENOVO-9/Lenovo-Y580-Core-i7-16GB-GTX-660M-2GB-Video-full-hd-5028?finishLeasing

и

http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_Y580-lenovo_ideapad_y580_59349165_SSD

като гледам разликата е в това,че първия има 16GB RAM i 32GB SSD,а втория е с 8GB RAM i 128GB SSD.Искам да сложа WIN 7.Лаптопа ще се ползва за обичайните неща + FIFA Manager 13 и Diablo III.Кои вариант е по-добрия според вас?

3.И двата варианта идват без ОС.Както казах искам да сложа 7-ца.Трябва ли да се прави partition и да ми дадете някакво упътване как да го инсталирам.Навремето съм инсталирал XP,но с Win 7 си нямам наидея как се действа.

И двата лаптопа са добри.Щом като по рано си инсталирал ХР,инсталацията на Уиндоус 7 е дори по лесна.

Аз ти препоръчвам "Lenovo Y580 Core i7, 16GB, GTX 660M 2GB Video, full hd", поне това за мен е по - добрият избор. Относно инсталацията  на Windows 7 , пратил съм ти ЛС, в този сайт е описано подробно, как се инсталира. ;)  

Редактирано от ELEK7RO (преглед на промените)

2000лв. ли е максималния бюджет? Ако може да отделиш още малко за ASUS ROG G55VW машинката е без конкуренция в тоя ценови клас.

• Автор

2000лв. ли е максималния бюджет? Ако може да отделиш още малко за ASUS ROG G55VW машинката е без конкуренция в тоя ценови клас.

покупката ще бъде на изплащане,теи че 200 отгоре не са кои знае какво.Но с какво Асус-а е по-добър от Леново-то.Стигнах до тези два избора след обстойно преглеждане на форума тук.Не си спомня дали ставаше дума за Асус или Асер ,но мисля имаше мнения,че загрявал много.А точно това искам да избегна защото МSI-a заради температурата умря.

ELEK7RO мерси за сайта :)

Аз ти препоръчвам "Lenovo Y580 Core i7, 16GB, GTX 660M 2GB Video, full hd", поне това за мен е по - добрият избор. Относно инсталацията  на Windows 7 , пратил съм ти ЛС, в този сайт е описано подробно, как се инсталира. ;)

Вярно е, че Мечо Пух е казал"Колкото повече, толкова повече" но това си е чист мазохизъм на 15" FullHD. 

аз бих взел тоя с по-голямото SSD. и с 8ГБ рам... 16ГБ рам си е изгъзица и е абсолютно не нужно, освен ако не се ползва с някакъв специфичен бизнес софтуер или софтуер за 3Д моделиране или нещо от тоя сорт, което да иска мноооого рам...

аз дори 2ГБ се затруднявам да оползотворя

1080p на 15" е хубаво нещо, но пак е малко overkill...

А относно това за което си споменал, че ще го ползваш, можеш да минеш и с лаптоп за доста по-малко пари...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.