Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за почистване на дъното

Featured Replies

Здравейте, може ли да ми дадете някоя програма за почистване на дъното за грешки с tuneup utilities нестава трябва ми програма която да почиства грешките с boot.. ;x мерси предварително :)

Здравейте, може ли да ми дадете някоя програма за почистване на дъното за грешки с tuneup utilities нестава трябва ми програма която да почиства грешките с boot.. ;x мерси предварително :)

Дъното е една печатна платка с елементи върху нея. Как очаквате програма да я почисти. И какво очаквате да почисти?

• Автор

искам да почистя грешките от дъното защото компютъра взе да работи бавно а не беше така.. дори след преинсталация...

Дъното се чисти, ама не с програми...

• Автор
За оптимизация явно става въпрос!Виж тази: има и бг език.
немога да отворя програмата файла rtl120.bpl не е намерен така пише...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Искам програма, която да ми изчисти колата от сняг. Всички ти намекват и тайничко се подиграват на изключително глупавият въпрос. Вярно, не всеки е длъжен да разбира от компютри... Ама малко логика... Искам лапата, която да копа сама... Чудесно! Ама няма такава! Поздрави!

Има такава програма и тя се нарича Носи на Сервиз.

И за кво му е да оправи BIOS?.Така ли ,се чисте дъното като се оправи BIOS-а :) :) :) .Да носи на сервиз да го почистят .

Как му се подигравате, а един не му обясни, че трябва да оправи BIOS.

Какво общо има биоса с Tuneup utilities !!!Хвани прочети хубаво какво е написал и му отговори щом си толко състрадателен!

немога да отворя програмата файла rtl120.bpl не е намерен така пише...

За да не ви се появява това, деинсталирайте програмата TuneUp Utilities. Ако искате програма за оптимизация, ползвайте CCleaner.

как никой? Я прочетете постовете!!! И какво общо има БИОС-а?

Какво има да си оправя на BIOS-a? И ми обясни кога и защо се пипа въобще BIOS, какви са опасностите от това, дори да го прави някой, който е запознат с процедурата о всякакви такива... А ако прочетеш въпроса той гори за някви програми за почистване на дъното... Е такова животно няма!
...с tuneup utilities не става ...

Тук е причината,за забавянето на компютъра.Тази програма „поправя„ и „почиства„ системата до едно положение,след което започва да я обърква и омазва,така че дори деинсталацията на същата не помага.След премахването,оставя след себе си още по големи вреди!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Нямам думи просто стига се ебавате с човека ами му кжаете как да оправи проблема си,как е правилното наименование на операцията по почистване а не само да му се подигравате!!! Пич бавната работа може да е от много неща и най-често или стара машина или нещо с харда,може и температурите да не са наред,дай малко инфо,ако трябва на лично!

Пропуснал съм тая част с оправянето с 'tuneup utilities' и реших, че машината му само бави.

За разлика от вас обаче не го съветвам да ползва прахосмукачка или да го носи на сервиз за софтуерен проблем.

Като се има предвид колко неща зависят точно от настройките в BIOS, моят съвет май беше най-малко малоумен.

Като се има предвид колко неща зависят точно от настройките в BIOS, моят съвет май беше най-малко малоумен.
Защото преди да препоръчваме пипане в BIOS от някой, който очевидно няма познания, е по-добре да се разпита каква точно е причината и какво има в предвид. Нито знаем каква е машината (може просто да е вече твърде слаба) Нито знаем каква е операционната система, нито дали е почистена от вируси и има ли такива. Нито знаем какво е точно това "забавяне" или "забиване" Нито знаем дали това "почистване" не е свързано с натрупала се прах. Ще се смееш, но сме имали такова конкретно питане... И може да са 1000 други неща. А пипането в BIOS е доста по-опасно, най-малкото защото може да остане без компютър при проблем със флашването... И сме се научили, че потребителите не знаят какво искат, понякога погрешно питат за нещо, което нищо няма да направи. За това да се локализира проблема, пък да му се мисли. Поздрави!
Защото преди да препоръчваме пипане в BIOS от някой, който очевидно няма познания, е по-добре да се разпита каква точно е причината и какво има в предвид. Нито знаем каква е машината (може просто да е вече твърде слаба) Нито знаем каква е операционната система, нито дали е почистена от вируси и има ли такива. Нито знаем какво е точно това "забавяне" или "забиване" Нито знаем дали това "почистване" не е свързано с натрупала се прах. Ще се смееш, но сме имали такова конкретно питане... И може да са 1000 други неща. А пипането в BIOS е доста по-опасно, най-малкото защото може да остане без компютър при проблем със флашването... И сме се научили, че потребителите не знаят какво искат, понякога погрешно питат за нещо, което нищо няма да направи. За това да се локализира проблема, пък да му се мисли. Поздрави!

Може би щеше да си прав, ако поне в един пост го бяхте попитали за машината му.

Вие просто му се подигравахте, но вината си е негова. Предполагам, че не е имал проблем до момента, в който е пуснал tuneup utilities.

Може би щеше да си прав, ако поне в един пост го бяхте попитали за машината му. Вие просто му се подигравахте, но вината си е негова. Предполагам, че не е имал проблем до момента, в който е пуснал tuneup utilities.
И ти си прав. Но и също така не знаем дали проблема е в следствие на TuneUp или го е имало преди това, а TuneUp го е намерил като начин за решение на проблема. Определено програмата създава повече проблеми, от колкото решения. Тук спор няма. Но не знаем и какъв е произхода на проблема дори...
Може би щеше да си прав, ако поне в един пост го бяхте попитали за машината му.

Вие просто му се подигравахте, но вината си е негова. Предполагам, че не е имал проблем до момента, в който е пуснал tuneup utilities.

Той не е писал ,че има проблем просто търси програма за почистване на дъното!

Здравейте, може ли да ми дадете някоя програма за почистване на дъното за грешки с tuneup utilities нестава трябва ми програма която да почиства грешките с boot.. ;x мерси предварително
  • 3 седмици по-късно...
Значи вземаш кърпа и някаква четка и започваш да чистиш прахта от дънното, но внимавай с малките обекти да не ги изкривяваш и т.н.

Петко, питащия говори за програма, не за почистване на праха :) И с една четка знаеш ли какви поразии можеш да направиш?

Петко, питащия говори за програма, не за почистване на праха :) И с една четка знаеш ли какви поразии можеш да направиш?
Да не говорим, че темата е отдавна изчерпана...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.