Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си лаптоп

Featured Replies

Здравейте, търся си лаптоп за 900 лв. Ще се ползва предимно за java и c++, филми, интернет и т.н. Игри няма да се играят, най-много дота2, но игрите не са приоритет. Този лаптоп ли е оптималното за тая цена : http://www.laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_NP300E5X_A05BG ?

На мен 8 гб рам ми се виждат много, но модел с 4 не намерих. Имам няколко по-конкретни въпроса:

Във форума говорите, че трябва да се гледа марката, та самсунг надежден ли е? Ако не, коя е най-надеждната марка в този ценови клас?

Вградената видеокарта, грее ли по-малко.?

Колко е горе-долу животът на един лаптоп, ако се грижиш за него(профилактики, следене на температури и натоварване)?

900 лв. достатъчни ли са?

това е доста добро решение за нуждите, които си посочил. 

Живота на един лаптоп може спокойно да надхвърли 5 години. Има няколко важни неща, които трябва да се следят, но предполагам има вече тема за това.

• Автор

А някакви коментари относно марката? Не се сещам за никаква елетроника Самсунг да съм имал.

Samsung пуснаха много добра серия лаптопи и до ся не сам чул някой да се е оплакал от тях , а с тези с които аз съм работил наистина ми оставиха доста голяма впечатление :)

• Автор

Като гледам този ще е. Някой да има някакви наблюдения за сайта лаптоп.бг?

Като гледам този ще е. Някой да има някакви наблюдения за сайта лаптоп.бг?
Изключително коректен и добър сайт, всичко е точно. Лаптопа е много добър и интересен, качествен е. И двете модела и сайта ги препоръчвам, няма от какво да се притесняваш. Поздрави!
Много добьр избор-личен опит!!! Лаптопа е много добър и интересен, качествен е. И двете модела и сайта ги препоръчвам, няма от какво да се притесняваш. Поздрави!

Редактирано от ester77 (преглед на промените)

Lenovo IdeaPad G570GC мисля, че е напълно достатъчен за теб, само дето ще трябва да кажеш да ти се добавят още малко RAM, но пък даваш по-малко пари, получаваш параметри, които са наптълно достатъчни за твоята работа и играта, която играеш, но най-важното - получаваш Lenovo. Неслучайно това е най-големият производител на лаптопи в света.
При положение, че ти се нуждаеш от надеждност и стабилна работа, а не от производителност за мощни игри това е най-доброто за теб. Все пак потърси къде ще ти го прадложат на най-добрата възможна цена :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.