Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се отърва от.....

Featured Replies

Как да изтрия от компа Facebook - много съобщения, снимки, писма....- дразнещо и често глупаво? Блатодаря предварително. :no-no:

Как да изтрия от компа Facebook - много съобщения, снимки, писма....- дразнещо и често глупаво? Блатодаря предварително. :no-no:

Като спреш да му обръщаш внимание.

Аз реших да вляза и преди това си направих, свой акаунт. Не ми хареса и повече там не влизам.

Започна се по имейл пощата, че някой е писал на твоята стена . Че някой искал да се свърже със теб, и още подобни глупости. Бяха два месеца. След като не им обърнах внимание, вече не ме тормозят. Просто търпение.

Facebook не е програма и не се намира на вашият компютър та да го изтриете!?! Изтрийте си акаунта и не го отваряйте като не ви харесва.

Настройки за известията по имейл

Трябва да си логнат (вписан) във FB преди да кликнеш на линка и да избереш -

"Само известия за акаунта, сигурността и поверителността" -> "Изключване" -> "Затвори" и рестартираш FB (от Изход и се вписваш наново).

Отърваване от Фейсбук няма,но можеш да изтриеш от браузъра с който работиш,всичко възможно.После видиш ли реклама или подканяне или каквото и да е за фесбук,не кликай върху него.Изчистване на историята на сърфирането

Изчистване на историята на изтеглянията
Изпразване на кеша
„Бисквитките“ и другите данни за сайтове и приставки да се изтриват
Изчистване на запазените пароли
Изчистване на запазените данни за автоматично попълване на формуляри
Данните от хостваните приложения да се изчистват
Упълномощаването на лицензите за съдържанието да се отмени

Ако получаваш в електронната си поща,постоянно известия от Фейсбук,когато отвориш да четеш някое от тях,свали страницата надолу.Виж има функция за отписване на получаване на съобщения.Аз съм ги отказвал много пъти и накрая спряха да ми ги изпращат.Втори вариант,горе има функция,ако желаеш да ги маркираш,като нежелана поща!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.