Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Cyberfox

Featured Replies

Имам 2 въпроса,първия е как да си прехвърля запаметените сайтове от мозила и паролите,а втория е как да си го направя на бг,нещо не мога да го намеря как (имам акаунт в мозила синхронизатион,нз дали става за тоя браузър)

• Отговори 341
  • Прегледи 56,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Инсталваш българкия езиков пакет и правиш това:

Цитат

Пишеш в адресната лента about:config, съгласяваш се, че ще внимаваш и намираш реда general.useragent.locale, кликаш два пъти върху него и сменяш стойността от en-US на bg-BG

Със Sync трябва да стане.Аз поне така направих много отдавна.

Имам 2 въпроса,първия е как да си прехвърля запаметените сайтове от мозила и паролите,а втория е как да си го направя на бг,нещо не мога да го намеря как (имам акаунт в мозила синхронизатион,нз дали става за тоя браузър)

Влизаш в bookmarks -> export bookmarks; запаметяваш файла и после същата процедура в Cyberfox

А за паролите ю - теглиш password exporter (добавка) -> export-ваш ги от единия браузър и ги вмъкваш (import) от втория.

Как се държи КиберЛисицата под 10-ка? В момента ползвам Оpera Insider за 64бит-а и се чудя да я сменя ли с това чудо?

Здравейте, малко глупав въпрос, но възможно ли е от тема(външен вид) също да бави браузър?

преди 17 часа, Emi4a написа:

Здравейте, малко глупав въпрос, но възможно ли е от тема(външен вид) също да бави браузър?

Пробвай когато инсталираш от начало има една отметка махни я и виж да ли ще бави.Аз съм я махнал и ми се струва че по бързо работи без нея.

на 13.05.2016 г. at 8:56, ivan1975 написа:

препоръчва си да не се деинсталира 46.0.2,а направо да се надгражда.

п.п. това не е отговор на ivan1975

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

И на мен ми го изкара измамнически вчера, а преди това всичко си беше ОК. Явно проблема иде от рекламите в сайта.

Или е сспоред някоя рейтингова система, като WOT примерно.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

ако си го инсталирал напиши about:config в адресната лента,намери general.useragent.locale и му промени стойността на bg-BG ,после рестарт на браузера.

преди 5 минути, Iliyan Nikolov написа:

Това го пробвах веднага,след което ми даде грешка и браузера въобще не се зарежда....

пробвай тази добавка https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/simple-locale-switcher/?src=search

преди 7 часа, emil644466 написа:

ако си го инсталирал напиши about:config в адресната лента,намери general.useragent.locale и му промени стойността на bg-BG ,после рестарт на браузера.

Oт втори опит стана,благодаря за помоща!

• 2 седмици по-късно...

При мен лично след днешния ъпдейт стана омазване. Не иска да стартира браузера изписва ми че вече бил стартиран, също че профила ми не може да бъде намерен, много съм разочарован ако след преинстал не се оправи минавам на waterrfox.

преди 8 часа, miazmatik написа:

При мен лично след днешния ъпдейт стана омазване. Не иска да стартира браузера изписва ми че вече бил стартиран, също че профила ми не може да бъде намерен, много съм разочарован ако след преинстал не се оправи минавам на waterrfox.

Аз за щастие нямах такива проблеми.

То вече и Firefox има 64 битова версия, така че избор много.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.