Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качествени електроуреди-ето къде ?

Featured Replies

Здавейте наскоро посетих един он лайн магазин и мнго приятно бях изненадана,когато открих колко добре работи цялата система.

...

Освен това цената не беше никак зле.Като се има пред вид, че ми го докараха и даже ми го качиха до в къщи.

По телефона ми дадоха много добра информация и когато отидох на място  мнго бързо избрах това което бях решила гледайки по интернета.

Поздрави

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Е хубаво де.Ама поне да беше показала кой е този магазин :)

Е хубаво де.Ама поне да беше показала кой е този магазин :)

Линка е премахнат от модератор, за да не се счита като реклама. ;)

Не знам дали е SEO ама и трите и мнения са си чиста реклама.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Обаче капитана сутринта плътно зад нея се движеше :) дори и аз не можах да зърна линка въпреки че на втората минута бях на поста :D

Аз бях и по - бърз от теб и пак не успях да видя сайта, а имаше 2 теми! :D Не случайно е капитан!

Стига с "четките" към модераторите. Аз го видях: "Техномикс". Нищо особено. нито цените са по-евтини, нито стоките са уникални. От типа на всички техно вериги.

• Автор

Привет приятели !

ОТ СКОРО СЪМ ТУК.

Аз попаднах в една война на SEO/въпреки, че не знам какво е това.../ .на капитани и т.н. То много страшно тука бре.

Поне да се бях свързала с някой магазин да взема някой лева за това...

Так или иначе форума е хубав и смятам да публикувам яки рецепти и т.н. вкуснотййки от типа ...ЛЕСНО БЪРЗО..

дето се вика аз като една  добра домнакиня---със съвети към вас.

В поста си исках да покажа една хубава печка, която е много добра и намного добра цена.

Нищо това не проблем.Важна е идеята.

Понеже съм голяма фенка на електроурди,поръчквам си даже и от U.K. имам какви ли не джунджурийки за кухнята.

Но важното е че ще дам съвети за БЪРЗИ И ВКУСНИ РЕЦЕПТИ...е и ако модераторите не ме скастят щ ви покажа в какво ги правя.А дали е от верига магазини Техномикс ИЛИ ОТ ДРУГА вие си ги купете от където щете все тая....

Модератори бъдете по милостиви към нас грешните.

С поздрав

Привет приятели !

ОТ СКОРО СЪМ ТУК.

Аз попаднах в една война на SEO/въпреки, че не знам какво е това.../ .на капитани и т.н. То много страшно тука бре.

Поне да се бях свързала с някой магазин да взема някой лева за това...

Так или иначе форума е хубав и смятам да публикувам яки рецепти и т.н. вкуснотййки от типа ...ЛЕСНО БЪРЗО..

дето се вика аз като една  добра домнакиня---със съвети към вас.

В поста си исках да покажа една хубава печка, която е много добра и намного добра цена.

Нищо това не проблем.Важна е идеята.

Понеже съм голяма фенка на електроурди,поръчквам си даже и от U.K. имам какви ли не джунджурийки за кухнята.

Но важното е че ще дам съвети за БЪРЗИ И ВКУСНИ РЕЦЕПТИ...е и ако модераторите не ме скастят щ ви покажа в какво ги правя.А дали е от верига магазини Техномикс ИЛИ ОТ ДРУГА вие си ги купете от където щете все тая....

Модератори бъдете по милостиви към нас грешните.

С поздрав

Уверен съм, че няма да се зачита за реклама, ако ни поканите на гости и тогава можем да преценим за вкусотиите.Даже и капитаните няма да откажат, ми се струва.

Стига с "четките" към модераторите. Аз го видях: "Техномикс". Нищо особено. нито цените са по-евтини, нито стоките са уникални. От типа на всички техно вериги.

Какво подмазване те гони? Питай когото искаш дали не съм наказвал, трил постове, карал се независимо че са ми в листата с приятели и даже се познаваме лично

Уверен съм, че няма да се зачита за реклама, ако ни поканите на гости и тогава можем да преценим за вкусотиите.Даже и капитаните няма да откажат, ми се струва.

Това с дегустацията звучи доста привлекателно :)

Стефан винаги до такава степен ме изненадва приятно с идеите си, че още му дължа "бири" (не се знае колко) и не съм се издължил... Само да се докопам до ВТ. ще има битка на маса между поколенията... Ако можем да комбинираме и със снимката, която той е коментирал на една "грозна храна" (той си знае;))!  

Ама аз ако не се помазня на оправата - кой?! Питай който искаш тук мислеха да ми сложат нов ранг специално за мен "мазньо" :lol6:

• Автор
Какво подмазване те гони? Питай когото искаш дали не съм наказвал, трил постове, карал се независимо че са ми в листата с приятели и даже се познаваме лично

Това с дегустацията звучи доста привлекателно :)

ЕТО СЪВЕТ:

сега ще кажете еми това и аз си го знам.еми като го знаеш защо не го написа,де...

Бързо и вкусно кафе...

Мелачка/струва 20-60,00 лв/ щях да покажа ама как като ме скастриха набързо,ама по некое време трябва да ви я покажа много е яка.

Вие като по нясно поитайте капитаните...

Та ето съвета:

Смели кафето, после веднага го направи...но не прави по 3,4 дози мляно кафе какиното и да го слгаш в кутии или други мръсни бурканчета,защото когато кафето се мели предварително се губи аромата.

Ясно хайде какините пробвайте ЕДНА МАКСИМУМ ДВЕ ДОЗИ...знам че трудно, но нали искаш хубаво кафеееееееееееееееееееееееееее

Казах Ви и преди ще давам обикновенни съвети и  идеи,които почти всеки ги знае,но не се сеща за това винаги...

ЕТО СЪВЕТ:

сега ще кажете еми това и аз си го знам.еми като го знаеш защо не го написа,де...

Бързо и вкусно кафе...

Мелачка/струва 20-60,00 лв/ щях да покажа ама как като ме скастриха набързо,ама по некое време трябва да ви я покажа много е яка.

Вие като по нясно поитайте капитаните...

Та ето съвета:

Смели кафето, после веднага го направи...но не прави по 3,4 дози мляно кафе какиното и да го слгаш в кутии или други мръсни бурканчета,защото когато кафето се мели предварително се губи аромата.

Ясно хайде какините пробвайте ЕДНА МАКСИМУМ ДВЕ ДОЗИ...знам че трудно, но нали искаш хубаво кафеееееееееееееееееееееееееее

Казах Ви и преди ще давам обикновенни съвети и  идеи,които почти всеки ги знае,но не се сеща за това винаги...

Офтопик!

Каке!

Не може ли наместо всички да даваме за кафемелачки по 30-40 до 60 лева да идваме при Вас да си го мелим? Пък може да закачим и някоя мръвка от тигана на новата готварска печка.

• Автор
Офтопик!

Каке!

Не може ли наместо всички да даваме за кафемелачки по 30-40 до 60 лева да идваме при Вас да си го мелим? Пък може да закачим и някоя мръвка от тигана на новата готварска печка.

Аз не съм как бре амо така пиша...Нали знаеш ние жените сме каки, а вие батковци....

Офтопик!

Каке!

А забравих за гостито, може да се организира нещо не проблем някога само че не знам дали ще има модератори с нас.Че то толкова страшно че сигурно ще кажат чакай сега не яж от Лидъл или от Билла защото това е реклама...

P.S. суважение с към тях разбира се...само че как ще си говорим без имена и линкове не знам...

Само продуктите да не са от един и същи магазин ;) ще се счита отново за реклама :)

О.К. разбрах аз поръчвам он лайн поне от 10-15 магазина в т.ч. и от чужбина 4бр. така че всичко е ясно.

Линкове с учебна цел а не с рекламна.Защото пари трябва да ни дава някой за това-ясно.

Аз работя от вкъщи на тема география и за това ми е лесно да пиша по форумите.На много и ралични теми

Поздрави

• Автор

Бърза вкусна рецепта...--ЕФТИН ОБЯД........СИРЕНЕ НА ФУРНА

ВЗЕМИ ПАРЧЕ СИРЕНЕ, КОЛКОТО КУТИЯ ЦИГАРИ.

ПОСОЛИ ГО С ЧУБРИЦА+/червен пипер/ НАМАЖИ С МНОГО МАЛКО МАСЛО

А ценителите могат да добавят риган или  къри

УВИИ ГО В АЛУМИНИЕВО ФОЛИО-цялото хубаво./НЕ ЦЕЛОФАН

СЛГАЙ НА 230 ГРАДУСА  в една тавичка ЗА 15-20 МИНУТИ,зависки колко е загрята фурната.

Ето Това е КЛАСИКА...Опитай и сподели....

ВНИМАНИЕ; фолиото е задължитлено да бъде алуминиево иначе ще се запали, какините.... :lick lips:

Аз да не съм ти Ути по канал 1 за да ти давам рецепти 30-40 минути писане и говорене.

Редактирано от saska.123 (преглед на промените)

А забравих за гостито, може да се организира нещо не проблем някога само че не знам дали ще има модератори с нас.Че то толкова страшно че сигурно ще кажат чакай сега не яж от Лидъл или от Билла защото това е реклама...

P.S. суважение с към тях разбира се...само че как ще си говорим без имена и линкове не знам...

Само да предупредя  ;)  да не забравиш админа - много е лош  :) 

Публикувано изображение

• Автор
Само да предупредя  ;)  да не забравиш админа - много е лош  :)

Публикувано изображение

Е тогава какво правим...от ММА ли си....малииии страх :clown:

Не съм имал намерение да засегна някого. Мнението ми бе провокирано от коментарите на колегите "jonov" и "icekiller", че "толкова бързо сте изтрили линка, че не са могли да го видят". Даже ми стана интересно как аз, който влиза средно по 2-3 пъти на ден във форума, съм го видял.

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

Не съм имал намерение да засегна някого. Мнението ми бе провокирано от коментарите на колегите "jonov" и "icekiller", че "толкова бързо сте изтрили линка, че не са могли да го видят". Даже ми стана интересно как аз, който влиза средно по 2-3 пъти на ден във форума, съм го видял.

Просто случайност, комбинация от време и място. Няма нищо невъзможно, ние модераторите не сме 24/7 във форума :)

• Автор

Абе хора  то сайта на хората спря да работи от толкова коментaри....

Какво ще кажете спираме да пишем и говорим, че ги "урочасахме".

Дайте мнение http://tehnomix.bg

Кажете нещо добро белкем тръгне  :no-no: ..

с поздрави към модераторите- каня ги на гости..следите ли ми постовете за кафето

Абе хора  то сайта на хората спря да работи от толкова коментaри....

Какво ще кажете спираме да пишем и говорим, че ги "урочасахме".

Дайте мнение http://tehnomix.bg

Кажете нещо добро белкем тръгне  :no-no: ..

с поздрави към модераторите- каня ги на гости..следите ли ми постовете за кафето

В Темата за кафемашините съм развила някой интересни неща следете ги ще научите много, какините

Просто случайност, комбинация от време и място. Няма нищо невъзможно, ние модераторите не сме 24/7 във форума :)

Поздрави на модераторите,яки сте ще се радвам  да дебатираме за разни неща...леко дежурство....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.